Görüş Bildir
Haberler
İnsanları Kafana Takıyor musun?

İnsanları Kafana Takıyor musun?

Eda Hakim
07.09.2022 - 15:01

İnsanların ne dediklerini, bizim hakkımızda ne düşündüklerini kimi zaman kafamıza çok takıyoruz bazen de hiç umursamıyoruz. Peki sen bu konuya takıntılı mısın? Öğrenmek istiyorsan bu testi çözmelisin. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kendi zevkine göre giyinerek arkadaşlarınla beraber kahve içmeye gittin, tanımadığın biri üzerindekilere bakarak alaycı bir gülüş sergiledi. Ne yaparsın?

2. Birini seçer misin?

3. Çevrendekiler seni nasıl tanımlar?

4. Peki sen kendini nasıl tanımlarsın?

5. Geçmişte yaptığın hataları şuan hala düşünüyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Moralin bozukken kafanı dağıtmak için hangisini yapmayı tercih edersin?

7. Bu dizilerden birini seçmeni istesem?

8. Gözünün önünde tanımadığın biri bir haksızlığa uğruyor, ne yaparsın?

Sen İnsanları Kafana Takmıyorsun!

Sen insanları kafana takmıyorsun gibi gözüküyor. Hepimiz insanız ve eşitiz, kimsenin kimseden üstünlüğü veya bir ayrıcalığı yok düşüncesindesin. Kendini çok rahat ifade edebiliyor ve duygularını derin yaşıyor olabilirsin. Bu duygularını da dışarıya yansıtmaktan çekinmiyorsun. Umursamaz ve rahat bir tavrın var. Olayları kafana takmadan, üzerinde çok düşünmeden çözüme ulaştırmak senin doğanda var. Hayat bu kadar ciddiye alınmamalı mottosundasın ve dibine kadar eğlenmek için tüm fırsatları değerlendiriyorsun. Arkadaşlarına çok değer veriyorsun ve ortamın pozitif basanı sensin. Kimin senin hakkında ne düşündükleri, sana ne dedikleri senin için hiç önemli değil. Senin için tek önemli şey kendi benliğin. Moralini bozacak şeylerden uzaklaşıp kendine alan açmakta  da gayet başarılısın.

Sen İnsanları Kafana Takıyorsun!

Sen insanları kafana takıyorsun. Onların ne dedikleri ve senin için ne düşündükleri nedense senin için hep çok önemli olmuş. Modunun yüksek olduğu bir gün bir kişinin sana sergilediği tavır yüzünden o günü full kötü moralle bitirebilirsin. Hassas ve kırılgan bir yapın var. Senin insanlara yaklaştığın şekilde sen de onlardan aynı karşılığı bekliyorsun. Empati yeteneğin kuvvetli olabilir ve kıvrak zekanla çözülmesi gereken olayları detay arayarak sonuca ulaştırabilirsin. Kafanı dağıtmak için farklı yöntemlerin ve kendine has zevklerin olabilir. Anlayışlı ve aşırı düşüncelisin. Kötü niyetli insanları bir kaşık suda boğmak istiyorsun ve haksızlığa, adaletsizliğe asla gelemiyorsun.

İlginizi Çekebilecek Bazı İçerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
95
27
12
11
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın