Görüş Bildir
Haberler
Hangi House of the Dragon Dizisi Karakterisin?

Hangi House of the Dragon Dizisi Karakterisin?

Eda Hakim
06.09.2022 - 17:58 Son Güncelleme: 07.09.2022 - 13:46

Her ne kadar final bölümü seyircileri hayal kırıklığına uğratmış olsa bile Game of Thrones bir efsaneydi. Bu efsaneden sonra şimdi de House of the Dragon çıktı. İzleyenleri kendine hayran bırakan, G.O.T özlemi çeken her kişinin beğenisini şimdiden toplayan, gerek çekimleri, gerekse oyunculuklarıyla gönüllerde adeta taht kuran bu dizide sen hangi karaktersin merak ediyorsan hadi hazırladığımız bu testi çöz. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Çevrendekiler seni nasıl tanımlar?

4. Bu hayvanlardan birini seçer misin?

5. Bir kral veya kraliçe olsaydın nasıl bir hükümdar olurdun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir renk seçmeni istesek?

7. Aşağıdaki dizilerden birini seçer misin?

8. Senin için hangisi daha önemlidir?

9. Kendine ait bir ejderhan olsaydı onu eğitirken öğreteceğin ilk şey ne olurdu?

10. Favori Game of Thrones karakterini seç.. (Diziyi izlemediysen ya da en favori karakterin seçeneklerde yoksa sana yakın geleni seçebilirsin.)

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kendine yakın hissettiğin evi seçer misin?

12. Kralın kızı veya oğlusun ve hayatın getirdiği zorluklardan, şartlardan ötürü istemediğin biriyle evlenmek zorunda kalsan ne yapardın?

13. Ailene layık olabilmek için çok çaba sarf ediyorsun ama gene sana küçümseyici gözlerle bakıyorlar, ne yaparsın?

13. Ailene layık olabilmek için çok çaba sarf ediyorsun ama gene sana küçümseyici gözlerle bakıyorlar, ne yaparsın?

Rhaenyra Targaryen!

Senin diğer adın hırs! İçinde karşı koyulamaz bir güç var. Sanki karşındakini caziben ve zekanla hemen cezbedebiliyor gibisin. Aşırı azimli ve düşüncelisin. İnsanların sana yapamaz gözüyle bakmasından nefret ediyorsun. İstediğin şeyi elde edene kadar onun üstüne var gücünle gidiyorsun ve asla sınır tanımıyorsun. Yardımseversin ve çok inatçısın. Çevrendekiler bu özelliğinden baya şikayetçi gibi gözükebilir. Kimin ne dediği, senin hakkında ne düşündüklerini kafana takmasan da bazı zamanlar bu konular üstünde çok düşünüyorsun. Kendine has kafa dağıtma yöntemlerin var ve etrafındakilerden seni ayıran bir sürü özelliğin var. Bir ortama girdiğinde hemen dikkat çeken isim sen oluyorsun ve yaptığın işte her zaman bir numara sensin. Arkadaşlarına ve ailene, özellikle de ailene çok değer veriyorsun. Onlar senin her şeyin! Güçsüz hissettiğin zamanlarda seni motive edecek sana özel şeyler olabilir ve rafine zevklere sahip olabilirsin. Asla bencil değilsin, dediğim dedik ve otorite sahibisin. Lider ruhun etrafa saçtığın ışığı daha da parlatıyor..

Daemon Targaryen!

Sen çok hırslı ve kincisin! Sana yıllar önce yapılan bir kötülüğü şuan gün yüzüne çıkarıp karşındakine ona göre muamele edebilirsin. Sana kötülük yapana sen bin kötülük yaparsın. Seni kimse düşmanın olarak görmek istemez. Kinin ve etrafına olan nefretin seni sinirli bir insan yapmış olabilir. İnsanlara bu kadar nefret beslemenin sebebi de sana karşı yapılan ihanetler ve aldatmacalar olabilir. Hak ettiğini alamayınca ve uğruna büyük zorluklar yaşadığın şeylerin elinden alındığını görmek sende büyük bir dengesizlik yaratmış. İnsanlara kolay kolay güvenemiyorsun ve duygularını asla dışa yansıtamıyorsun. Sana güvenilmemesini asla anlamıyorsun ve bundan haz etmiyorsun. Zorluklara ve çözülmesi gereken olaylarda hep savaşçı rolündesin. Aklın ve pratik zekanla üstesinden gelemeyeceğin bir şey yok! Etrafına korku saçıyorsun ve güç senin için çok önemli. Değer verdiğin kişiler tarafından dışlanmış olabilirsin ve bu seni daha da kindar, kuvvetli biri yapmış olabilir. Özgüvenin baya yüksek, yaşadığın zorluklar sonucunda da bu hayatta senin için en mühim şey kendi çıkarların..

Alicent Hightower!

Senin tek istediğin şey sessiz sakin, huzurlu bir hayat yaşamak. Korkularından arınmak ve aradığını bulmak için çok çabalamışsın. Etrafına neşe saçıyorsun. Aşırı pozitif bir enerjiye sahip olabilirsin. Girdiğin her ortamda nasıl eğleneceğini, nasıl davranacağını çok iyi biliyorsun. Risk almaktan ve boyunu aşan cesurca hareketlerden kaçınıyor olabilirsin. Ben kendi kendime yetebilirim, sınırları aşmanın lüzumu yok kafasındasın. Zamanında aldığın kararlardan şuan da pişmanlık duyuyor olabilirsin. Barış içerisinde yaşamak senin motton. İnsanların senin hakkında ne düşündükleri ve sana karşı sergiledikleri tavırları çok umursuyorsun. Duygusal ve hassas bir tarafın var ve dışarıdan duygularını rahatça belli ediyorsun. Sevdiklerine çok değer veriyorsun ve ailen senin için çok önemli. Onların kılına zarar gelse dünyayı yakarsın. Sinirlendiğinde karşında hiçbir şey duramaz. Uysal ve sakin yapının altında aslında kükremeye hazır bir aslan var..

Criston Cole!

Sen aşırı cesur ve korkusuzsun! Yardımsever ve baya düşünceli bir mizacın var. İnsanlar seni gördükleri zaman dönüp tekrar bakıyorlar. Karizman ve sempatikliğin herkesin dilinde olabilir. Sana karşı çıkanın pek şansı yok gibi gözüküyor. Gücün ve pratik becerinle her şeyi tereyağından kıl çeker gibi çözebilirsin. Senin hakkında dönen dedikodulara asla aldırış etmiyorsun ve kendine özgü yeteneklerin olabilir. Ne kadar güçlü, cesur ve korkusuz hissetsen de bazı zamanlar sen de formundan düşebilirsin. Savunmasız hissettiğin zamanlarda kulaklığı takıp ormanda yürüyüşe çıkan tiplerden olabilirsin. Sana ve sevdiğin, değer verdiğin birine haksızlık yapıldığı zaman hemen sesini çıkarıyorsun asla arkanı dönüp gitmiyorsun. Adaletsizlik en nefret ettiğin şey. Kurallara  ve kanunlara uygun yaşamaktan yana olabilirsin. Spor hayatında önemli bir yer tutuyor olabilir. Ayrıca senin manipüle etme özelliğin de mevcut olabilir.

Viserys I

Seni sen yapan şey otoritenin olması! İstediğin bir şeyi girdiğin ortamda yaptırabilme potansiyelin çok yüksek. Düşünceli ve aynı zamanda mantığıyla hareket eden birisin. İnsanlara ne kadar iyimser yaklaşırsan yaklaş içinde hep onlara karşı şüpheci bir taraf var. Üzerindeki büyük sorumluluklar ve hayatın sana yaşattığı zorluklar, yapman gereken seçimler seni erken olgunlaştırmış olabilir. İnsanların senin hakkındaki düşünceleri senin için çok önemli. Ailen senin her şeyin ve onlar için her şeyi yaparsın. Senin en büyük korkun değer verdiğin insanlara layık olamamak, onlar tarafından kendini güçsüz hissetmek olabilir. Kalbinden çok beyninle hareket ediyorsun ve insanlar verdiğin çoğu kararı sorguluyor olabilir ama sen kimseyi dinlemiyorsun. Sana karşı çıkmaya çalışan insanın 40 fırın ekmek yemesi lazım. Korkusuz ve bir o kadar da akıllısın. Kurallara göre hareket etmeyi tercih ediyorsun çünkü hayatın boyunca hep bunu görüp, böyle yaşamışsın. Fikir danışarak, etrafındakilerin düşüncelerini alarak bir şeyler yapmayı seviyor olabilirsin.

İlginizi Çekebilecek Bazı İçerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
17
9
3
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Leman Naqiyeva

Rhaenyra oldum. Doğrusu beklemiyodum

Necla Kaplan

Rhaenyra Targaryen!

Gizem Yenikler

Rhaenyra Targaryen! Senin diğer adın hırs! İçinde karşı koyulamaz bir güç var. Sanki karşındakini caziben ve zekanla hemen cezbedebiliyor gibisin. Aşırı azi... Devamını Gör