Görüş Bildir
Haberler
Hangi Moon Knight Dizisi Karakterisin?

Hangi Moon Knight Dizisi Karakterisin?

Eda Hakim
05.09.2022 - 14:40

Başrollerinde Oscar Isaac, Ethan Hawke, May Calamawy gibi isimlerin olduğu ve Marvel Comics karakteriyle aynı adı taşıyan Moon Knight dizisinde hangi karakter olduğunu merak ediyorsan bu testi çözmelisin. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Sevdiğin ve çok değer verdiğin birinin hayatı tehlikede, nasıl davranırsın?

3. Sevdiğin ve çok değer verdiğin birinin hayatı tehlikede, nasıl davranırsın?

4. Çevrendekiler tarafından nasıl tanımlanırsın?

5. Birini seçer misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kendi çıkarların için her şeyi yapar mısın?

7. Peki sen kendini nasıl tanımlarsın?

8. Canının hiç yapmak istemediği bir şeyi çevrendeki biri yapmanı rica etse, ne yaparsın?

9. Bu hayatta seni en çok zorlayabilecek şey nedir?

Marc Spector!

Sen azmin, hırsın ve ciddiyetin öz evladısın! Kimse senin hırsının karşısında duramaz. Sevdiklerine ve değer verdiğin herhangi bir şeye zarar gelirse, bunu yapanların canını okursun. Akıl almak veya sana işinin öğretilmesi senin hoşuna hiç gitmiyor. Biraz gözü yukarlarda birisin ve havandan geçilmiyor olabilir. İnsanların senin hakkında ne düşündükleri zerre kadar umurunda değil ve konsantrasyonun çok iyi. Bir şeye odaklandın mı dikkatini sadece o şeye veriyorsun. Bir işi bitirmeden bir başkasına başlamazsın ve aşırı disiplinlisin. Çevrendekiler sana biraz uyuz olabilir çünkü dediğim dedik ve baya açık sözlüsün.

Steven Grant!

Sen aşırı düşünceli ve duygusal bir insansın. İnsanların senin hakkında ne düşündüklerini ve sana karşı takındıkları tavırları biraz kafana takıyor olabilirsin. Kendine bir akıl hocası belirlemeyi seviyorsun. Sana fikir veren ve yanlışlarını gösteren insanların hayatında olması seni rahatlatıyor. Aşk hayatın biraz çalkantılı olabilir ama bir ilişkide çok romantik bir izlenim bırakıyor olabilirsin. Yardımseverliğin ve empati yeteneğin çok gelişmiş. Yardım etmek ve bir sorunu çözüme kavuşturmak senin gururunu okşuyor. Biraz geveze ve çok soru soran biri olabilirsin. Bulunduğun ortamın neşe kaynağısın!

Layla El-Faouly

Sen içinde bulunduğun grubun veya ortamın akıl hocası görevini üstleniyor olabilirsin. Bir sıkıntı oluştuğunda veya bir çözüm gerektiği zaman er zaman sana danışılıyor. Her konuda hep fikrin var ve okuyup, araştırmayı çok seviyorsun. Hırslısın ve keskin bir zekaya sahipsin. Pratik yoldan bu konuyu nasıl sonuca ulaştırabilirim kafasındasın ve bilgeliğinle etrafındakileri çok etkiliyorsun. Sevdiklerine çok bağlısın ama kafanda geçmişinle alakalı bazı soru işaretleri olabilir. Düşünceli ve agresif bir yapın var. Sinirlendiğin zaman akan sular durur ve patlamaya hazır bir bomba gibi olursun. Düşmanlarına acımasız bir duruş sergiliyor olabilirsin.

Arthur Harrow!

Sen istediğin şeyi elde etmek için her şeyi yaparsın. Güç ve bulunduğun konum senin için çok önemli. Ailen dışında kimseyi çok fazla umursamıyorsun. Bencil ve kendi çıkarlarını düşünen bir tip olabilirsin. İnsanların düşünceleri ve yaptıkları senin zerre kadar umurunda değil. Hırslı ve azimlisin. Çok çalışıyor ve çabalıyorsun. Bu çabalarının boşa olduğunu görmek seni çıldırtıyor. Hakkın olanı yaşamadığın zaman çok sinirleniyorsun ve etrafına ateş saçıyorsun. Seni sen yapan şey gücün ve kriterlerin. Kendini hep yukarılara taşımak için çok uğraşıyorsun ve takdir edilmek seni çok mutlu ediyor. Seni sevmeyenleri ve senden haz etmeyenleri de çok sallamıyorsun. Kıskananlar çatlasın modundasın..

İlginizi Çekebilecek İçerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
7
3
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Arthur Harrow! Sen istediğin şeyi elde etmek için her şeyi yaparsın. Güç ve bulunduğun konum senin için çok önemli. Ailen dışında kimseyi çok fazla umursamıy... Devamını Gör