Görüş Bildir
Haberler
TV
Hangi Kaçak Gelinler Dizisi Karakterisin?

Hangi Kaçak Gelinler Dizisi Karakterisin?

Eda Hakim
04.09.2022 - 13:10

Adından çokça bahsettirmeyi başarmış Kaçak Gelinler dizisinde hangi karakter olduğunu bulmana yardımcı oluyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetin nedir?

2. Yaşını da öğrensek..

3. En sevdiğin renk nedir?

4. Kaçak Gelinler dizisinde en sevdiğin erkek oyuncu kimdi?

5. Çevrendekiler seni nasıl tanımlar?

5. Çevrendekiler seni nasıl tanımlar?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Biri senin söylememesi gereken bir sırrını ifşa etti, ne yaparsın?

7. Kendin hakkında çıkan bir dedikoduya nasıl karşılık verirsin?

8. İnsanların senin hakkında ne düşündüklerini kafana takar mısın?

Şebnem!

Şebnem!

Sen kesinlikle kral/ kraliçe sözcüğünün vücut bulmuş halisin. İnsanların senin hakkında ne düşündükleri zerre umurunda değil. Egon ve hırsın sana bu hayatta her şeyi yaptırabilir. Auran ve etrafa saçtığın enerjiyle etrafındakilerin ilgisini üzerine çekebiliyorsun. Mizah yeteneğin ve bulunduğun grubun neşe kaynağı olmandan ötürü insanların pozitif algılarına üstüne çekebiliyorsun. Çok kıskanılan ve yaptığı her hareketi olay olan birisin. Hafif bir bencilliğin var ama sevdiklerine karşı aşırı bağlı ve ılımlısın. Onların kılına zarar gelse dünyayı yakarsın. Kimse seninle ters düşmek istemez.

Almilla!

Almilla!

Sen adeta yürüyen bir Pollyanna'sın! O kadar tatlı ve sempatik bir yapın var ki, herkesin senin gibi bir arkadaşı kesinlikle olmalı. Çok düşünceli ve duygusal bir yapın var. Duygularını aşırı yoğun yaşayan ve bunları dışa güzelce vurabilen bir kişiliğe sahip olabilirsin. İnsanların ne düşündekileri, senin hakkında ne dedikleri, ne yaptıkları senin kafanı bir tık meşgul ediyor olabilir. Kötü olaylara bile hep pozitif yaklaşıp, çevrendekilere olumlu bir enerji yayıyorsun. Rafine zevklerin ve hobilerin var ve bunlar etrafındaki insanlar tarafından biraz garipsenebilir.

Kainat!

Kainat!

Sen saflık timsali falan olabilirsin ama bu saflık iyi anlamda. İçinde hiç kötülük barındırmıyorsun çok düşünceli ve iyimsersin. Utangaç ve çekingen bir yapın olduğu için atılgan bir duruş sergileyemiyor olabilirsin. Karşındaki kişinin duygularına aşırı önem veren birisin ve empati yeteneğin çok yüksek. Çektiğin zorluklar ve hayat şartları seni erken olgunlaştırmış ve çok yıpratmış. Ama bunlara rağmen nasıl devam etmen gerektiğine, ayaklarının üstünde nasıl durman gerektiğini çok iyi öğrenmişsin..

İlginizi Çekebilecek Bazı İçerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
49
31
8
8
3
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın