Görüş Bildir
Haberler
Hangi The Queen's Gambit Dizisi Karakterisin?

Hangi The Queen's Gambit Dizisi Karakterisin?

Eda Hakim
08.09.2022 - 15:02

Büyük bir hayran kitlesi kazanmış, olay örgüsü ve oyunculuklarıyla herkesin takdirini kazanmayı başarmış The Queen's Gambit dizisinde hangi karakter olduğunu merak ediyorsan hazırladığımız bu test sana göre. Hadi çöz ve eğlenmene bak!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin acaba?

3. Yapmak istediğin meslek hakkında senin için olmazsa olmaz şey nedir?

4. Popüler kültürün ve çevrendekilerin istediği gibi biri misin?

5. Hangisi senin için çok önemlidir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Eğitim hayatında yaptığın en büyük yaramazlık neydi?

7. Dış görünüşüne (giyimine vs.) önem verir misin?

8. Hangi burç grubuna aitsin?

Beth Harmon!

Sen azmin ve hırsın vücut bulmuş halisin! Kafana ne koyduysan onu hemen yapabiliyorsun. Bir şey aklına takıldığı zaman onu edindiğin çeşitli hobilerle ve uğraşlarla kafandan atabiliyorsun. İnsanların sana yapamazsın demesinden nefret ediyorsun. Başarı ve güç senin her şeyin. Otorite sağlamak ve adından bahsettirmek senin için bir gurur kaynağı. Çevrendeki insanların sana karşı sergiledikleri tutum ve tavırlar her ne kadar umurunda olmasa bile içten içe senin sinirini bozuyor ve modunu düşürüyor. Hırsınla ve çok çalışmanla bu hayatta yapamayacağın şey yok. Herkes senin zekana ve başarılarına imreniyor. Kıvrak ve keskin zekanla en büyük rakiplerini bile yenebilirsin. Bu kadar çalışmanın ve verdiğin emeğin karşılığını göremeyince sinir krizleri geçiriyor olabilirsin. Saygınlık, hoşgörü ve işini hakkıyla yapmak seni tanımlayan şeyler olabilir. Hep bir numarasın, zirvedesin!

Benny Watts!

Sen karizmanın ve pratikliğin öz evladı falan olabilirsin. Bu hayatı ciddiye asla almıyorsun. Kendi kurallarına, istediklerine  göre yaşıyorsun ve bundan oldukça memnunsun. İnsanların senin hakkında konuşması veya senin hakkındaki düşüncelerini hiç sallamıyorsun. Kafana göre davranmak senin mizacında var. Eğlenmeyi ve ortamı nasıl neşelendireceğini çok iyi biliyorsun. Bunların yanında senin pratik ve keskin bir zekan var. Üşengeçliğinden midir artık bilinmez ama işleri pratik yoldan halletmeyi çok iyi biliyorsun. Karşındakini tek hamlenle manipüle edebilir ve onunla oynayabilirsin. Farklı ve rafine zevklerin, akıl almaz yeteneklerin var. Karizman ve kural dışı davranışların sana çok yakışıyor. Çevrendekilerin adeta dilindesin ve asla rakip tanımıyorsun.

Harry Beltik!

Sen bu hayatı hep kurallara göre yaşıyor olabilirsin. Kendine bir çizgi, sınır çizmişsin ve o çizginin dışına çıkmıyorsun. Sanırım risk almayı sevmiyorsun. Risk almayı gereksiz buluyor olabilirsin. Kendine has yöntemlerin ve çözümlerin var. Duygusal ve hassas bir tarafın olabilir ve bunu dışarıya yansıtmaktan çekinmiyorsun. Senin hakkında ne konuşulduğu, insanların düşüncesi ve tavırlarını çok umursuyorsun. Kriz yönetimin biraz zayıf olabilir, ani olaylarda çok stres yapıp kendi kendini yiyor olabilirsin. Stresin sana getirdiği asabilik ve agresiflikte senin sinirini çok bozuyor. Zekisin ve yaptığın işe çok hakimsin.

D.L. Townes

Sen çok sempatik ve tatlı olabilirsin. İnsanların seni gördüğü zaman dönüp tekrar baktığını söyleyebilirim. Saçtığın ışık ve auran seni sen yapan şey! Kendinden çok eminsin ve özgüvenin baya yerinde. Çevrendekilerin senin hakkında konuştuklarını ve sana karşı sergiledikleri tutumlar senin için önemli. Dışarıdan sert ve dediğim dedik gözüküyor olabilirsin ama içinde hassas ve bir o kadar da naif bir insan var. Kendini bazı zamanlar çok yalnız hissediyorsun ve bu durumu kafana takıyor olabilirsin. Etrafındakiler tarafından sürekli takdir ediliyor olabilirsin ama senin istediğin tek şey seni yargılamayacak bir orta ve huzur. Yaptığın her işte en iyisi olmak için çabalıyorsun ve çok başarılısın.

İlginizi Çekebilecek Bazı İçerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
8
5
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Beth Harmon! Sen azmin ve hırsın vücut bulmuş halisin! Kafana ne koyduysan onu hemen yapabiliyorsun. Bir şey aklına takıldığı zaman onu edindiğin çeşitli hob... Devamını Gör

Necla Kaplan

Benny Watts!

Yonah

Beth Harmon!