Görüş Bildir
Haberler
Hangi Cobra Kai Dizisi Karakterisin?

Hangi Cobra Kai Dizisi Karakterisin?

Eda Hakim
15.09.2022 - 13:15

Orijinal The Karate Kid filmlerinin devamı olan, Amerikan dövüş sanatlarını anlatan komedi-drama Cobra Kai dizisinde hangi karakter olduğunu bulmana yardımcı oluyoruz. Hadi hazırladığımız bu testi çöz ve eğlenmene bak!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçsen hiç fena olmaz...

3. Ne işle uğraşıyorsun?

4. Yolda yürürken bir grup gelip seni gasp etmeye çalıştı, ne yaparsın?

5. Bu yemeklerden birini seçer misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kendini nasıl tanımlarsın?

7. Yardıma ihtiyaç duyduğun zaman ne yaparsın?

8. Peki çevrendekiler seni nasıl tanımlar?

Johnny Lawrence!

Sen geçmişte yaşadığın bazı şeylerden pişmanlık duyuyor olabilirsin ama bunlar seni sen yapan şeyler. Hayatta yaşadığın olaylardan ders alman kişiliğin için çok önemli. Her ne kadar dışarıya karşı sinirli ve huysuz biri gibi gözüksen de, sevdiğin değer verdiğin, kendine yakın gördüğün insanlara karşı ılımlı ve samimi tarafını gösteriyorsun. Duygusal tarafını bastırmış olabilirsin ama bazı zamanlar bu tarafın da gün yüzüne çıkabiliyor. Sevdiklerin için her şeyi yapabilecek potansiyel sende var. Onlar için gözünü kırpmadan tehlikeye girebilirsin. İnatçılığın ve kafana koyduğun herhangi bir şeyi yapma çaban seni sen yapan özelliklerinden.

Daniel LaRusso!

Sen aileni ve sevdiklerini koruyabilmek için her şeyi yapabilirsin. Onların kılına zarar gelse dünyayı yakarsın. Anlayışlı, sakin ve pozitif bir görünümün olsa da sinirlenince, damarına basıldığında senin içinden bambaşka biri çıkıyor. İnsanların senin hakkında ne düşündüklerini, ne konuştuklarını kafana takıyor olabilirsin. Her ne kadar başkalarının akıl hocası olup, onlara tavsiyede bulunsan bile sen de tavsiye alacak birilerine ihtiyaç duyuyorsun. Değer verdiğin şeyler için sonuna kadar mücadele edebilirsin. Yaşadığın olaylar hayatı anlaman ve daha iyi yaşayabilmen için sana anlam katmış.

Robby Keene!

Sen bu hayata karşı biraz umutsuz olabilirsin. Hayatın sana getirdiği zorluklar ve kötülükler senin erken olgunlaşmanı, daha mantıklı olmanı sağlamış. Karakter gelişimi sende baya söz konusu olabilir. Kendini yalnız hissettiğin zamanlarda kafanı dağıtmak için kendine has yöntemler kullanıyor olabilirsin. Geçmişte kimsenin düşüncesini sallamayıp sadece kendi yoluna baksan da bazı zamanlar çevrendekilerin sana karşı sergiledikleri tavırları ve düşünceleri senin kafanı meşgul ediyor. Hayatta yaptığın bazı şeylerden ötürü pişmanlık duyuyor olabilirsin ve bunları sevdiğin insanların yapmaması için çaba sarf ediyorsun. Düşünceli ve naif bir tarafın olabilir.

Miguel Diaz!

Senin kafanı karıştıran bir sürü düşünce olabilir. Sen adeta bir çıkmaza girmişsin ve bu çıkmazdan nasıl kurtulacağını düşünüyorsun. Canını yakan ve hiç istemediğin şeyler yaşamış olsan bile sen çok güçlü bir karaktere sahipsin. Sevdiklerinin sana ihtiyacı olduğu zaman hep yanlarında olur, yardım etmeye çalışırsın. Zorlandığında asla pes etmiyorsun aksine daha çok olayların üstüne gidip bir sonuca bağlamaya çalışıyorsun. Kendini kontrol etmeyi iyi biliyor olabilirsin. Yaptığın işe kendini çok kaptırıyorsun ve yanındaki insanların düşüncelerini anlayamayabiliyorsun. Dürüst ve açık sözlü birisin.

Samantha LaRusso!

Sen pes etmeyi düşündüğün zamanlarda bir şekilde cesaretini toplayıp umutsuzluğa kapılmamaya çalışıyor olabilirsin. Güçlü ve sağlam bir kişiliğin var. Zorbalık asla sana göre değil. Sevdiklerini ve etrafındakileri çok düşünüyorsun ve onlara yardım etmek senin hoşuna gidiyor. İnsanların sana yapamaz gözüyle bakmasından nefret ediyorsun. Hırsın ve azmin seni sen yapan özelliklerinden. Sana yapılan bir kötülüğü merhametin sayesinde affedebiliyor olabilirsin. Kin tutmak ve içinde nefret beslemek pek senlik değil. İşinde başarılısın ve odaklanarak bir işi yapmayı tercih ediyorsun. Nerede, ne zaman, ne konuşacağını iyi biliyor olabilirsin. Sempatiksin.

İlginizi Çekebilecek Bazı İçerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
6
3
3
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın