Görüş Bildir
Haberler
Hangi The Crown Dizisi Karakterisin?

Hangi The Crown Dizisi Karakterisin?

Eda Hakim
14.09.2022 - 18:16

Kraliçe II. Elizabeth'in tahttaki ilk yıllarını ve daha sonra gelişen olayları ele alan, 4 sezonuyla da herkesi büyüleyen The Crown dizisinde hangi karakter olduğunu merak ediyorsan hazırladığımız bu testi çözmelisin. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçsen hiç fena olmaz..

3. Boş zamanında ne yapmayı tercih edersin?

4. Bu hayatta en çok kime güvenirsin?

5. Şuan aşağıdakilerden hangisini çok istiyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu dizilerden birini seçer misin?

7. Kendini nasıl tanımlarsın?

8. Bir alan seçer misin?

Queen Elizabeth II!

Sen hırsın ve azmin diğer adısın. İstediğin her şeyi elde edebilecek güce ve zekaya sahipsin. Olayları pratik bir şekilde çözmeye çalışman ve kısa yoldan problemleri çözüme kavuşturmada adeta ustasın. Seni sen yapan şeylerden biri hiç şüphesiz cesur ve korkusuz olman. İnsanların senin hakkındaki düşüncelerini pek kafaya takmıyorsun ama bazen özeleştiri yapmak için işine yarayabiliyor. Empati yeteneğin kuvvetli ve yardımseversin. Kurallara ve düzene uyan bir yapın olabilir. Risk almaktan veya aldıktan sonra kabullenilmesi gereken sonuçlardan nefret ediyor olabilirsin. Etrafındaki kişiler tarafından sevilip, sayılıyorsun ve sana çok değer veriyorlar. Genelde herkes tarafından sevilen bir tipsin ve sana yalakalık yapmak isteyen bir sürü insan olabilir. Üzerindeki büyük sorumluluklar ve hayatın getirdiği zorluklar seni biraz yıpratmış ama pes etmeden her daim mücadele etmesini iyi biliyorsun.

Prince Philip!

Sen yaptığın her işte çok başarılısın. Liderlik ruhun ve insanlara sözünü geçiyor olman senin gururunu okşuyor olabilir. Senin için yarım iş asla olmamalı. Bir işe başladıysan onu bitirmen ve diğer aktivitelere öyle devam etmen gerekiyor. Hassas ve duygusal bir yapın var ama bu duygularını sadece sevdiğin ve değer verdiğin insanlara gösterebiliyorsun. Özgüvenli ve aşırı karizmatik olabilirsin. Dediğim dedik ve cesursun. Cesaretin etrafındaki herkesin dilinde. Korkmadan, çekinmeden içinden nasıl geliyorsa öyle davranıyorsun ve bundan hiç pişman değilsin. Disiplinli ve konsantrasyonu yüksek biri olabilirsin. Yaptığın herhangi bir şeyde ciddiyetini korumayı çok iyi biliyorsun ve bu huyuna çevrendekiler imreniyor olabilir.

Princess Diana!

Sen zarafetin ve asilliğin vücut bulmuş halisin. Etrafındaki herkese ve her şeye pozitif enerji yaymayı başarabiliyorsun. Aşırı ılımlı ve sempatik bir tarafın var. Özgürlük ve kısıtlanmamak senin için çok önemli. Empati yeteneğin ve yardımsever düşünceli oluşun senin karakterini oluşturan temel özelliklerden. Hassas ve naif bir mizacın var ve sana haksızlık yapanlara karşı sessiz kalmıyor aksine onların ağızlarının payını vereceğin gün için sayım yapıyorsun. Eğlenceli, nerede ne konuşması gerektiğini, nasıl davranması gerektiğini bilen birisin. Birinin sana karşı emrivaki yapmasından nefret ediyorsun ve olaylar karşısında kendi tarzına ve zevklerine uygun cevaplar veriyorsun. Kurnaz ve çok zekisin. Çevrende olup bitenlere hakimsin ama bunların üstünde çok durmamayı tercih ediyorsun.

III. Charles!

Sen biraz gevşek ve umursamaz olabilirsin. Her şeyi boş vermiş kafasında değil de problemlerin üstünde pek durmayan bir tip olabilirsin. Huzur ve kendi içindeki sakinlik için her şeyi yaparsın. Etrafında seni sürekli yargılayan ve sana sürekli öğüt veren kişiler olabilir ve bunlardan artık sıkılmış olabilirsin. Kriz anlarında bazen kırıcı olabiliyorsun ve düşünmeden konuşuyor olabilirsin. Sakin ve ılımlı bir görüntün var ama damarına basılıp sinirlendiğinde senin karşında hiçbir şey duramaz. Bazı hassas noktaların olabilir ve onlar hakkında konuşulmasından asla haz almıyorsun. Anlayışlı biri olmaya çalışıyorsun ama bazı zamanlar çok zorlanıyor olabilirsin. Güç ve başarı senin için önemli. Kurallara riayet eden ve onları uygulayan bir tip olabilirsin.

İlginizi Çekebilecek Bazı İçerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
19
5
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

III. Charles!

Gizem Yenikler

Princess Diana!

Dean's Moonlight

Queen Elizabeth II! Sen hırsın ve azmin diğer adısın. İstediğin her şeyi elde edebilecek güce ve zekaya sahipsin. Olayları pratik bir şekilde çözmeye çalışma... Devamını Gör