Görüş Bildir
Haberler
TV
Hamdi Alkan'ın Başrol Olduğu En İyi Arkadaşım Dizisinde Yer Alan Oyuncuların Şimdiki Halleri

Hamdi Alkan'ın Başrol Olduğu En İyi Arkadaşım Dizisinde Yer Alan Oyuncuların Şimdiki Halleri

Bir dönemin fantastik dizilerinden ''En İyi Arkadaşım'' birçok ünlü oyuncuyu bir araya getirmişti. Başrolünü ve yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın üstlendiği dizi, fantastik bir çocuk komedisiydi. Hamdi Alkan, Cino karakterine hayat verirken, dizide Barış karakterini canlandıran Yılsu Sarper dönemin yakışıklılığı ile dikkat çeken çocuk oyuncularından olmuştu. Bakalım bir dönem çok izlenen 'En İyi Arkadaşım' dizisinin oyuncularının şimdiki halleri nasıl? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hamdi Alkan

1. Hamdi Alkan

1967 doğumlu Hamdi Alkan, sinema yapımcısı ve yönetmeni, tiyatro sanatçısı, sinema ve dizi oyuncusudur. Yıldız Teknik Üniversitesi tiyatro bölümünde tiyatro hocalığı ve genel sanat yönetmenliği yapmıştır.

2. Canan Hoşgör

2. Canan Hoşgör

1971 yılında doğan Canan Hoşgör, Yıldız Teknik Üniversitesi restorasyon bölümü mezunudur. ''Reyting Hamdi'' adlı güldürü programındaki skeçlerle tanınmıştır.

3. Kemal Kuruçay

3. Kemal Kuruçay

1962 doğumlu Kemal Kuruçay, Türk sinema ve tiyatrosunda çok sayıda projede yer almıştır. 22 Ekim 2021 tarihinde ''Seksenler'' dizisinin çekimleri sırasında geçirdiği kalp krizi sonrasında vefat etmiştir.

4. Mehmet Ulay

4. Mehmet Ulay

1942'de İstanbul'da doğumlu Mehmet Ulay, Ankara Sanat Tiyatrosu bünyesinde, müdürlük, oyunculuk ve yönetmen yardımcılığı yapmıştır. 2001 yılında ''En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu'' ödülünü almıştır.

5. Yılsu Sarper

5. Yılsu Sarper

1991 Almanya doğumlu Yılsu Sarper, Reyting Hamdi, Afacanlar Kampı gibi projelerde yer almıştır. Oyunculuğu bıraktıktan sonra DJ'likle uğraşmıştır. Şimdilerde 31 yaşında olan Yılsu Sarper, uzun zamandır ekranlardan uzak bir yaşam sürmektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ege Kökenli

6. Ege Kökenli

1993 yılında Kırklareli'nde doğan Ege Kökenli, Saint-Joseph Fransız Lisesinde eğitim görmek için İstanbul’a yerleşmiştir. 5 yıl boyunca lisenin Fransızca tiyatro ekibinde yer almıştır. İlk televizyon dizisi, 11 yaşındayken En İyi Arkadaşım olmuştur.

7. İlayda Akdoğan

7. İlayda Akdoğan

1998 tarihinde İstanbul'da doğan İlayda Akdoğan, kariyerine 2004 yılında altı yaşındayken En İyi Arkadaşım adlı bir çocuk şovunda yer alarak başlamıştır ve Seda karakterini canlandırmıştır. Şimdilerde ekranda zaman zaman gördüğümüz isim İnstagram'ı aktif olarak kullanmakta ve sıkça paylaşım yapmaktadır.

8. Büşra Ayaydın

8. Büşra Ayaydın

1994 yılında Ankara'da doğumlu Büşra Ayaydın, Oyunculuğa çocuk yaşlarda başlamıştır. 2003-2004-2005 sezonlarında Kurtlar Vadisi'nde Selvi Çakır rolünde oynamıştır. En İyi Arkadaşım dizisinde ise Cimcime rolü ile ekrana gelmiştir.

9. Alara Ertürk

9. Alara Ertürk

1994 Kadıköy doğumludur. Barış'ın büyük aşkı Alara'ya hayat veren Alara Ertürk, dizide çok beğenilmiştir. Şimdilerde YouTube kanalına seyahat içerikleri üreten Ertürk, Instagramı da aktif şekilde kullanmaktadır.

10. Alparslan Özmol

10. Alparslan Özmol

1976 yılında Almanya, Hamburg’da dünyaya gelen Alparslan Özmol, ortaöğretimde boyundan ötürü yaşadığı zorluklar yüzünden okulu bırakmak zorunda kalmıştır. Bursa Devlet Tiyatorsu'nda bir çok oyunda rol alan Özmol, televizyona ilk adımını Hamdi Alkan'ın başrolünü oynadığı güldürü programı olan Reyting Hamdi'de 8 bölüm oynayarak atmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Berke Hürcan

11. Berke Hürcan

Berke Hürcan 1972 yılında İstanbul'da doğmuştur. Türk oyuncu ve eski modeldir. 1993 yılında Türkiye’nin en iyi mankeni seçilmiştir. 90'larda Ebru Gündeş'in Fırtınalar şarkısının klibinde oynayarak büyük beğeni toplamıştır. Şimdilerde gözlerden uzak bir yaşam sürmektedir.

12. Tolga Savacı

12. Tolga Savacı

1963 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Fransız Koleji'ni bitirmiştir. 1983 yılında mankenlik eğitimi almak için İtalya'ya gitmiştir. İki yıl İtalya, AlmanyaFransa'da mankenlik yaptıktan sonra, su topu oynamıştır. ABD'nin New Jersey eyaletine yerleşen Savacı, hâlen klasik otomobillerin bakımı üstüne çalışmaktadır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
8
5
5
4
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın