Görüş Bildir
Haberler
Senin Fikirlerine Saygı Duyuluyor mu?

Senin Fikirlerine Saygı Duyuluyor mu?

Eda Hakim
17.09.2022 - 17:32

Herkesin bir konuda farklı farklı düşünceleri ve fikirleri olabilir. Peki senin bu fikirlerine saygı duyuluyor mu öğrenmek istiyorsan hazırladığımız bu testi çözmeni tavsiye ediyoruz. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Çevrendekiler sana karşı saygılı mı?

2. Başından çok büyük bir olay geçti ve arkadaşlarınla bir kafede oturup hararetli bir şekilde bunları anlatmak istiyorsun, sana karşı nasıl bir tavır sergilerler?

3. Seni sen yapan özelliğin sence ne?

4. Okul yemekhanesinde uzun bir kuyruk bekledikten sonra yemeğini alabildin ve masana oturacakken zorba biri tepsiyi yere döktü, ne yaparsın?

5. İnsanların senin hakkında ne düşündükleri, ne konuştukları önemli mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu hayatta senin için en önemli şey nedir?

7. Birini seçer misin?

8. Peki son olarak, çevrendekiler seni aşağıdakilerden hangisiyle tanımlayabilir?

Senin Fikirlerine Kesinlikle Saygı Duyuluyor!

Sen bir ortamda dikkatleri üzerine çekebilen, farklı bir aurası olan biri olabilirsin. İnsanlarla akıcı ve sosyal bir iletişimin var. Konuştuğun, anlattığın olaylar çevrendekiler tarafından pür dikkat dinleniyor olabilir. Dışa dönük, güler yüzlü, dediğim dedik ve çok cesursun. Kimseden korkun yok ve kimseye verecek hesabın da yok. Sen nasılsan öyle davranmayı tercih ediyorsun. Kendinle barışıksın ve açık sözlüsün.

Senin Fikirlerine Saygı Duyulmuyor Olabilir!

%100 senin fikirlerine kimse saygı duymuyor diye bir şey kesinlikle olamaz zaten ama seçtiğin şıklara göre sen içe dönük ve pek konuşmayı sevmeyen biri olabilirsin. İnsanlarla iletişim kurmaktan çekiniyorsun ve bunu kendine dert edinmişsin. Bir olay anlatırken senin fikrini merak eden sayısı biraz az olabilir. Çekingen oluşun seni bulunduğun ortamdan soyutluyor olabilir.

İlginizi Çekebilecek Bazı İçerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
56
28
9
7
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın