Görüş Bildir
Haberler
Hangi Anne with an E Dizisi Karakterisin?

Hangi Anne with an E Dizisi Karakterisin?

Eda Hakim
21.09.2022 - 13:52

Lucy Maud Montgomery'nin klasik çocuk edebiyatı Anne Green of Green Gables'dan uyarlanan Kanada yapımı Anne with an E dizisinde hangi karakter olduğunu merak ediyorsan hazırladığımız bu test tam da sana göre. Hadi testi çöz ve eğlenmene bak!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Yaşını da seçersen hiç fena olmaz..

3. Aşağıdakilerden hangisi senin hobin olabilir?

4. Stresini atmak için ne yaparsın?

5. Tanışmak istediğin ünlüyü seç bakalım..

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir seçim yapmalısın..

7. Seni sen yapan özelliğin nedir?

8. Aşk hakkında ne düşünüyorsun?

Anne Shirley!

Sen erken yaşta olgunlaşmış ve olayların ciddiyetini kavramış olabilirsin. Hayalperest ve sürekli geçmişte yaşayan bir tarafın olabilir. İnsanların düşünceleri senin için hep çok önemli olmuş ama bunu aşmanın yollarını artık bulmuşsun. Kendine has zevklerin, hobilerin ve tarzın var. Seni gören dönüp tekrar bakıyor. Okumayı, araştırmayı çok seviyor olabilirsin. Yeni şeyler öğrenmek, bilgine bilgi katmak hoşuna gidiyor. Her konuda en azından bir fikrin olabilir. Cesur, korkusuz ve istediğini çekinmeden dile getirebilen birisin. Sana haksızlık edenlere sözsel bir şekilde ağızlarının payını verebiliyorsun. Adeta hazır cevapsın. Hırslı, azimli ve yaptığın herhangi bir işi başarıya ulaştırmak için aşırı çaba sarf eden birisin. Sana yapamaz gözüyle bakanlardan nefret ediyorsun. Toksik insanların senin hayatında yeri yok. Kafanı dinlemek ve bu hayatta sadece kendi isteklerin ve zevklerin doğrultusunda seçimler yapmak istiyorsun. Sana iyilikle gelene sen bin iyilikle gidersin, çok düşünceli ve iyi niyetlisin. Pozitif enerjin her ortamda dikkat çekiyor.

Gilbert Blythe!

Sen çok hırslı ve başarmak için her şeyi yapabilecek birisin. Her zaman doğrunun ve iyiliğin tarafındasın ve seni yoldan çıkarmaya çalışanlara hemen rest çekiyorsun. İkna kabiliyetin ve bir iş yaparken ki odağın, konsantrasyonun çevrendekilerin dilinde. Düşünceli, yardımsever ve empati yeteneği yüksek birisin. Sana kötülük yapan, kuyunu kazan insanlara zamanı gelince cevaplarını vermeye kodlanmışsın. Sevdiklerine çok değer veriyorsun, onların kılına zarar gelse dünyayı yakarsın. Ilımlı, sevecen biraz da kaos seven bir tipin var ama damarına basılınca içinden adeta bambaşka biri çıkıyor. O yanını kimse görmek istemez. Yaptığın iyilikleri suistimal edenlere karşı da asla anlayış göstermiyorsun. Hatalarından ders çıkaran ve aynı hataları tekrar yapmamak için uğraşan birisin. Aşka değer veriyorsun, sevdiğin veya hoşlandığın biri varsa ona karşı çok sıcak ve içten hisler besliyorsun. Sadıksın.

Marilla Cuthbert!

Sen çevrendekilere öyle bir imaj çizmişsin ki insanlar seni aşırı soğuk, itici ve ciddi bulabiliyor. Halbuki seni tanımayanlar böyle düşünüyor olabilir. Sen dıştan bu kadar sert gözükebilirsin ama içten o kadar yardımsever, düşünceli ve anlayışlısın ki. Bu yönünü sadece sevdiğin, değer verdiğin, kendine yakın gördüğün kişilere gösteriyorsun. Ağzından çıkan sözler adeta nasihat derecesinde olabilir. Hani bir grupta bir olayı çözüme kavuşturmak için tavsiye istenilen, fikir danışılan biri vardır ya işte sen o olabilirsin. Mantıklı ve zekice cevapların çevrendekileri çok etkiliyor. Olgunsun ve buna göre davranıyorsun. Laubali insanlar senin sinirini zıplatıyor. Disiplin, ciddiyet senin için çok önemli ama yeri geldiği zaman eğlenmesini de iyi biliyorsun.

Matthew Cuthbert!

Sen çok iyi bir kalbe ve naif bir ruha sahipsin. Her daim adaletin ve doğrunun yanındasın, her zaman haklı olanı savunuyorsun. Düşünceli ve aşırı anlayışlısın. Senin bir sıkıntın olabilir. Sen hayır demeyi pek beceremiyor olabilirsin. İnsanları kırmaktan ve onlara hayır demekten çekiniyor olabilirsin. Biriyle konuşurken 2 kere düşünüyorsun çünkü acaba onu kıracak bir şey mi söyledim diye kafandan senaryolar kuruyorsun. Duygularını yoğun yaşayan ve bu hislerini sadece sevdiğin insanlara yansıtan birisin. İçine kapanık ve pek konuşmayan bir tip olabilirsin. Kafa şişiren ve saygısız, haddini bilmeyen insanlar senin sinirini zıplatıyor. Bir sorun yaşadığın zaman bunu tek başına, kendi içinde halletmeyi seçiyorsun. Yalnızlığa alışmışsın. Mantığınla değil kalbinle hareket ediyorsun. Pratik zekanla her şeyi çözebilirsin.

Diana Barry!

Sen çok duygusal ve hislerini derinden yaşayan birisin. Sevdiklerin senin için çok değerli, onlar için her şeyi yaparsın gözünü bile kırpmazsın. Çevrendeki insanların senin hakkındaki düşünceleri, fikirleri, ne konuştukları senin umurunda değilmiş gibi  gözüküyor olabilir ama içten içe kafana bazı şeyleri çok takıyorsun. Arkadaşlık senin için çok önemli. Derdini anlatabildiğin, seni anlayan ve her daim kollayan bir arkadaşının olmasını, bir sürü arkadaşının olmasına tercih ediyorsun. Sadık ve sıkı bir dostsun. Kötü gün dostusun, vefalısın ve sen insanlara nasıl yaklaşıyorsan onların da sana aynı şekilde yaklaşmasını istiyorsun. İçten pazarlıklı değilsin, iyi niyetlisin. Zekan, konuşma kabiliyetin ve bir ortama girdiğindeki saçtığın aura herkesin dikkatini kolaylıkla çekebiliyor.

İlginizi Çekebilecek Bazı İçerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
43
18
3
3
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın