Görüş Bildir
Haberler
Hangi Dare Me Dizisi Karakterisin?

Hangi Dare Me Dizisi Karakterisin?

Eda Hakim
16.09.2022 - 16:29

Megan Abbott'un 2012'deki aynı adlı romanına dayanan Amerikan gençlik drama Dare Me dizisinde sen hangi karaktersin? Öğrenmek için hazırladığımız bu testi çözmeni tavsiye ediyoruz. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. İlişki durumun nasıl?

4. Bir şehirde yaşayacak olsan aşağıdakilerden hangisi olurdu?

5. Kendini nasıl tanımlarsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sevdiğin biri tarafından ihanete uğradın, kafanı dağıtmak için ne yapardın?

7. Senin için bu hayatta en önemli şey nedir?

8. Seni ve yakın arkadaşını herkesin içinde rezil edecek şeyler söylendi, ne yaparsın?

Beth Cassidy!

Senin en büyük düşmanın yalnızlık. Yalnız kalmaktan korkuyor ve nefret ediyor olabilirsin. Sevdiklerine aşırı değer veriyorsun ve verdiğin değeri onlardan da bekliyorsun. Çabalarının karşılığını alamayınca adeta deliye dönüyorsun ve etrafına alev saçıyorsun. Sinirlenince gözün dönüyor olabilir. Seni kızdıracak insanın iki kere düşünmesi gerek. Hırslısın ve aşırı azimlisin. Bir işe başladın mı onu bitirmen şart, asla yarıda bırakmıyorsun. Çevrendekilerin senin hakkındaki düşünceleri senin için önemli ama bunlara pek kafa yormuyorsun. Her ortamda, her işte birinci, zirvedeki kişi sen olmalısın. İpleri eline alıp otorite sahibi olmak senin gururunu okşuyor. Sana yapılan bir haksızlığı veya kötülüğü unutmuyorsun, biraz kinci olabilirsin.

Addy Hanlon!

Seni sen yapan şey aşırı düşünceli oluşun. İnsanlara içtenlikle ve anlayışlı bir şekilde yaklaşabiliyorsun. Karşındakini yargılamıyorsun ve bir suçlamada bulunmuyorsun. Kaostan beslenen bir insan asla değilsin. Gürültü, kavga seni aşırı yıpratan şeyler. Kendi kafana göre yaşamayı ve kendi yolundan gitmeyi tercih ediyorsun ve bu süreçte huzuru bulmak senin için çok önemli. Sana iyi gelmeyen insanlar hayatında olabilir. Mental olarak seni yoran, sana saygı duymayan veya düşüncelerini önemsemeyen kişileri yaşamından uzaklaştırmak için uğraşıyorsun. Empati yapabilen ve aşırı zeki olan birisin. Bir sorun olduğu zaman o sorunu çözüme kavuşturmak için senden tavsiye alınıyor olabilir. Mantıklı ve olgun hareketlerin var.

Coach Colette French!

Senin üzerinde olan büyük sorumluluklar yüzünden ağır bir yorgunluk içerisinde olabilirsin. İstemediğin kararlar ve seçimler yapmış olabilirsin, bunlar da doğal olarak seni yıpratmış. Yardımsever, düşünceli ve sert bir mizacın var. Dışarıdan çok soğuk, katı gözüküyor olabilirsin ama aslında içinde aşırı anlayışlı ve empati yapabilen biri var. İnsanlara yardım etmekten ve onlara bir iyiliğinin dokunuyor olduğunu bilmek seni rahatlatıyor. Ailen senin için çok önemli. Onlar için her şeyi yaparsın. Onların kılına zarar gelse dünyayı yakarsın. Soğukkanlı biri olabilirsin ama sinirlendiğinde içinden bambaşka biri çıkıyor. Adeta gözün dönüyor ve doğru kararları veremiyor olabilirsin. Pratik zekan ve ikna kabiliyetinle çevrendekileri etkilemeyi başarıyorsun.

Sarge Will Mosley!

Sen ani kararlar verip sonra bunun getirdiği sonuçlardan pişmanlık duyuyor olabilirsin. Yerine göre ciddi ve sert mizaçlısın ama bazı zamanlar fevri hareketler sergileyip kendini bile şaşırtabiliyorsun. Kimsenin sana karşı çıkmasına izin vermiyorsun, liderlik ruhun senin karakterini oluşturan temel özelliklerden biri. Kararlı, saygılı ve işinde ciddi olan birisin. Bir işi yaparken veya bir olayı çözerken aşırı titiz ve konsantrasyonlu bir şekilde onu halletmeye çalışıyorsun çünkü disiplin senin doğanda olan bir şey. Konuşma kabiliyetin ve düşüncelerin çevrendeki insanları etkiliyor olabilir. Karizmatik ve bir ortama girdiğinde ışık saçan bir enerjin var.

İlginizi Çekebilecek Bazı İçerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
4
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Coach Colette French! Senin üzerinde olan büyük sorumluluklar yüzünden ağır bir yorgunluk içerisinde olabilirsin. İstemediğin kararlar ve seçimler yapmış ola... Devamını Gör