Görüş Bildir
Haberler
Evet/Hayır Testine Göre Sen Bencil Biri misin?

Evet/Hayır Testine Göre Sen Bencil Biri misin?

Eda Hakim
27.09.2022 - 19:20

Kime sorsak bencil olmadığını iddia eder. Peki sen gerçekten bencil değil misin? Bunu öğrenmek istiyorsan hazırladığımız evet/hayır testini çözerek cevabını alabilirsin. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Çocukluğunda her istediğini yaptırır mıydın?

2. Birini gerçekten çok sevip, değer veriyorsun ama bazı hareketleri sinirini bozuyor. O kişinin değişmesini ister miydin?

3. Sadece işin düştüğünde yazdığın ya da buluştuğun bir arkadaşın var mı?

4. Bir ortamda arkadaşlarınla berabersin ve bu ortamda senden daha fazla konuşan birileri var. Bu durum seni rahatsız eder mi?

5. Pek haz etmediğin birisi seni aradı ve senden çok acil yardım istedi, yardımına koşar mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çok zor bir kararın ortasındasın. Ya kararı alırsın ama başkasına zarar vermiş olacaksın, ya da kararı almayacaksın kaybedeceksin ve hayatına geri döneceksin. Kararı alır mısın?

6. Çok zor bir kararın ortasındasın. Ya kararı alırsın ama başkasına zarar vermiş olacaksın, ya da kararı almayacaksın kaybedeceksin ve hayatına geri döneceksin. Kararı alır mısın?

7. İlişkilerini veya flört ettiğin zamanları bir düşün, karşındaki kişinin duygularına önem veriyor musun?

8. İkna kabiliyetin yüksek mi?

Sen Bencil Biri Olabilirsin!

Sen bencil biri olabilirsin. Kendi değerlerine ve çıkarlarına daha fazla yoğunlaşıyorsun. Her insanın kendisine öncelik vermesi olağan ve olması gereken bir şey ama senin biraz fazla kaçıyor olabilir. Kendi etrafında dönen dünyada sadece sen konuşulmalısın ve hep sen ön planda olmalısın. Liderlik ruhun çok fazla. Otorite, kontrol ve ipler her daim senin senin elinde olmalı gibi hissediyorsun. Asla arka plana atılmayı, unutulmayı yediremiyorsun. Bir iş yaptıysan hep zirvede, birinci sen olmalısın aksi hali düşünülemez bile. Takıntılı ve bazı olayları kafanda çok fazla düşünüyor olabilirsin. Sert, ciddi ve soğukkanlı bir görünümün olabilir. Kinci ve şüpheci olabilirsin. Sana yapılan bir kötülüğü asla unutmuyorsun, sana karşı yapılan bir haksızlık olduğu zaman da hemen ayaklanıp ortamı gerebiliyorsun. Konuşma ve ikna kabiliyetinle karşındaki insanları her şekilde etkilemeyi becerebiliyorsun.

Sen Bencil Biri Değilsin!

Sen bencil biri değilsin. Başkalarının arzuları ve istekleri hep senin için daha önemli olmuş. Kendini değil etrafındakileri el üstünde tutuyor olabilirsin. Yardımsever ve o kadar empati yeteneği yüksek olan birisin ki biriyle konuşurken acaba onu kırar mıhım düşüncesiyle 2 kere düşünüyorsun. İnsanlara yardımının dokunduğunu bilmek seni çok mutlu ediyor.. Başkalarına verdiğin değer, kendine verdiğin değerden daha fazla olabilir. Bunu değiştirmek isteyebilirsin ve bir dönem noktası, bir kırılma yaşayabilirsin. Aşağılanmaktan ve hor görülmekten nefret ediyorsun ve seninle dalga geçip, alay etmeye çalışanlara üsluplu bir şekilde yanıt veriyorsun. Pratik zekalı ve sevecen biri olabilirsin. Girdiğin her ortamda pozitif enerji yayıyorsun ve fark edilebilir bir ışığın var.

İlginizi Çekebilecek Bazı İçerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
92
36
7
5
4
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Manav Yörük

Sen Bencil Biri Değilsin! Sen bencil biri değilsin. Başkalarının arzuları ve istekleri hep senin için daha önemli olmuş. Kendini değil etrafındakileri el üst... Devamını Gör

Sen bencil biri değilsin. Başkalarının arzuları ve istekleri hep senin için daha önemli olmuş. Kendini değil etrafındakileri el üstünde tutuyor olabilirsin. ... Devamını Gör

Akaliva

Sen Bencil Biri Olabilirsin! Sen bencil biri olabilirsin. Kendi değerlerine ve çıkarlarına daha fazla yoğunlaşıyorsun. Her insanın kendisine öncelik vermesi ... Devamını Gör