Görüş Bildir
Haberler
Bir Türlü Şans Yüzüne Gülmeyen Hangi Dizi Karakterisin?

Bir Türlü Şans Yüzüne Gülmeyen Hangi Dizi Karakterisin?

Eda Hakim
23.09.2022 - 17:30

Dizi tarihinde  depresif, şanssız birçok karakter var. Peki sen hangi karaktersin öğrenmek istiyorsan hazırladığımız bu testi çözmeni tavsiye ediyoruz. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçsen hiç fena olmaz..

3. Hiç birileri tarafından itilip kakıldın mı?

4. Özgüven problemleri yaşıyor musun?

5. Seni sen yapan şeylerden biri ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Moralin bozukken kafanı dağıtmak için ne yapmayı tercih edersin?

7. Büyük bir kalabalığın önüne çıkıp çok önemli bir konuşma yapman gerekiyor, nasıl hissedersin?

8. En yakın arkadaşında olması gereken özellik nedir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sansa Stark!

Sen, Game of Thrones dizisinden Sansa Stark ile benziyor olabilirsin. Yaşadığın zorluklar ve hayat şartları seni erken olgunlaştırmış. Sergilediğin tavırlar ve hareketler oldukça yerinde. Ciddi ve sert bir görünümün var ama aslında aşırı duygusal bir insansın.  Bu duygusallığını sadece sevdiğin insanlara yansıtabiliyorsun. Sana kötülük yapan ve haksızlığa uğramanı sağlayan insanlara karşı çok acımasızsın. Ne yaşadıysan onu yaşatmayı seviyor olabilirsin. Kindarsın ama bu abartıya kaçmıyor. Hak edene hak ettiği gibi davranılmalı kafasındasın ve her zaman bunu savunuyorsun. Seni sen yapan şey cesaretin. Çok cesursun ve söylemek istediğin şeyleri çekinmeden söylüyorsun. Başarısızlık senin kitabında yok, eğer bir gün başarısız olduysan asla pes etmiyorsun ve zirveye, başarıya ulaşana kadar çabalıyorsun. Azimlisin ve hırslısın. Duygusal tarafını fırsat bilip seni kullanmaya çalışanlara asla fırsat vermiyorsun.

Tommy Shelby!

Sen, Peaky Blinders dizisinden Tommy Shelby ile benziyor olabilirsin. Yalnızlık adeta senin içine işlemiş. Kendini bir sürü insan içinde çok yalnız hissediyorsun. Sanki kimse senin için yeterli değil ve kimse seni anlayabilecek düzeyde değil. Çok zekisin ve aynı zamanda bir şeylere kafanı taktın mı sürekli o şeyi düşünüyorsun. Pratik ve kestirme çözümlerin var ve her sorunu, problemi nasıl çözebilirim diye kafa yoruyorsun. Üzerinde çok fazla sorumluluk var ve sen bu sorumluluklarının farkındasın. Görevlerini, yapman gerekenleri biliyorsun ve bunlar seni çok geriyor. Sürekli bir arayış içerisindesin ve başarı için çok fazla çaba sarf ediyorsun. Sende hafif bir egoistlik olabilir. Her işte, her konuda zirve hep sen olmalısın, liderlik ruhun kişiliğinde çok baskın.

Rue Bennett!

Sen, Euphoria dizisinden Rue Bennett ile benziyor olabilirsin. Umursamaz ve ciddiyeti  sevmeyen bir kişiliğe sahip olabilirsin. Senin için sadece kendi doğruların var. Etrafındakilerin düşünceleri, senin hakkında ne dedikleri veya ne düşündükleri senin hiç umurunda değil. Biraz bencil olabilirsin. Bağımlı veya takıntılı olduğun bazı şeyler olabilir ve bunları düşünmemek için çok fazla çaba sarf ediyor da olabilirsin. Mizah yeteneği yüksek, eğlenceli ve kendi arzuları için yaşayan birisin. Duygusuz ve tepkisiz biri gibi gözüküyorsun ama bilmiyorlar ki içinde fırtınalar kopuyor. Yalnız kalmaktan ve kimse tarafından sevilmemek senin fobin olabilir. Bazı zamanlar düşüncelerinin içerisinde kayboluyor olabilirsin ve tüm günün bu düşüncelere kafa yormakla geçiyor olabilir.

Ted Mosby!

Sen, How I Met Your Mother dizisinden Ted Mosby ile benziyor olabilirsin. Planlı, programlı ve aşırı düzenli bir insan olabilirsin. Bir olay yaşadıysan o olayın akşamı sürekli düşüncelere kapılıyor olabilirsin. Umursamaz biri değilsin. Her şeyi, her olayı çok fazla kafana takıyorsun. İnsanların düşünceleri ve sana olan davranışları senin için her zaman önemli olmuş. Çok detaycısın, en ufak şeyi bile detaylı hatırlıyor olabilirsin. Kısacası sen detaylara önem veren birisin. Titiz ve temizliğe düşkün biri de olabilirsin. Dağınıklık hiç hoşuna gitmiyor ve etrafı dağıtan insanlara karşı da bir antipatin var. Eğlenmeyi, nasıl kafa dağıtılması gerektiğini iyi bilen birisin. Yalnızlıktan korkuyor olabilirsin. Yalnız kalma düşüncesi senin kafanı, düşüncelerini kemiren bir olay. Arkadaşlarına çok önem veriyorsun ama aşktan yana yüzün bir türlü gülmemiş olabilir.

BoJack Horseman!

Sen BoJack Horseman dizisinden Bojack Horseman ile benziyor olabilirsin. Geçmişte yaşadığın  zorlukları kafana çok takmışsın sende travma derecesine bile gelmiş olabilir. Girdiğin her ortamda kendini çok yalnız hissediyorsun ve insan sevmiyorsun. Kalabalık ortamlar seni darlıyor ve çok gergin bir insana dönüşüyor olabilirsin. Üzerinde çok fazla yük var ve bu yüklerden kurtulmanın bir yolunu arıyorsun, hep bir arayış içerisindesin. Sen de travma yaratan veya sürekli düşünmeni sağlayan olaylarla yüzleşmeye çalışıyor olabilirsin. Sevdiklerine çok değer veriyorsun ve onlar için her şeyi yaparsın. Vefalı ve çok sadıksın. İhanete asla gelemezsin ve ihanet edenlerle de çok büyük kavga edersin. Kindar biri değilsin bana sana kötülük yapanlara da anladıkları dilden konuşmayı seviyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
100
28
8
7
6
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?