Görüş Bildir
Haberler
Sürekli Bir Arayış İçinde misin?

Sürekli Bir Arayış İçinde misin?

Eda Hakim
29.09.2022 - 13:10

Zaman zaman ne yapacağımızı bilemediğimiz ve hep arayış içinde olduğumuz dönemler yaşıyor olabiliriz. Peki sen şuan arayış içinde misin? Bunu öğrenmek istiyorsan hazırladığımız testi çözmeni tavsiye ediyoruz. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İçini kemiren ve birileriyle paylaşmak istediğin bir sır var ama kimseye anlatmaman gerekiyor, ne yaparsın?

2. Sevdiklerinle beraber çok ciddi bir olay yaşadınız ve çok önemli bir karar alman gerekiyor, ne yaparsın?

3. Moralin bozuk bir şekilde arkadaşlarınla buluşup, kahve içmeye çıktın ama yapılan esprilere konuşmalara katılmıyorsun. Moralinin neden bozuk olduğunu soran bir arkadaşın var, ona ne olduğunu anlatır mısın?

4. Bu dizilerden birini seçer misin?

5. Sana yakın gelen Succession karakterini seçer misin? (Diziyi izlemediysen seni kendine çeken karakteri seçebilirsin.)

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yalnız hissettiğin zamanlarda ne yaparsın?

7. Kendini nasıl tanımlarsın?

8. Seni ne tarz insanlar sinirlendirir?

Sen Sürekli Bir Arayış İçinde Olabilirsin!

Sen sürekli arayış içerisinde olabilirsin. Bu hayatta ne yapacağın konusunda veya ne tarz hedefler belirlemen konusunda büyük bir ikilemde kalmış gibi gözüküyorsun. Kafanı karıştıran ve seçimlerini sorgulatan bir sürü etken yakın çevrende yaşanıyor olabilir. Pratik zekalı ve el becerisi iyi olan biri olabilirsin. Yalnız hissettiğin zamanlar çokça oluyor ve bu durumdan oldukça rahatsızsın. Senin insanlara karşı sergilediğin tavırların aynısını kendine karşı yapılırken göremeyince büyük bir hüsrana uğrayıp, kendini kapatıyorsun. Gizemli bir kutu gibisin. Duygularını açıkça belli edebilen ve bunu dışarıya yansıtabilen bir yapın yok. Sevdiğin ve gerçekten değer verdiğin insanlara bile zar zor kendini açabiliyorsun. Soğuk ve umursamaz bir yapın var ve sürekli bir şeyleri, yaşadığın olayları takıntılık derecesinde düşünüyorsun. Kendini dizginlemek isteyip günün sonunda kendini gene düşüncelerin içinde buluyor olabilirsin. Yalnız kalmaktan her ne kadar haz etmesen de bazı zamanlar kafanı dinlemek hoşuna gidiyor. Olayları ve vermen gereken seçimleri kendi kafanda tartıp, kendince tartışabiliyorsun. Sana iyilikle gelene sen bin iyilikle gidiyorsun, sana inanmayanların laflarını boşa çıkarmaktan büyük zevk duyuyorsun.

Sen Sürekli Bir Arayış İçinde Olmayabilirsin!

Sen kendinden emin ve oldukça özgüveni yüksek birisin. Kararsızlığa düşmeden, aklından ne geçiyorsa direkt onu yapmayı seçiyorsun çünkü düşünürsen asla karar veremeyeceğini ve hep seçenekler arasında boğulacağını biliyorsun. Kendini çok iyi çözmüşsün ve nerede nasıl davranman gerektiğini çok iyi kavramışsın. Cesur ve korkusuz bir yapın olabilir. İstediğin şeyi çekinmeden, açık açık, karşında her kim olursa olsun söyleyebiliyorsun. Kimseden korkun yok. Hepimiz insanız ve hepimiz eşitiz kafasındasın. Ne yapmak istediğine az çok kendi kafanda karar vermişsin ve planlı programlı, hedefleri olan biri olabilirsin. Emin adımlarla hedeflerini gerçekleştirmek için yoğun bir çaba sarf ediyor olabilirsin. Bu süreç seni oldukça yıpratmış ve erken olgunlaşmanı sağlamış olabilir ama her zorluğun ardından huzurun olacağı görüşünde olduğun için yaşadığın şeyleri çok kafana takmıyorsun. Senin hakkında atıp tutan veya fikirlerine saygı duymayan kişilere karşı da acımasızsın. Kimse benimle alay edemez ve küçük göremez düşüncesindesin. Seni sen yapan şey liderlik ruhun ve her daim kendi arzularına karşı savaşman..

İlginizi Çekebilecek Bazı İçerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
7
3
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Manav Yörük

Sen Sürekli Bir Arayış İçinde Olmayabilirsin! Sen kendinden emin ve oldukça özgüveni yüksek birisin. Kararsızlığa düşmeden, aklından ne geçiyorsa direkt onu ... Devamını Gör

Manav Yörük

Emin adımlarla hedeflerini gerçekleştirmek için yoğun bir çaba sarf ediyor olabilirsin. Bu süreç seni oldukça yıpratmış ve erken olgunlaşmanı sağlamış olabil... Devamını Gör

Necla Kaplan

Sen Sürekli Bir Arayış İçinde Olabilirsin!

Umut Yildirim

Tahmin etmek zor değil😏

Gizem Yenikler

Sen Sürekli Bir Arayış İçinde Olmayabilirsin!