Görüş Bildir
Haberler
Haksızlığa Ses Çıkarabiliyor musun?

Haksızlığa Ses Çıkarabiliyor musun?

Eda Hakim
08.10.2022 - 19:02

Haksızlığa uğradığın zaman veya haksızlığa uğramış biri gördüğün zaman tepki verebiliyor musun yoksa utangaç mısın bunu öğrenmek için hazırladığımız bu testi çözmeni tavsiye ediyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Aşağıdaki mesleklerden hangisini yapmak isterdin?

2. Gözünün önünde zorbalığa uğrayan bir çocuk gördün, ne yaparsın?

3. Uzun zamandır hayalini kurduğun bir iş tam olacakken, birilerinin işe burnunu sokması sonucu maalesef olamadı. Ne tepki verirsin?

4. Baya iyiliğinin dokunduğu ve ona her konuda yardım ettiğin biri sana ihanet etse, ne yapardın?

5. Derin duygular beslediğin biri var ve artık dayanamayıp o kişiye hislerini açtın ama seni küçümseyerek reddetti. Nasıl bir tavır sergilersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çevrendekiler seni nasıl tanımlar?

7. Egoist bir tarafın var mıdır?

8. Seni sen yapan özelliğin sence ne?

Sen Haksızlığa Karşı Sesini Çıkarabiliyorsun!

Sen haksızlığa ve adaletsizliğe karşı her daim sesini çıkarabilen, gerekirse büyük kavgalar edebilen birisin. Kimsenin ne düşündüğü veya ne konuştuğu senin zerre kadar umurunda değil. Sen sadece huzur ve eşitliğin bir ortamda yaşamak istiyorsun. Cesaretin ve korkusuz oluşun, etrafındakiler tarafından büyük takdir topluyor olabilir. Kıvrak zekanla ve mantıklı hareketlerinle zorbalığa, kötülüğe ve daha birçok adaletsizliğin koktuğu olaya hemen baş kaldırabiliyorsun. Senin mizacın sınırları aşan, normalin dışında ve kuralları yıkan bir yapıda olabilir. Düşünceli ve yardımsever olabilirsin. Boş konuşan ve kafa şişiren, sana bir faydası olmayan aksine seni dibe çeken insanlardan nefret ediyorsun ve onları hayatından hemen çıkarabiliyorsun. Kibar bir kişiliğin var ama yerine göre de nerede ne denmesi gerektiğini, hak edene hak ettiğini verebiliyorsun. İş bitiricisin ve liderlik ruhun var. İplerin senin elinde olması ve otorite sahibi olman senin kişiliğini özetleyen özelliklerden olabilir.

Sen Haksızlığa Karşı Sesini Çıkaramıyor Olabilirsin!

Senin genel olarak utangaç, çekingen ve sessiz sakin bir yapın olabilir. Seni ilgilendirmeyen konulara karşı pek meraklı değilsin ve her zaman kendi işine, yoluna bakmayı seviyorsun. Başka insanların neyle uğraştıkları seni pek ilgilendirmiyor. Senin mizacında biraz bencillik mevcut olabilir. Duygusalsın ve duygularını, hislerini derin yaşayan birisin. Bu yönünü de sadece değer verdiğin insanlara gösterebiliyorsun. Herhangi bir şeye veya olaya aşırı bir takıntılığın olabilir. Umursamaz görüntünün altında aslında çok fazla düşünen ve bu düşünceler içerisinde kaybolan biri var. Yardımsever ve empati yapabilen birisin. Haksızlığa veya adaletsizliğe karşı asla ses çıkarmıyorsun diyemeyiz ama seni ilgilendirmeyen konulara da pek bakmıyorsun. Sana karşı yapılan bir adaletsizliğe kısa süreli baş kaldırıyor olabilirsin. Sempatik ve neşeli bir yapın var ama bu neşenin diğer yüzünde depresif ve üzüntülü biri de olabilir. Seni anlamayan ve dinlemeyen insanlar hayatında olabilir, sen de çözümü kendi halinde takılmakta ve sessiz bir şekilde kendi köşene çekilmekte bulmuş olabilirsin.

İlginizi Çekebilecek Bazı İçerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
57
19
9
4
2
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Manav Yörük

Sen Haksızlığa Karşı Sesini Çıkarabiliyorsun! Sen haksızlığa ve adaletsizliğe karşı her daim sesini çıkarabilen, gerekirse büyük kavgalar edebilen birisin. K... Devamını Gör

Manav Yörük

Senin mizacın sınırları aşan, normalin dışında ve kuralları yıkan bir yapıda olabilir. Düşünceli ve yardımsever olabilirsin. Boş konuşan ve kafa şişiren, san... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Sen Haksızlığa Karşı Sesini Çıkarabiliyorsun!

Nrgsss

Sen haksızlığa karşı sesini çıkarabiliyorsun!