Görüş Bildir
Haberler
Senin Kafanı Dağıtma Yöntemin Ne?

Senin Kafanı Dağıtma Yöntemin Ne?

Eda Hakim
23.09.2022 - 15:05

Herkesin kendine göre bir kafa dağıtma yöntemi vardır. Peki seninkisi hangisi öğrenmek istiyorsan hazırladığımız bu testi çözmelisin..

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hayatında bazı sorunlarla boğuşuyorsun ve ruh halin gerçekten yerlerde, ne yaparsın?

2. Kendini aşağıdaki cümlelerden hangisiyle anlatabilirsin?

3. Yakın arkadaş grubunla bir mekanda kahve içip sohbet ederken, yanınızdan geçen biri çat diye yere düştü, ne tepki verirsin?

4. Dizi izlemeyi mi daha çok seversin film mi?

5. Peki çevrendekiler seni nasıl tanımlar?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sevgilin veya eşin tarafından ihanete uğradın, ne yaparsın?

7. Aşağıdaki seçeneklerden birini seçer misin?

8. Kötü niyetli insanlara karşı nasıl bir tavır sergiliyorsun?

Senin Kafanı Dağıtma Yöntemin Yalnız Kalmak!

Sen yalnız kalıp, kendi halinde takılmayı  ve düşüncelere dalmayı çok seviyorsun. Çok kalabalık, fazla  insanın olduğu ortamlardan nefret ediyorsun senin başını şişiriyor. Sessizlik, sakinlik senin için huzur demek. Sıkıntılarını, dertlerini veya o gün kimle ne yaşadıysan odana geçip bunları düşünerek kendi içinde sohbet etmeyi seviyor olabilirsin. Umursamaz ve ciddi bir görünümün olabilir ama sen aslında çok naif ruhlu, yardımsever bir insansın. Duygularını yoğun yaşıyorsun ama bu duygularını etrafına yansıtmayı pek sevmiyorsun, ben güçlüyüm ve her şeyi halledebilirim kafasındasın.

Senin Kafanı Dağıtma Yöntemin Müzik Dinlemek!

Sen müzik dinleyerek kendini tüm dünyadan soyutlayabilen birisin. Kulaklığını taktığın an çevrendeki insanlardan ve olaylardan hemen uzaklaşabiliyorsun. Dinlediğin şarkılarda hep bir anlam bulup, kendi zevkine göre şarkı seçimi yapıyorsun. Duygularını hep içine atan ve en ufak şeyleri bile kafasına takabilen bir insan olabilirsin. Pratik zekanla ve mizah yeteneğinle etrafındakileri kolaylıkla güldürebiliyorsun. Neşeli ve yerinde duramayan bir mizacın olsa da sen her gece ağlama seansları yapabilecek bir potansiyele sahipsin.

Senin Kafanı Dağıtma Yöntemin Kitap Okumak!

Sen kitap okuyarak, kitaptaki karakterlerle bir bağ kurabiliyorsun. Yaşadığın zorlukları ve hayatındaki güncel sıkıntıları kitap okuyarak veya içindekileri kağıda dökerek atlatmaya çalışıyor olabilirsin. İnsanlara nasıl davranıyorsan sen de onlardan aynı davranışları bekliyorsun. Hassas ve iyi bir kalbe sahipsin. Bulunduğun ortamı neşelendiren ve her daim güldürebilen bir yapın var. İnsanların senin hakkındaki düşünceleri seni kafanı işgal ediyor olabilir. Yeni bir kitap okumak, farklı fantezilere şahit olmak, yeni karakterlerle yeni bağlar oluşturmak ve hayal dünyanı genişletmek senin terapin olabilir.

Senin Kafanı Dağıtma Yöntemin Dizi/ Film İzlemek!

Sen kendini odana kapatıp, kimseyle iletişim kurmadan saatlerce dizi ve film izleyebilirsin. Senin en büyük hobin zaten dizi, film izlemek. Hayatındaki sıkıntıları birkaç saatliğinde de olsa unutmana yardımcı olan her dizi ve filmi sürekli izleyebilirsin. Sen aranan bir seyircisin. Adeta dizi, film gurmesisin. Kendine has zevklerin ve kendine özgü bir tarzın olabilir. Özgür ruhlusun ve kısıtlanmaya asla gelemiyorsun. Senin kararlarına saygı duymayan insanları da hemen hayatından çıkarabilecek potansiyeldesin. Tahammül seviyen çok düşük. Aceleci ve fevri hareketlerin olsa da mantıklı kararlar verip zekanı iyi kullanabiliyorsun.

Senin Kafanı Dağıtma Yöntemin Yürüyüş Yapmak!

Sen her moralin bozuk olduğunda veya kendine herhangi bir şeyi dert ettiğinde, hava nasıl olursa olsun çıkıp yürümeyi çok seviyorsun. Yürüyüş yaparken kendi düşüncelerinin içerisine dalıyorsun ve sürekli dalıp gidiyorsun. Karar vermekte zorlanan ve seçi yapmaktan nefret eden birisin. İki şık arasında kalırsan ne yapacağını bilemiyorsun ve hemen kendini açık alana atıyorsun. Temiz hava sana iyi geliyor. Düşünceleri tazeleniyor ve çakran açılıyor olabilir. Düşünceli ve empati yapabilen biri olabilirsin. Sana kötülük yapana kötülük yapmıyorsun ama ağızlarının payını vermek için gün sayıyorsun.

Senin Kafanı Dağıtma Yöntemin Yakın Arkadaşlarınla Takılmak!

Sen sıkıntılarını yakın çevrene anlatıp, onlardan tavsiye alarak dertleşmeyi çok seviyorsun. Sohbet muhabbet edip, günün kritiğini yapmak aşırı hoşuna gidiyor. Kahve eşliğinde, yemek yerken veya herhangi bir ortamdayken gıybet yapmak senin kafanı çok rahatlatıyor. İnsanların senin hakkındaki düşüncelerini veya sana karşı ne dedikleri çok umurunda değil. Sende hafif bir gamsızlık ve gevşeklik olabilir. İnsanlarla rahatlıkla iletişim kurabiliyorsun ve çok sosyalsin. Yalnız kalmayı pek sevmiyorsun, yalnız kalınca darlanıyormuş gibi hissediyor olabilirsin.

İlginizi Çekebilecek Bazı İçerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
39
16
6
5
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın