Görüş Bildir
Haberler
Sen Hoşgörülü Biri misin?

Sen Hoşgörülü Biri misin?

Eda Hakim
08.10.2022 - 13:06

Sen hoşgörülü biri olduğunu düşünüyor musun? Hazırladığımız testteki soruları yanıtlayarak bir sonuca ulaşabilirsin. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Hayattan bezmiş, halsiz insanlar modunu düşürür mü?

3. Hevesli bir şekilde gün içinde yaşadığın güzel bir olayı en yakın arkadaşına anlatmak istiyorsun ama onun morali çok bozuk, ne yaparsın?

4. Uzun bir yolculuk için otobüse veya uçağa bindin ama yanındaki kişi sürekli sana bir şeyler anlatmaya çalışıyor ve susmuyor, ne yaparsın?

5. Senin arkandan iş çevirenlere karşı nasıl bir tepki gösterirsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Birinden hoşlanmazsan ve hareketleri senin sinirini bozarsa, bunu ona söyler misin?

7. Sık sık kendini başkalarına öğüt verirken buluyor musun?

8. İnsanlar fikirlerine itiraz ederse nasıl hissedersin?

Sen Hoşgörülü Biri Olabilirsin!

Sen karşındaki kişinin hislerine ve düşüncelerine çok önem veren birisin. Kimseyle aran bozuk olsun istemiyorsun ve biriyle konuşurken acaba onu kırar mıyım düşüncesiyle sözcüklerine çok dikkat ediyorsun. Kendinden emin bir yapın var ve çok özgüvenli birisin. Sorunlar karşısında hemen dehşete düşmüyorsun ve çözüm üretmek için çabalıyorsun. Her şeyin bir çözümü var her şey halledilebilir kafasındasın. Toplum tarafından sevilip, saygı duyulan bir yapın olabilir. Sevdiklerine çok değer veriyorsun ve çevrendeki insanlara karşı çok nazik davranıyorsun. Kıvrak zekalısın ve pratik yöntemlerin seni sen yapan özelliklerinden biri olabilir. Senden farklı düşünen insanlara karşı cephe almıyorsun aksine medeni insanlar gibi normal karşılayıp düzgün bir tartışma ortamı içerisine giriyorsun. Mantıklı düşünen birisin ve olgun davranan bir mizacın var. Nerede, nasıl davranman gerektiğini çok iyi biliyorsun ve mizah yeteneğin çok kuvvetli.

Sen Hoşgörülü Biri Olmayabilirsin!

Sen çevrendeki insanlara yargılayıcı bir tavırla yaklaşıyor olabilirsin. Salak ve mantıksız konuşan insanlara asla tahammül edemiyorsun. Bir işe başladıysan veya bir ortamda, topluluğun yanındaysan çabucak sıkılıyor olabilirsin. Senin yapın böyle. Kendi kafanda birileri olmayınca, etrafındaki insanlara karşı istemsiz küçümseyici bir tavır sergiliyorsun ve onlara akıl oyunları oynuyorsun. Çok zekisin ve umursamaz birisin. Duygularını hep içinde yaşayan ve bunları da dışarıya yansıtmayan bir yapın var. Sadece sevdiğin ve önem verdiğin insanlara karşı sıcakkanlı, sevecen davranıyorsun. Sert, soğuk ve taş kalpli gibi gözüksen de senin içinde fark edilmeyi bekleyen pofuduk bir ayıcık var. Seninle ters düşen, fikirlerini beğenmeyen ve seni sürekli sorgulayan insanlara karşı somurtkan bir tavır takınıyorsun, onlar da bunu anlayabiliyor. Kavga etmeye ve sürekli tartışmaya meyilli olabilirsin. Sabır kotan çok düşük. Hemen parlayabilen, çabuk sinirlenen bir yapıya sahipsin. Karşındaki insana verdiğin değeri gizli yöntemlerle göstermeyi tercih ediyorsun., açık açık belli etmeyi sevmeyen biri olabilirsin.

İlginizi Çekebilecek Bazı İçerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
55
15
11
6
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Sen Hoşgörülü Biri Olabilirsin!

Nrgsss

Sen hoşgörülü biri olabilirsin!

Nurcan Güneri

Sen karşındaki kişinin hislerine ve düşüncelerine çok önem veren birisin. Kimseyle aran bozuk olsun istemiyorsun ve biriyle konuşurken acaba onu kırar mıyım ... Devamını Gör