Görüş Bildir
Haberler
Sen Kendini Seviyor musun?

Sen Kendini Seviyor musun?

Eda Hakim
04.10.2022 - 12:32

Kendini sevip, değer veriyor musun yoksa sürekli kendinden şüphe edip, sorguluyorsun? Hazırladığımız bu testte sorularına cevap alabilirsin. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bu cümlelerden en çok hangisini kullanırsın?

2. Aynaya bakarken en çok neye odaklanırsın?

3. Sabah uyanınca rutin olarak yaptığın şey aşağıdakilerden hangisi olabilir?

4. Yapılması kendince zor bir işi başarıyla tamamladın, gün sonu ne yaparsın?

5. Bir renk seçer misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şu an nasıl hissediyorsun?

7. Birine karşı bir hata yaptığın zaman, ne yaparsın?

8. Çay paketini açıp çay kavanozuna koyacakken paket elinden düştü ve her yer çay oldu, ne hissedersin?

Sen Kendini Sevmiyor Olabilirsin!

Sen kendine yeteri kadar değer vermiyor olabilirsin. Çevrendeki insanların mutluluğunu kendi mutluluğunun üstünde tutuyorsun. Aşırı kırılgan ve hassas bir yapın var. İnsanlara yardım etmek ve onların yüzündeki bir tebessümün sebebi olmak seni çok neşelendiriyor. Çok utangaç ve çekingen biri olabilirsin ama sadece tanımadığın insanlara karşı böylesin. Yakın bir ilişki kurduğun insanlara karşı baya cana yakın ve samimisin. Duygularını yoğun yaşıyorsun ve yaşadığın bu hisleri asla dışa yansıtmıyorsun. Çok iyi bir sırdaşsın aynı zamanda çok iyi bir dostsun. Herkesi senin gibi biriyle arkadaşlık etmesi gerek. Duygularını açıkça yaşayamadığın için de sürekli içine kapanık bir görünüme sahipsin. Seni sen yapan şey düşünceli olman ve empati yeteneği yüksek birisi olman. Kolay kolay sinirlenmezsin, hep olaylara ılımlı yaklaşmaya ve modunu düşürmemeye çalışıyorsun ama damarına basıldığı zaman seni kimse tanıyamaz. Patlamaya hazır bir bomba gibi dolaşıyorsun. Mantıklı düşüncelerin ve olgun davranışların var, kendi kafanda insan bulmakta çok zorlanıyorsun ve çoğu zaman kendini hep yalnız hissediyor olabilirsin.

Sen Kendini Seviyor Olabilirsin!

İsteklerin ve arzuların senin için her zamanda en ön planda olan iki şey olabilir. Kendi mutluluğunu herkesinkinden önde tutuyorsun ve kendine çok değer veriyorsun. Bir hata veya yanlış yaptığında kendine yüklenmiyorsun ve her şeyin bir çözümü var, kendimi germenin ve üstüme gelmenin hiçbir anlamı yok kafasında olabilirsin. Sende hafif bir bencillik ve egoistlik olabilir ama bunlar asla kötü derecede, abartılı değil. Yaptığın her işte zirvede olmak için var gücünle çalışıyorsun ve otoriter bir yapın var. Liderlik ruhun seni sen yapan şeylerden. Bulunduğun ortamda söz hakkına sahip olman ve sana saygı duyulması da senin çok hoşuna gidiyor. Anlayışlı ve mesafeli bir kişiliğin olabilir. Cıvık ilişkilerden ve yapmacık bağlanmalardan nefret ediyorsun. Sen kime nasıl davranıyorsan, karşındaki kişinin de sana aynı şekilde davranmasını bekliyorsun. Sevdiğin insanlara çok değer veriyorsun ve onların mutluluğu için her şeyi yapabilecek güç sende var. Kendine güvenin çok fazla ve bazı zamanlar özgüven patlamaları bile yaşıyor olabilirsin. Kıvrak zekalı ve pratik çözümlemelerde bulunan birisin.

İlginizi Çekebilecek Bazı İçerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
143
45
14
10
8
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın