Görüş Bildir
Haberler
Hangi Succession Dizisi Karakterisin?

Hangi Succession Dizisi Karakterisin?

Eda Hakim
05.10.2022 - 15:09

Succession, Jesse Armstrong tarafından yaratılan bir Amerikan hiciv dram televizyon dizisidir ve Emmy başta olmak üzere birçok ödüle sahiptir. Peki sen hem konu bakımından hem de oyunculuk bakımından kendine hayran bırakan bu ödüllü dizide hangi karaktersin öğrenmek istiyorsan, hazırladığımız bu karakter testini çözerek öğrenebilirsin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçsen hiç fena olmaz yani..

3. Aşağıdakilerden hangisine daha çok bağlısın?

4. Bu karakterlerden birini seçer misin?

5. Bir Hogwarts binası seçer misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çevrendekiler seni nasıl tanımlar?

7. Bu HBO dizilerinden birini seçer misin?

8. Zor bir işin üstesinden gelmeye çalışırken daha çok dibe batmaya başlarsan, ne yaparsın?

Logan Roy!

Sen yaşadığın zorlukları unutmayan ve kendine her zaman ders çıkaran birisin. Yaptığın her işte en iyisi olmayı beceriyorsun ve zirveye yerleşmek senin için çocuk oyuncağı. Kriz anlarını iyi yönetebiliyorsun, aşırı zekisin. Liderlik ruhun, her şeyi yönetme isteğin ve en başta bulunma arzun seni tanımlayabilecek özelliklerden. Bu hayattaki en önemli şey senin için güç ve başarı. Güç ve başarı olduktan sonra sana kimse karşı gelemez kafasındasın. Sana saygı duyulması, fikirlerine önem verilmesi ve her daim el üstünde tutulman çok hoşuna gidiyor. Senin için en önemli şey güç ve başarı evet ama bunlar için de harıl harıl çalışıyorsun asla boş durmuyorsun. Sorunluluklarının ve üzerinde yüklerin farkındasın ve her zaman buna göre hareket ediyorsun. Kendi isteklerin ve senin hep top zirvede olman seni sen yapan şeylerden biri. İlk önce kendim diyorsun ve daha sonra çevrendekilere, sevdiklerine bakıyorsun. Sen biraz bencil ve narsist olabilirsin. Bir problemle karşılaştığın zaman onu iyice tartıp, düşünüp, ele alıp öyle çözüm üretmeye çalışıyorsun. İşini sağlama almak tam da senin yapabileceğin bir hareket. İnatçı ve dediğim dedik olman da bazen işlerini zorlaştırıyor, çevrendekileri de zorluyor olabilir. Senin için imkansız diye bir şey yok!

Kendall Roy!

Sen kendinde olan potansiyeli aşırı farkındasın ve çok zekisin. Seni sen yapan özelliklerinden biri de çok cesaretli oluşun olabilir. Yapmak istediklerini yapmaktan ve demek istediklerini demekten asla çekinmiyorsun. Kendine olan güvenin gerçekten zirvede. Her şeyi başarabilirim kafasındasın ve kimseden korkun yok. Senin yoluna taş koyup engel olmaya çalışanlara asla izin vermiyorsun ve akıl oyunlarıyla karşındakini manipüle edebiliyorsun. Konuşma ve ikna kabiliyetin gerçekten çok etkileyici. Kesinlikle olmaz diyen birini bile ikna kabiliyetinle geri döndürebilirsin. Dışardan çok neşeli, mutlu ve dertsiz görünüyorsun ama için adeta kan ağlıyor. Hani gün boyu çevresindekileri güldüren ve sürekli espri yapan biri olur ama geceleri sessiz sessiz ağlayan bir kişi vardır ya, işte o sen olabilirsin. Çok inatçısın ve kafana koyduğun bir işi oldurana kadar yapmaya devam ediyorsun. Sevdiklerine çok değer veriyorsun ama sana yanlış yapan biri olursa o zaman senin için işler değişebiliyor. Mantıklı ve olgunca davranışların var ama bazı zamanlar kafanın dikine gidebiliyorsun. Düşüncelisin ve hassas bir kalbe sahipsin.

Siobhan (Shiv) Roy

Sen başarmak için her şeyi yaparsın. Sınır tanımaz ve kendine has zevkleri olan birisin. Saygınlık ve güç senin için çok önemli.  İplerin senin elinde olması ve otorite sahibi biri olmak senin bu hayattaki önceliklerinden. Ailen senin için çok önemli, onlara çok değer veriyorsun. Sana hata yapana acımıyorsun. Senin duygularınla oynayıp, şaşırtmaya çalışanlara da taviz vermemeye çalışıyorsun. Çok zeki ve planlı programlı bir insansın. Biraz içten pazarlıklı ve bencil bir tarafın olabilir. Kendi çıkarların için büyük adımlar atıyorsun ve sonrasında pişmanlık duyuyor olabilirsin. Bazen fevri kararlar versen de senin için ve değer verdiğin çevrendeki insanlar için en iyisi olsun istiyorsun. Arka planda kalmak veya unutulmak asla sana göre değil. Kendini bir şekilde hatırlatıyorsun ve ben buradayım beni es geçemezsiniz imajı çiziyorsun. Otorite sahibi ve özgüvenli birisin. Sürekli ikilimde kaldığın durumlar olabiliyor ve kendin için hangisi daha iyi olursa onu seçmeyi deniyorsun. Kendine güvenen ve hata yapmaktan korkmayan birisin.

Roman Roy!

Sen asla ciddi kalamıyorsun. Ciddi kalman yerlerde bile ciddi değilsin. Değişik huyların ve zevklerin olabilir. Kendine has bir tarzın ve rafine zevklerinin oluşu seni sen yapan özelliklerinden. Mantıklı ve zekice düşünebiliyorsun, problemlere sürekli çözüm üretmekte de gayet başarılısın. Kafanı dağıtma yöntemlerin ve eğlence anlayışın çok farklı. Diğer insanlardan sürekli farklı düşünüp, aykırı hareketler sergileyebiliyorsun. Bazen yaptığın bir işi veya söylemek istediğin bir sözü çekinerek dile getiriyor olabilirsin. Utangaç olduğun zamanlar olabilir ama genelde atılgan ve espri yeteneği yüksek olan birisin. Mizah seviyen çok iyi ve her şeyle dalga geçebilecek potansiyelin var. Hayatı ciddiye almıyorsun ve ben nasıl istersem öyle yaşarım kafasındasın. Moralini bozan veya canını sıkan bir durum olduğunda konuşmak isteyebileceğin bir dost arıyor olabilirsin. Kendini bazı zamanlar yalnız hissediyorsun ama modunu yüksek tutmaktan da asla kendini geri çekmiyorsun. Onaylanma ihtiyacı hissediyor olabilirsin ve senin değer verdiğin, önemsediğin kişilerin de sana aynı şekilde yaklaşmasını çok istiyorsun.

Connor Roy!

Sen biraz fevri olabilirsin. Yapmak istediğin ve karar verdiğin şeylerde aceleci davranıyorsun. Yardımseversin ve çok düşüncelisin. Sanatsever bir yapın var ve marjinal tavırların olabilir. Kendi imparatorluğunu kurup, kendi kuralların çerçevesinde yaşamayı seviyorsun ve sana karışılmasından nefret ediyorsun. Arzularını gerçekleştirirken yoluna çıkanları asla dinlemiyorsun ve kalbinden ne geçiyorsa onu yapıyorsun. Düşünceli, yardımsever ve empati yeteneği yüksek birisin. Duygularıyla hareket eden birisin ve hislerini oldukça yoğun yaşayıp, bunu dışarıya yansıtabilen birisin. Sessiz sakin bir yapın var ama damarına basıldığı zaman seni kimse tanıyamıyor. Naif kalplisin ve saf bir ruha sahipsin.

İlginizi Çekebilecek Bazı İçerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
6
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Siobhan (Shiv) Roy

Asya

Logan Roy!