Görüş Bildir
Haberler
Seni Yoran Şey Ne?

Seni Yoran Şey Ne?

Eda Hakim
06.10.2022 - 15:10

Seni yoran, yıpratan şey ne? Cevabını bu testte bulabilirsin..

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Güzel giden bir ilişkin var ama sevgilin durduk yere senden ayrıldı, ne yaparsın?

3. Çevrendekiler seni nasıl tanımlar?

4. Sana zorbalık yapan veya yapmaya çalışan kişilere nasıl davranırsın?

5. Sen istediğin ve dilediğin bir şeyin, çok çalıştıktan sonra gerçekleşeceğine inanıyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İlişkilerinde güven problemi yaşıyor musun?

7. Yakın çevrenle birlikte gülüp eğlenirken birden modun düşüp, yalnız kalmak istediğin zamanlar oluyor mu?

8. En nefret ettiğin insan tipi nedir?

Seni Yoran Şey Yalnızlık Olabilir!

Sen dışarıdan çok mutlu, neşeli ve derdi tasası olmayan biri gibi gözüküyor olabilirsin ama işin gerçeği senin içinde durumlar asla böyle değil. Duygularını çok yoğun yaşamana rağmen bu hislerini dışarıya yansıtmakta güçlük çekiyor olabilirsin ve ruh halin değişkenlik gösteriyor olabilir. 10 dk önce çok mutlu, sevinçli gözükürken, 10 dk sonra modu düşmüş, somurtan bir tipe dönüşüyor olabilirsin. Seni anlayan tek kişi gene sensin. Yalnız kalıp kafa dinlemeyi seviyorsun ama bazı zamanlar yalnızlık da seni yorabiliyor ve bu durumu çok kafana takmana sebep oluyor. Sürekli yalnız kalıp, bir şeyleri kafanda yoluna koymaya çalışıyorsun ama yapamayınca daha da içine kapanıyorsun. İnsanlara kolay kolay güvenmiyorsun belki de yalnız kalmanın bir sebebi de bu olabilir. Yaşadığın haksızlıklar ve insanların iki yüzlülüğü seni kendi halinde olmaya zorlamışa  benziyor.

Seni Yoran Şey Geçmişte Yaşadığın İhanetler Olabilir!

Sen geçmişini çok düşünüyor olabilirsin. Geçmişte yaptığın hatalardan hala pişmanlık duyup, bunlar hakkında sürekli düşüncelere dalıyor olabilirsin. Keşke sözcüğünü çok kullanıyor olabilirsin. İnsanlara hemen güvenip, onlara içini açabiliyorsun ve sonra bu işin sonu hüsranla bitiyor. Yardımsever ve sıcakkanlı birisin aynı zamanda mizah yeteneğin de çok yüksek olabilir. Her zaman sevdiklerine ve çevrendekilere değer veren birisisin. Kime nasıl davranıyorsan, onların da sana öyle davranmasını istiyorsun ama çıkarcı insanlar senin kalbini sürekli kırmayı becermişler. Senin güvendiğin dağlara hep kar yağmış. Arkandan işler çevirmişler ve senin iyi niyetini suistimal etmişler. Yaşadığın bu kazıkları da zaman zaman hatırlayıp, moralini bozuyor olabilirsin. Bir şeylere kafayı taktın mı hep onu düşünüyorsun. Biraz takıntılı olabilirsin.

Seni Yoran Şey Ekonomik Durumun Olabilir!

Sen ne kadar çabalayıp, ne kadar efor sarf edip çalışsan da gene istediğin ekonomik düzeye gelememiş olmaktan çok yorulmuşsun. İnsanların seni hor görmesinden nefret ediyorsun. Senin hakkındaki düşünceleri, fikirleri ve konuşmaları umursamıyormuş gibi gözüksen de aslında içten içe sürekli bunları düşünüp, kendini sorguluyor olabilirsin. İstediğin konuma gelinceye kadar daha fazla çalışıp, en sonunda ben başardım demenin hayalini kuruyorsun. Birçok şeyden feragat etmişsin ve  aşırı vefalı bir insansın. Senin aklınla oynamaya çalışanların eline koz vermiyorsun ve asabi bir tarafın var, çabuk parlıyorsun.

Seni Yoran Şey Narsist İnsanlar Olabilir!

Seni narsist, kendini beğenmiş, egoist ve geveze insanlar yoruyor olabilir. Bu tarz insanlar senin etrafında çok bulunuyor olabilir. Ilımlı ve çevrendekilerin kalbini kırmak istemeyen biri olduğun için de bu özelliklere sahip kişilere çok fazla karşı çıkamıyor olabilirsin. Kendini sürekli üstün gören ve bunu davranışlarına yansıtan kim varsa onları bir kaşık suda boğmak istiyorsun. Bulunduğun ortama bu tip kişiler gelince hemen modun düşüyor ve tüm enerjini sömürüyorlarmış gibi hissediyorsun..

İlginizi Çekebilecek Bazı İçerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
128
30
15
12
8
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Destan Yazan

"Seni Yoran Şey Ekonomik Durumun Olabilir!"... "Kesin bilemeyecek" önyargısıyla testi çözdüm, bildi lan... :/ Bir test tarafından göt edildim...

Diğdem Çakır

Seni Yoran Şey Geçmişte Yaşadığın İhanetler Olabilir!

Pasif Kullanıcı

Kim ihanet etti sana söyle sirkelerim onu

Mustafa Salihoğlu

Seni Yoran Şey Geçmişte Yaşadığın İhanetler Olabilir!