Görüş Bildir
Haberler
Hogwarts'ta Hangi Dersin Profesörü Olurdun?

Hogwarts'ta Hangi Dersin Profesörü Olurdun?

Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu'nda hangi dersi vereceğini söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Yaşını da söyler misin?

3. Binanı seç bakalım.

4. Lisedeki favori dersin hangisiydi?

4. Lisedeki favori dersin hangisiydi?

5. Seni öne çıkaran özelliğini söyleyebilir misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Fred ve George senin öğrencilerinden olsaydı, onlara karşı nasıl davranırdın?

6. Fred ve George senin öğrencilerinden olsaydı, onlara karşı nasıl davranırdın?

7. Sence Hogwarts Savaşı'ndan sağ çıkar mıydın?

7. Sence Hogwarts Savaşı'ndan sağ çıkar mıydın?

8. Öğrencilerin senin dersinden kolay geçebilirler miydi?

9. Nasıl bir profesör olurdun sence?

10. Kaymak birasının yanına ne söylerdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Karanlık Sanatlara Karşı Savunma!

Karanlık Sanatlara Karşı Savunma!

Her ne kadar bu dersin lanetli olduğu düşünülse de uzun yıllar boyunca sınıfın sana kalacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. Karanlık yaratıkları ve savunma büyülerini senden iyi anlatabilecek birini tanımıyoruz. Senin kadar cesur ve korkusuz birini yüzyıllardır görmedi bu okul. Öğrencilerin sana hayran kalacak ve her dönem boyunca favori dersleri Karanlık Sanatları Karşı Savunma olacak. Bu yüzden aranız Snape'le biraz bozulabilir ama sana bulaşabileceğini pek düşünmüyoruz. İşe alındın!

İksir!

İksir!

Snape sağ olsun, uzun yıllar boyunca iksir dersinden nasibini alanlar sadece Slytherinliler olmuştu. Ancak bu dersin profesörü olarak sen geldiğinde, öğrenciler soğuk zindandan çıkmak dahi istemeyecekler. Okulun koridorlarında binbir çeşit karşımın kokusu hüküm sürecek. Kazanlarınızın ateşi sönmek bilmeyecek. İksir kitaplarının sayfaları, fokurdayan kazanların yanında is tutacak. Öğrencilerin aklına kafalarını kitaplarından kaldırmak dahi gelmeyecek. Bu denli sıkıcı bir dersi, eğlenceli bir hale sadece sen çevirebilirdin. Hogwarts'a hoşgeldin!

Bitkibilim!

Bitkibilim!

Oldukça basit ve sıkıcı bir ders gibi görünen Bitkbilim, aslında çok tehlikeli canlıları ve zehirleri müfredatında barındırıyor. Bu dersi, öğrencilere güvenli bir şekilde anlatabilecek insan sayısı çok azdır. Anladığımıza göre de sen bu iş için biçilmiş kaftansın. Büyücü dünyasındaki bitkilerin önemini, öğrencilere anlatmayı başarabilecek birisin sen. Çoğu öğrenci dinleyip anlamak istemez bu dersi. Ancak profesör sen olunca durum değişiyor. Profesör Longbottom'ın yerini alabilecek tek insanın sen olduğunu biliyorduk. Hogwarst'a hoşgeldin!

Sihirli Yaratıkların Bakımı!

Sihirli Yaratıkların Bakımı!

Hayvanlara olan sevgin ve hayranlığın, sihire bulandığında bin kat daha arttıyor. Çoğu cadı ve büyücünün korkup çekindiği bu hayvanlar, senin için birer mucizeler. Hagrid seni tanısaydı sıkı bir kucaklaşmaya maruz kalabilirdin. Ancak onun gizli bir göreve gitmesi gerekti. Gelene kadar yerine bakacak birini bulmak çok zordu. Senin gibi insanlar, özellikle büyücü dünyasında nadir görülüyor. Bu dersi sana emanet edeceğimiz için içimiz çok rahat. Tek boynuzlu atlar ve patlar-uçlu-keleklerle sana mutluluklar diyoruz. Hogwarts'a hoşgeldin!

Tılsım!

Tılsım!

Zamanında Profesör Flitwick tarafından öğretilen tılsım dersi, büyücülük dünyasının temellerini müfredatında barındırıyor. Her küçük cadı ve büyücünün heyecanla beklediği derslerden biri. Sihirli objelerin, tılsımların, önemli büyülerin yer aldığı bu ders, yeni profesörünü arıyordu. Senin bu görev için yaratılmış olduğunu düşünüyoruz. Öğrencilerine, büyük bir ciddiyetle bildiklerini aktaracak, onlara bu dünyada öğrenmeleri gereken her büyüyü isimleriymiş gibi öğreteceksin. Bundan gram şüphemiz yok. Hogwarts'a hoşgeldiniz!

Biçim Değiştirme!

Biçim Değiştirme!

Biçim değiştirme, Hogwarst'ta öğrenebileceğiniz büyülerin en karmaşığı, en tehlikelisidir. Eski profesörümüz Mcgonagall'ın her dersinde söylediği bu cümle, aklımızın bir kenarına kazınmış durumda. Bu ciddiyeti anlayan ve biçim değiştirme yeteneği barındıran bir büyücü yıllardır görülmemişti. Bu dersi, senden başka öğretebilecek birini tanımıyoruz. Yeri gelince minik şovlara dökecek, yeri gelince de işin teknik tarafını mükemmel bir şekilde öğrencilere anlatabileceksin. İşe alındın!

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
79
46
14
7
5
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın