Görüş Bildir
Haberler
Etrafındakilerin Sinirini Bozuyor musun?

Etrafındakilerin Sinirini Bozuyor musun?

Eda Hakim
19.10.2022 - 16:38

Etrafındakilere göre sinir bozucu bir tip misin yoksa öyle olduğunu düşünmüyor musun? Bunu öğrenmek için hazırladığımız testi çözerek bir cevaba ulaşabilirsin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Bulunduğun ortamda biri hararetli bir şekilde başından geçenleri anlatırken, senin aklına bir şey geldi ve söylemek için heyecanlandın. Konuşan kişinin sözünü keser misin yoksa konuşmasının bitmesini mi beklersin?

3. Çok konuşan biri misin?

4. Bir neden yüzünden arkadaşınla kavga ettin ve ona çok sinirlisin. İntikam almak için sana verdiği sırrını ifşa eder miydin?

5. Bu karakterlerden birini seçer misin? (Karakterleri tanımıyorsan sorun değil, sana yakın geleni seçebilirsin.)

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki bu Muhteşem Yüzyıl karakterlerinden birini seçer misin?

7. Hangi renk sana daha yakın geliyor?

8. Kendini nasıl tanımlarsın?

Sen Etrafındakilerin Sinirini Bozuyor Olabilirsin!

Sen karakter olarak biraz bencil ve sürekli kendi istediğini elde etmek isteyen biri olabilirsin. Bir ortamdayken dikkatleri hep üzerine çekmeyi seviyorsun. İlgi odağı olmak ve iplerin kontrolünün senin elinde olması seni cezbediyor olabilir. Kendi arzuların ve hazların doğrultusunda hareket etmeyi tercih ediyorsun. Kimin senin hakkında ne dediğine asla takılmıyorsun, kimse senin umurunda değil. Bu hayatta senin için önemli olan şey kendi benliğin. Ben üzüleceğime başkası üzülsün kafasındasın. Fevri hareketlerin ve düşünülmeden söylediğin cümleler çok oluyor ama bunlara takılmıyorsun. Eğlenceli ve mizah yeteneği yüksek birisin. Rüzgar nasıl eserse oraya savrulmayı seviyorsun. Başına buyruk davranışlarının olması ve kendini ezdirmeyen bir kişiliğe sahip olman seni tanımlayan özelliklerinden olabilir. Bu kadar dik başlı ve dediğim dedik olman da etrafındakilerin sana karşı antipati duymasını sağlıyor olabilir.

Sen Etrafındakilerin Sinirini Bozmuyorsun!

Sen çevrendekilere yardım etmeyi ve bir sorunları olduğu zaman onları her zaman dinlemeyi, anlamaya çalışmayı çok seviyorsun. Kıvrak zekalısın ve olaylara karşı pratik çözümler buluyor olabilirsin. Yardımsever, düşünceli bir yapıya sahipsin. Nazik bir kişiliğin var, karşındaki kişiyle konuşurken o alınmasın gücenmesin diye iki kere düşünüp sözcüklerini söylüyorsun. Sakin ve sessiz bir yapıya sahipsin ama damarına basıldığı zaman, sınırlarını zorladıkları zaman içinden bambaşka biri çıkıyor. Herkes senin gibi bir dosta sahip olmalı. Anlayışlı, yargılamayan ve her daim tarafsız dinleyen bir karaktere sahipsin. Haksızlığa uğrayanın yanındasın ve sesini her türlü zorbalığa, kötülüğe çıkarabiliyorsun. Çevrendeki hemen herkes sana karşı sempati duyabiliyor ve  genelde hakkında güzel konuşuluyor. Gerçi sen kimin ne dediğine çok takılmıyorsun ama etrafına saçtığın enerji takdir topluyor olabilir.

İlginizi Çekebilecek Bazı İçerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
66
28
18
14
9
6
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Sen Etrafındakilerin Sinirini Bozuyor Olabilirsin!

Büsü

Asgari görgü kurallarını bilen ve uyan biri hiç kimsenin sinirini bozmaz.😇

Nrgsss

Sen Etrafındakilerin sinirini bozmuyorsun! Onlar bozuyordur!