MART
article/comments
article/share
Haberler
İran’ın Petrol Depoları Hedef Alındı: Sokaklara Sızan Petrol Alev Alev Yandı

İran’ın Petrol Depoları Hedef Alındı: Sokaklara Sızan Petrol Alev Alev Yandı

ABD ve İsrail’in İran’a yönelik saldırıları dün akşam da devam etti. ABD Başkanı Donald Trump’ın “Bu gece onları sert vuracağız” açıklaması sonrasında Tahran’da bulunan petrol depoları hedef alındı. Patlamalar sonrasında çıkan dumanlar kentin her yerinden görülürken, sokaklara yayılan petrol de alev alev yandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda chevron-right-grey
Reklam

ABD ve İsrail’in İran’a yönelik saldırıları 1 haftayı tamamlarken, dün gece Tahran’da petrol depoları hedef alındı.

ABD ve İsrail’in İran’a yönelik saldırıları 1 haftayı tamamlarken, dün gece Tahran’da petrol depoları hedef alındı.

Fars Haber Ajansı’na konuşan ve adı açıklanmayan Petrol Bakanlığından bir yetkili, saldırılarda Tahran ve Kerec'de 3 petrol deposunun hedef alındığını doğruladı.

İran Ulusal Petrol Rafineri ve Dağıtım Şirketi, ABD-İsrail saldırılarında Tahran ve Elburz eyaletlerinde vurulan petrol depolarındaki stokun önceden en az seviyeye indirildiğini ve yakıt tedarikinin diğer kaynaklardan sağlandığını duyurmuştu.

Sokağa dökülen petrol alev alev yandı

Sokağa dökülen petrol alev alev yandı

ABD-İsrail saldırılarında Tahran'ın kuzeybatı bölgesindeki Şehran petrol deposunun vurulması sonrası sızan petrolün otoyol boyunca yandığı görüldü.

Sosyal medyada, Tahran'da Şehran petrol deposundan sızan yakıtın yol boyunca yandığı görüntüler paylaşıldı.

Şehrin kuzeybatı bölgesinde, Cennet Abad semtindeki Kulsar Caddesi'nde yükselen alevlerin trafiği olumsuz etkilediği gözlendi.

İran'da korku dolu anlar

Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!

category/test-white Test
category/gundem-white Gündem
category/magazin-white Magazin
category/video-white Video

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda chevron-right-grey
Reklam
Ankara Üniversitesi Tarih Bölümü’nde okuduktan sonra her zaman daha fazla ilgi duyduğum habercilik sektöründe çalıştım. Gazete ve internet sitelerinin çeşitli departmanlarında görev aldıktan sonra 2021 yılında beri Onedio’nun bünyesinde bulunmaktayım. Doğru ve yorumsuz şekilde Türkiye ve dünyadan haberleri sizlere ulaştırmak için buradayım.
Tüm içerikleri
right-dark
category/eglence BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda chevron-right-grey
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın