Görüş Bildir
350 Bin TL Masraf Ettiği Sevgilisi Terk Etti 'Allah Kurtardı' Pankartıyla Lokma Dağıttı!
İstanbul, Maltepe'de sevgilisi tarafından terk edilen adam, 'Allah Kurtardı' pankartıyla lokma dağıttı. Bir yıldır birlikte olduğu Ayşenur Ç.'ye 6 aydır ulaşamadığını söyleyen Kadir Sarıca, sevgilisinin kendisini 350 bin TL dolandırdığını öne sürdü. Yaşananların ardından erkeklere tavsiye vermeyi de ihmal etmeyen Sarıca'ya sosyal medyadan da yorum geldi. İşte, detaylar...
Reklam
Reklam
Reklam
İlk Defa Havada Drone Görünce Korkudan Koşarak Kaçan Masum Amcalar
Günümüzde drone kullanımı yaygınlaşmış olsa da büyüklerimiz droneların neye benzediğini bilmeyebiliyor. Köyde çekim yapan bir drone kullanıcısının objektifine takılan iki amcanın yaşadığı panik ve korku dolu anlar sosyal medyanın gündeminde. Gelin detaylara birlikte bakalım.
Çin Dağları’nın Büyüleyici Manzarası Karşısında Gözleriniz Kamaşacak!
Bazen hayatın karmaşasından dünyamızın sahip olduğu güzellikleri göz ardı edebiliyoruz. Ancak dönüp bi’ baktığımızda baş döndürücü manzaralarla karşılaşıyoruz. Çin’de yer alan “Nalati Grassland” ulusal parkından kayda alınan, doğanın eşsiz uyumunu gözler önüne seren bu video size adeta huzur hissiyatı yaşatacak. Gelin detaylara birlikte bakalım.
Reklam
40 Katlı Gökdelenin Tepesinde Kaykay Videosu Çeken Mustada Kurt'un O Anlarını İzlerken Nefesiniz Kesilecek
Adrenalin bağımlıları, dünyayı çoğu insanın gözünden farklı bir perspektiften algılarlar. Her anın heyecanını yaşamak, sıra dışı deneyimler peşinde koşmak onların yaşam biçimidir. Bu sıradışı grup, yaşamın sıradanlığından uzaklaşıp, adrenalinin doruklarına tırmanmayı tercih eder. Kendilerini sürekli yeni ve heyecan verici deneyimlere atarlar. Adrenalinin verdiği o eşsiz his, onların hayatlarını şekillendirir, dünyayı algılama biçimlerini etkiler. İşte bu yüzden adrenalin tutkunları, dünyayı bambaşka bir gözle görürler. Her anı, her deneyimi adrenalin dolu bir macera olarak yaşarlar. Bu, onların dünyasını çoğu insanınkinden farklı kılar.
Reklam
Reklam