Görüş Bildir
Estetik Müdahalelerle Görünümünü Tamamen Değiştirerek Adeta Çağ Atlayan 15 Kişi
Estetik operasyonlar, insanların kendilerine özgü bir görünüm kazandırma yolunda önemli bir rol oynuyor. Her geçen gün bu alandaki yenilikler ve tekniklerle birlikte, insanların yüz ve vücut hatlarını değiştirme şekilleri de çeşitleniyor. İşte burun, kaş, çene ve yüz estetiği gibi operasyonlarla kendilerini yeniden şekillendiren ve bambaşka görünüme kavuşan 15 kişi...
BİM'e Cam Temizleme Robotu Geliyor! 20 Eylül 2024 BİM Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu
20 Eylül 2024 BİM Aktüel İndirim Kataloğu Onedio'da! Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden BİM aktüel ürün katalog listeleri yayınlandı. BİM aktüel kataloğundaki birbirinden cazip indirimleri kaçırmamak için güncel BİM broşür içeriklerimizi takip edebilirsiniz. Bakalım BİM katalog bu hafta 2024 ürünleri arasında bizleri neler bekliyor. BİM kataloğunda bu hafta hangi ürünler satışa çıkacak? Gelin birlikte bakalım.BİM Aktüel indirim fırsatlarını buradan inceleyebilirsiniz.👇Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”
Reklam
Reklam
Yaşayan Nostradamus'un 7 Kehanetinden 4'ü Gerçekleşti! Hazır Olun: 2024'ün Son Çeyreği İçin 3 Kehanet Kaldı
Yaşayan Nostradamus olarak nam salan Athos Salome, 2024 yılına dair 7 kehanette bulundu. 37 yaşındaki Brezilyalı kahin, 4 kehanetinin gerçekleştiğini ifade ederek geriye sadece 3 kehanet kaldığını hatırlattı! Salome, geçtiğimiz yıllarda koronavirüs pandemisini ve Kraliçe Elizabeth'in ölümünü bilmişti. Bakalım, 2024'ün son çeyreğinde dünyayı neler bekliyor İşte, detaylar...
Sıcak ve Soğuk Enerjilerin Kadın ve Erkek Üzerindeki Etkisi
etiket
Sıcak ve soğuk, iki farklı enerjidir ama bir buz, bir soğuk da, bir ateş de yakıcı olabilmektedir. 200 derecedeki sıcak da -200 derecedeki soğuk da aynı etkiyi göstererek yakıcı bir etki oluşturur ve her türlü aşırılık, ortak bir etkiyi meydana getirir.
Reklam
Rüyada Saç Kestirmek: Yenilenmek İçin Kontrolü Ele Almalısınız!
Rüyalar uykunun REM evresinde, algısal ve motor yeteneklerin devreye girmesiyle meydana gelir. Rüyaların ne anlama geldiği ise çeşitli din, inanış ve kültürlerde merak konusu olmuştur. Haliyle bugüne kadar farklı psikoloji ekoller parapsikologlar, deneysel spiritüalistler ve alimler tarafından rüya tabiri yapılmıştır. Peki, rüyada saç kestirme veya kesmek neye işarettir? Rüyada saç kestirmek iyi midir, yoksa kötü müdür? İşte, rüyada saç kestirdiğini görmek ile ilgili en yaygın rüya tabileri:
Bugün Hangi Markette ve Markada İndirim Var? 13 Eylül 2024 Fiyatı Düşen Ürünler
etiket
Okula ve şehir hayatına harika bir başlangıç yapmak isteyenler için büyük indirimler ve çılgın fırsatlar ile dolu eylül ayı kampanyaları tüm hızıyla devam ediyor. Yeni sezon için hazırlığınızı mükemmel fırsatlarla yapın! Eylül ayında kırtasiye, giyim, gıda ve teknoloji ürünlerinde büyük indirimler sizi bekliyor!Amazonda binlerce üründe Prime üyelerine özel kaçırılmayacak fırsatlar mevcut. 16 Eylül'e kadar sürecek Okula ve Şehre dönüş indirimlerinden faydalanmak istiyorsanız ancak hala Prime üyeliğiniz yoksa hemen Amazon Prime üyeliği için buradan üye olabilirsiniz.Bu içerikte Hepsiburada ve Amazon'da yer alan muhteşem indirimleri sizlerle paylaşacağız. Bu Eylül, okula ve şehre dönüşte ihtiyaçlarınızı en uygun fiyatlarla karşılamak için büyük markaların yaptığı bu özel indirimleri kaçırmayın.Bu içerik 13.09.2024 tarihinde oluşturulmuştur. Bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”
Reklam
Gözaltına Alınan Jahrein Kimdir? Sosyal Medyada Jahrein Olarak Bilinen Ahmet Sonuç Kaç Yaşında?
Adını sosyal medyada Jahrein olarak duyuran Ahmet Sonuç, gözaltına alınınca birçok kişi onun kim olduğunu öğrenmek için soluğu arama motoru başında aldı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adını duyuran Jahrein özellikle Twitch platformunda yaptığı yayınlarla adını duyurmuştu. Peki Jahrein olarak bilinen Ahmet Sonuç kimdir, kaç yaşındadır? İşte Jahrein'a dair bilgiler...
Reklam
Vapuru Kaçırınca Karşıya Koşarak Geçen Kadını İzlerken Biz Yorulduk!
@runbroccolirun adlı Instagram sayfasından içerikler üreten Ayşenur Özkılıç, İzmir’de vapuru kaçırınca karşıya koşarak geçmeyi tercih ettiği anları paylaştı. Sık sık bu tip içerikler üreten Özkılıç’ı izlerken biz yorulduk, o yorulmadı. Gelin detaylara birlikte bakalım.
Reklam