Görüş Bildir
Haberler
Buz Lazerin Bu Kadar Çok Tercih Edilmesinin Sebeplerini ve Ağrısız Lazer Epilasyonu Araştırdık!

Buz Lazerin Bu Kadar Çok Tercih Edilmesinin Sebeplerini ve Ağrısız Lazer Epilasyonu Araştırdık!

1997 yılında FDA onayı alan lazer epilasyon 2000’li yılların başında dünya çapında popüler hale geldi. İstenmeyen tüylerde kalıcı bitiş sağlayan lazer epilasyon, o dönem için hem hastalar hem de kullanıcılar açısından heyecan verici bir gelişmeydi. O günden bugüne lazer epilasyon teknolojileri büyük bir değişim gösterdi. Günümüzün en gelişmiş lazer epilasyon yöntemi kabul edilen Buz Lazer, lazer epilasyonda yeni bir dönemi temsil ediyor.

Not: Bu bir tanıtım içeriğidir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Lazer Epilasyonda Ağrısız Buz Lazer Dönemi

Lazer Epilasyonda Ağrısız Buz Lazer Dönemi

Dünyanın ileri gelen lazer firması Alma Lasers tarafından üretilen Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium cihazları ülkemizde Buz Lazer adı ile pazarlanıyor. Buz Lazer marka tescili distribütör firmaya ait. Yani, Buz Lazer sadece Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium cihazlarını tanımlayan patentli bir marka. Peki, Buz Lazer neden bu kadar çok tercih ediliyor?

Dev bir araştırma ekibi tarafından geliştirilen Buz Lazer, patentli SHR teknolojisi ile adeta lazer epilasyonu yeniden tanımlamış durumda. Bu patentin lazer epilasyon açısından neden bu kadar önemli olduğunu gelin birlikte inceleyelim.

Patentli SHR Teknoloji

Geleneksel lazer epilasyon cihazları cilde yoğun bir ışık demeti iletirler. Böylece melanin içeren kıl folikülü, iletilen enerjiyi emerek önemli ölçüde ısınır ve tahrip olur. Bu yaklaşım, kalıcı sonuçlara sahiptir ancak hasta için oldukça acı vericidir. Ayrıca melanin açısından zengin olan koyu tenli kişilerde cilt yanığı riski de yüksektir. Bu nedenle bronz ve koyu tenlere her lazer epilasyon cihazı ile uygulama yapılamaz. 

Buz Lazer cihazlarının patentli SHR teknoloji ise farklı şekilde etki eder. Uygulayıcılar, hareketli uygulama tekniği kullanırlar. Bu teknikte, tedavi başlığı cilt yüzeyinde sürekli hareket ettirilir ve kıl folikülü kademeli olarak ısıtılarak tahrip edilir. Böylece uygulama hem ağrısız olur hem de cilt yüzeyi korunarak yanık riski ortadan kalkar.

Patentli Ice Teknolojisi

Patentli Ice Teknolojisi yüzeysel yanıkları önleyen, tüm cilt tipleri için etkili ve neredeyse tamamen ağrısız bir lazer epilasyon sunan gelişmiş bir soğutma sistemi. Tedavi başlığının safir ucundan yapılan bu etkili soğutma, uygulama esnasında cildi -3 dereceye kadar soğutuyor. Buz gibi serin bir hisle lazer epilasyon tamamlanıyor. 

İlk zamanlar sadece açık tenli kişiler için uygun olan lazer epilasyon, bugün Buz Lazer ile tüm cilt tiplerinde güvenle uygulanabiliyor. Çok değil, birkaç yıl öncesine kadar ağrılı bir uygulamayken bugün artık Buz Lazer ile ağrısız lazer epilasyon yaptırmak mümkün oluyor.

Buz Lazer altın standart haline geldi.

Buz Lazer altın standart haline geldi.

Yukarıda bahsettiğimiz patentli teknolojilerle donatılmış Buz Lazer, altın standartta lazer epilasyon sunuyor ve günümüzün en çok tercih edilen lazer epilasyon yöntemi kabul ediliyor. Buz Lazer, dünyanın ilk 3 dalga boylu lazer epilasyon sistemi olma özelliğine sahip. Alexandrite, Diyot ve Nd:YAG dalga boylarını aynı sistemde birleştiriyor ve  kılın tüm anatomik yapılarını hedefliyor. 

İlk zamanlarda sadece açık tenlerde güvenli olan lazer epilasyon, bugün Buz Lazer ile bronz tenlerde de güvenle uygulanabiliyor. Buz Lazer, bronz ten dahil tüm cilt tiplerinin lazer epilasyonu için FDA onayına sahip. Yaz aylarında da ciltte yanık ve leke riski olmadan Buz Lazer yaptırmak mümkün. Bu sayede yaz aylarında lazer epilasyon yapılmaz söylemi de ortadan kalkmış oluyor. 

Buz Lazer ayrıcalıkları bunlarla da bitmiyor. Ağrısız, acısız Buz Lazer ince kıllarda da etkili sonuçlara sahip. Ayva tüylerinde yayılma yapmadığı için yüz lazer epilasyonunda ilk akla gelen çözüm oluyor.

Gerçek Buz Lazer yaptırdığınızdan emin olun!

Gerçek Buz Lazer yaptırdığınızdan emin olun!

Tüm cilt tipleri ve tüm kıl tiplerinde güvenli ve etkili olan Buz Lazer, kalıcı sonuçları ile istenmeyen tüylerden kurtulmak için ideal bir çözüm. Hem kadınlar hem erkekler için ağrısız ve konforlu olması tercih edilme nedenlerinin başında geliyor. Piyasaya her gün çok sayıda markanın ve yeni ürünün akın ettiği bir dünyada yaşıyoruz. Bu durum bazen taklidi orijinalinden ayırt etmeyi zorlaştırıyor. Buz Lazer, günümüzün en çok taklit edilen lazer epilasyon yöntemi. Bu nedenle gerçek Buz Lazer yaptırdığınızdan emin olmak için http://www.buzlazer.com web sitesini ziyaret etmenizi öneririz. Sitede sadece gerçek Buz Lazer kullanan merkezler yer alıyor. 

Lazer epilasyon gibi tıbbi bir cihaz söz konusu olduğu zaman çok daha dikkatli olmak gerekiyor. Bu nedenle lazer epilasyon yaptırılacak merkezin hangi cihazı kullandığı, cihazın FDA onayına sahip olup olmadığı titizlikle araştırılmalı. Sağlık üzerinde olumsuz etki yaratabilecek ucuz teknoloji ürünü cihazlardan uzak durmanızı öneririz.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın