Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

Ulaş
20.02.2016 - 08:40

Yapılan son değerlendirmelere göre; Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Kocaeli, Edirne, Kırklareli, Yozgat, Kayseri ve Sivas çevreleri ile akşam ve gece saatlerinde Marmara, Ege, Batı Akdeniz ve İç Anadolu'nun kuzeybatısının yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, sabah saatlerinde Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Sivas çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah saatlerinde Marmara'nın doğusu, İç Ege ve İç Anadolu'nun batısı ile Adana, Osmaniye, Bingöl ve Muş çevrelerinde yer yer pus ve sis bekleniyor. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

HAVA SICAKLIĞI: Yağış alan yerlerde yağışla birlikte 4 ila 8 derece azalacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile akşam saatlerinden itibaren Marmara ve Kıyı Ege'de kuvvetli olarak (30-70 km/s) esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, sabah Kocaeli, öğleden sonra Edirne ve Kırklareli, akşam saatlerinde bölgenin batısının, gece saatlerinden itibaren bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis bekleniyor. Rüzgarın; akşam saatlerinden itibaren kuzey yönlerden kuvvetli olarak (30-70 km/s) esmesi bekleniyor.

BURSA Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 14

İSTANBUL Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde Avrupa Yakası, gece saatlerinden itibaren il geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 10

KIRKLARELİ Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 8

SAKARYA Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 10

EGE

Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde İzmir çevrelerinin, gece saatlerinden itibaren bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor. Rüzgarın; akşam saatlerinden sonra Kıyı Ege'de kuzey yönlerden kuvvetli olarak (40-70 km/s) esmesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 17

İZMİR Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı 19

MANİSA Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı 19

MUĞLA Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı 19

AKDENİZ

Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren Batı Akdeniz'in aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Adana ve Osmaniye çevrelerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

ADANA Parçalı zamanla çok bulutlu 25

ANTALYA Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı 22

HATAY Parçalı zamanla çok bulutlu 23

KAHRAMANMARAŞ Parçalı zamanla çok bulutlu 20

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, Yozgat, Kayseri ve Sivas çevreleri ile gece saatlerinden itibaren bölgenin kuzeybatısının hafif yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur, sabah saatlerinde Sivas çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah saatlerinde bölgenin batısında yer yer pus ve sis bekleniyor.

ANKARA Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren güney ve batı ilçeleri hafif yağmurlu 14

ÇANKIRI Parçalı ve çok bulutlu 11

ESKİŞEHİR Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren hafif yağmurlu 12

KONYA Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren kuzey ilçeleri hafif yağmurlu 16

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Sinop çevreleri ile sabah saatlerinde bölge genelinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif yağmurlu 11

DÜZCE Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif yağmurlu 14

KARABÜK Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif yağmurlu 11

ZONGULDAK Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif yağmurlu 10

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Çok bulutlu, bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, sabah saatlerinde Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; bölgenin kıyılarında kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

AMASYA Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 11

ARTVİN Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 9

SAMSUN Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 7

TRABZON Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 8

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kuzey ve doğusunun aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur, kuzeydoğu kesimlerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah saatlerinde Muş ve Bingöl çevrelerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

ELAZIĞ Parçalı ve çok bulutlu 13

ERZURUM Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı 3

KARS Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı 3

TUNCELİ Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif yağmurlu 12

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı yer yer çok bulutlu, Siirt çevrelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR Parçalı ve çok bulutlu 16

GAZİANTEP Parçalı zamanla çok bulutlu 19

SİİRT Çok bulutlu ve hafif yağmurlu 15

ŞANLIURFA Parçalı bulutlu 21

DENİZLERDE HAVA

Ege'de kuvvetli fırtına, Marmara ve Doğu Karadeniz'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz'de; doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s), Doğu Karadeniz'de; kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s), doğusu ilk saatlerde 5 ila 7 (40-60 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, ilk saatlerde Doğu Karadeniz'in doğusunda 2,0 ila 3,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s), akşam saatlerinden itibaren 5 ila 7 (40-60 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, zamanla 2,0 ila 3,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege'de; kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s), akşam saatlerinden sonra 7 ila 9 (75-90 km/s), Güney Ege'de; batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s), akşam saatlerinden sonra 7 ila 9 (75-90 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, zamanla 3,5 ila 4,5m, Görüş: İyi, fırtına anında zayıf.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s), batısında 4 ila 6 (30-50 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu, Rüzgar: Batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,75m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
6
4
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın