Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

FreiGeist
04.05.2015 - 08:34
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Adana ve Osmaniye'nin kuzeyi, Kahramanmaraş'ın kuzey ve batı kesimleri ile sabah saatlerinde Bartın, Karabük, Kastamonu ve Sinop çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

Yağışların; öğle saatlerinden sonra Erzurum, Kars, Ardahan ve Bingöl çevrelerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor. Sabah saatlerinde Marmara, İç Ege ve Batı Karadeniz'de yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: İç ve batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı, kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 6 derece azalacağı, diğer bölgelerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeybatı, doğu bölgelerin doğusunda güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, öğleden sonra ve akşam saatlerinde Doğu Anadolu'nun kuzeydoğu kesimlerinde kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların öğle saatlerinden sonra Erzurum, Kars, Ardahan ve Bingöl çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

BURSA Parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde pus ve sisli 24

EDİRNE Parçalı ve az bulutlu 26

İSTANBUL Parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde pus ve sisli 21

KIRKLARELİ Parçalı ve az bulutlu 25

EGE

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde İç Ege'de pus ve sis bekleniyor.

A.KARAHİSAR Parçalı ve az bulutlu 20

AYDIN Az bulutlu 30

İZMİR Az bulutlu 27

MUĞLA Az bulutlu 27

AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu, doğusunun yer yer çok bulutlu, Adana ve Osmaniye'nin kuzeyi ile Kahramanmaraş'ın kuzey ve batı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Parçalı yer yer çok bulutlu, kuzey kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 26

ANTALYA Az bulutlu 27

HATAY Parçalı bulutlu 25

MERSİN Parçalı ve az bulutlu 24

İÇ ANADOLU

Parçalı yer yer çok bulutlu, doğusunun aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Parçalı bulutlu 20

ÇANKIRI Parçalı yer yer çok bulutlu 20

ESKİŞEHİR Parçalı bulutlu 21

KONYA Parçalı bulutlu 21

BATI KARADENİZ

Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Bartın, Karabük, Kastamonu ve Sinop çevrelerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde batı kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

BOLU Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde pus ve sisli 20

DÜZCE Parçalı bulutlu 21

KASTAMONU Parçalı çok bulutlu ve sabah saatlerinde aralıklı sağanak yağışlı 18

ZONGULDAK Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde pus ve sisli 16

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Çok bulutlu ve bölge genelinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AMASYA Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı 19

SAMSUN Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı 15

TOKAT Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı 18

TRABZON Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı 14

DOĞU ANADOLU

Çok bulutlu ve bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra Erzurum, Kars, Ardahan ve Bingöl çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın kuzeydoğu kesimlerinde öğle saatlerinden sonra güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

ERZİNCAN Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 18

ERZURUM  Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın öğleden sonra ve akşam saatlerinde güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor. 13

KARS Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın öğleden sonra ve akşam saatlerinde güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor. 14

MALATYA Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 19

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kuzey ve doğusunun yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 22

GAZİANTEP Parçalı ve çok bulutlu 24

ŞANLIURFA Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 26

SİİRT  Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 23

DENİZLERDE HAVA

Fırtına Beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz ile sabah Batı Karadeniz'in doğusu sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz'de Doğu ve güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s), doğusu batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40km/s), ilk saatlerde 6 (50 km/s), Doğu Karadeniz'de batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40km/s), batısı ilk saatlerde 6 (50 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m orta kesimlerinde 1,5 ila 2,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 öğle saatlerinden sonra 5 (10-30 öğleden sonra 40km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgar: kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30km/s), Güneyi kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Batı Akdeniz'de Batı ve güneybatıdan öğle saatlerinde kuzeyi kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30km/s), Doğu Akdeniz'de batısı güneybatıdan gece kuzeyi kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30km/s) batısı akşam 5 (40km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu ve sağanak yağışlı, Rüzgar: batı ve güneybatıdan gece kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30km/s) kuvvetinde, Dalga yüksekliği: 0,25 ila 0,5m Görüş Mesafesi: İyi, yağış anında orta.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0