Ankara TOKİ Kurasında Hata! 270 Konut İçin Yeniden Kura Çekilecek
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 'Yüzyılın Konut Projesi' kapsamında Ankara kura çekimi için bir açıklama yaptı. 500 Bin Sosyal Konut projesi kapsamında düzenlenen kurada sistem kaynaklı bir hata meydana geldiği belirtildi. Söz konusu hata nedeniyle hak sahibi belirlenemeyen 270 konut için yeniden kura çekilecek.
Ankara TOKİ kurasında sistem arızası meydana geldi. Kura çekimi yeniden yapılacak.

TOKİ, Ankara kura çekimlerinde sistemde arıza meydana geldiğini açıkladı. TOKİ tarafından vatandaşlara gönderilen SMS'te, sistemden kaynaklanan soruna vurgu yapıldı. Mesajda, 3 Mart Salı günü noter huzurunda gerçekleştirilen Ankara sosyal konut kurasında hak sahibi belirlenemeyen 497 konut bulunduğu bildirildi.
Mesajda, söz konusu konutların 227'sinin şehit yakını ve gazi kontenjanında yer aldığı ve bu kategoriye başvuranların tamamının doğrudan hak sahibi olduğu kaydedildi. Kalan 270 konutun hak sahiplerinin ise yarın saat 10.00'da noter huzurunda yapılacak kura çekimiyle ve canlı yayınla belirleneceği kaydedildi.
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!





Yorum Yazın