Görüş Bildir
Haberler
2019 Yılında Hayatın Hangi Dizi Gibi Geçecek?

etiket 2019 Yılında Hayatın Hangi Dizi Gibi Geçecek?

2018 yılını acısıyla tatlısıyla geride bırakıyoruz. Ve gerçekleşmesini arzuladığımız tüm dilekler için 2019 yılının bir şans kapısı olacağına inanıyoruz. Umarız hayalinizdeki gibi bir yıl geçirirsiniz.

Bakalım senin 2019 yılın hangi dizi gibi geçecek?

Öğrenmek için haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım... Yılbaşı gecesi denince aklına ilk ne geliyor?

2. Seni bu hayatta en çok ne korkutur?

3. Son dönemlerde kendini nasıl hissediyorsun?

4. Bu unutulmaz film çiftlerinden hangisi senin favorin?

5. Bundan 5-10 yıl sonra kendini nerede bulmak istersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence bir insanı, iyi bir insan yapan özellik daha çok hangisidir?

7. Sosyal hayatın ne durumda?

8. Son olarak yeni yıla girerken şöyle güzel bir dilek tutmak da lazım! Dileğin hangi yönde olacak?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Game of Thrones!

Game of Thrones!

2019 yılında hayatın Game of Thrones gibi geçecek! Resmen olayların ardı arkası kesilmeyecek ve sen bunların altından oldukça güçlü bir şekilde kalkacaksın. 2019 yılında hayallerinin peşinden gidecek ve sana engel olmaya çalışanlara karşı boyun eğmeden yoluna devam edeceksin. Biz biliyoruz ki kendine inandığın ve güvendiğin zaman yapamayacağın hiçbir şey yok. O yüzden sana güveniyoruz. Ve tüm bunların yanında dileklerinin gerçekleşebileceği bir 2019 diliyoruz.

Çarpışma!

Çarpışma!

2019 yılında hayatın Çarpışma gibi geçecek! Aşk, tutku, hırs, başarı.. Bunlar seni hayatının önemli noktaları. Tutkunun peşinden koşancaksın ve yanma pahasına ateşe bile atlamayı tercih edeceksin. 2019 yılında başarıya ulaşmak uğruna emin adımlarla yürüdüğün yolda seni zorlayacak bir aşk üçgeniyle karşı karşıya kalacaksın. Bu seçim seni oldukça zorlayacak ama kendin için doğru olanı yapacaksın. Hayallerinin peşinden gideceksin! Ve asla kendinden ödün vermeyeceksin. Oldukça güçlü bir yapın var. Her şeyin üstesinden geleceğine inanıyoruz. Ve tüm bunların yanında dileklerinin gerçekleşebileceği bir 2019 diliyoruz.

Leyla ile Mecnun!

Leyla ile Mecnun!

2019 yılında hayatın Leyla ile Mecnun gibi geçecek!  Sen aşk insanısın ama o aşkın yollarında kavrulmak istiyorsun. Bu özelliğin hiçbir zaman değişmedi. Senin için mutlu sonla biten aşk, aşk değil. Sen aşkı bulmak değil ona giden yolda yürümek istiyorsun. Onun için acı çekmek, dostlarınla imkansız aşkını konuşup vakit geçirmek istiyorsun. Ve böyle de olacak. Bu yıl da mutluluk ve eğlence yanıbaşından ayrılmıyor. Umarız da hiç ayrılmaz. :)

Aşkı Memnu!

Aşkı Memnu!

2019 yılında hayatın Aşkı Memnu gibi geçecek! Aşk ile yanıp kavrulacağın bir yıl seni bekliyor. 2019 yılı senin için tam anlamıyla entrika dolu olacak. Aşkın uğruna her şeyden vazgeçebileceğini ve bunu yaparken de aşkının tadını çıkaracağını görüyoruz. Ama dikkat et bu heyecan bu ihtiras seni daha sonrasında üzebilir. Kendin için en doğru kararı verebileceğini umuyoruz. Ve tüm bunların yanında dileklerinin gerçekleşebileceği bir 2019 diliyoruz.

Çukur!

Çukur!
sendika63.org

2019 yılında hayatın Çukur gibi geçecek! Öfkelisin ve sana yanlış yapanlara bedelini ödetmen için gerekli motivasyona sahipsin. Senin hayatın da iniş ve çıkışlarla dolu. Bu yüzden en dipten başlayıp en yükseğe çıkabilme kapasiten var. Asla unutmadığın için düştüğün yerden kalkmana olan inancımız yüksek!  2019 yılı bu anlamda senin için mükemmel bir yükselişe sebep olacak! Ve tüm bunların yanında dileklerinin gerçekleşebileceği bir 2019 diliyoruz.

This is Us!

This is Us!

2019 yılında hayatın This is Us gibi geçecek! Geçmişin izlerini halen yaşayacak, onları içinden atamayacaksın. 2019 yılı bu anlamda senin için geçmişten ders çıkardığın ve adımlarını da hep geçmişten esinlenerek atacağın bir yıl olacak. İnsan bir kere aynı hatayı yapar ve ikinci kez tekrarlarsa hata değil alışkanlık olur. Ama sen hep temkinli davranacağın için aynı hatayı tekrarlamayacak kendinden emin ve mutlu adımlarla yoluna devam edeceksin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
409
211
126
94
63
47
38
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
WantonNovelSMYRNA

Game Of Thrones (GÖT) gibi yani. saygılar ben çıktım buradan... (:

Sadreddin Bilmez

aşkı memnu nedirya behlülmüyüm ben :D

deniz derya

hayaller behlül hayat beşir:)

gorkemvand

Yine boktan bir yıl olacak. Çukur gibi fragmanı izleyince umutlandıracak ama bölüm sonunda yine izlediğimiz değmedi diyeceğiz. :))