Görüş Bildir
Reklam
Reklam
Reklam
Bir Başarılı Uygulama da Zonguldak'tan: Kaza Yerine Ulaşmaya Çalışan Ekibe Fermuar Yöntemiyle Yol Verildi
Trafikte acil durumlar söz konusu olduğunda, fermuar sistemi oldukça önemli. Bu sistem, trafik akışını düzenleyerek, olası bir kargaşayı önler ve sürücülere daha hızlı ve güvenli bir şekilde ilerleme olanağı sağlar. Fermuar sistemi, adını veren fermuarın işleyişine benzer bir mantıkla çalışır. Her iki şeritten birer araç ilerler ve bu sayede trafik düzenli bir şekilde akar. Bu sistem, özellikle yoğun trafikte veya daralan yollarda hayati bir önem taşır. Sürücülerin bu sistemi bilmesi ve uygulaması, trafikteki düzeni sağlamak adına büyük bir önem taşır. Bu nedenle, hem sürücülerin hem de trafik düzenleyicilerin fermuar sistemi hakkında bilgi sahibi olması gerekmektedir.
Taylor Swift Etkisi: Amerika'da Yıllara Göre Çocuklara 'Taylor' İsminin Verilme Oranı Bir Grafikle Gösterildi
Taylor Swift pop dünyasının en sevilen isimlerinden biri. Müziği ve kişiliği ile milyonları etkileyen genç yetenek, pop dünyasında adından sıkça söz ettiriyor. Müzikal başarıları ve etkileyici sahne performansları ile herkesin beğenisini kazanan Swift, aynı zamanda etkileyici pek çok kişinin idolü haline gelmiş durumda. Fakat aynı zamanda kendisini sevmeyen bir kitle ede mevcut. Yaşadığı polemikler, açıklamaları ve bazı şarkılarıyla zaman zaman nefret oklarını üzerine çekiyor.
Reklam
Babalar Gününde Kalpleri Isıttı: Bir Metroda Kaydedilen Baba ve Kızın Sımsıcak Görüntüsü Duygulandırdı
Hayatın, her birimize sunduğu koşulların eşit olmadığı bir gerçek. Kimimiz zorluklarla, kimimiz ise rahatlıkla dolu bir hayatla karşı karşıyayız. Fakat her şeye rağmen çoğu zaman herkesin yaşamı, kendi çabaları ve kararları doğrultusunda şekillenir. Bulunduğu her koşulda mutlu olabilmeyi başarabilmek, belki de mutlu bir hayatın anahtarıdır.
Reklam
Dilan Polat'la İlgili Sözleri Tepki Çekmişti: Ersan Şen "Eylem Tok Davasını Alır mısınız?" Sorusunu Cevapladı
etiket
Ceza Hukuku Profesörü Ersan Şen'in, kara para aklama suçundan tutuklanan Dilan ve Engin Polat Çifti için, gözaltına alındıkları dönemde  “Suçsuzluk masumiyet karinesinin devam ettiği yerde, sosyal medya paylaşımları üzerinden cezalandırmak doğru değil. Servet sahibi olmak suç değil.” açıklamasını yapmış, bu sözleri oldukça tepki çekmişti.
Reklam