Görüş Bildir
Haberler
Sinema ve Televizyon Sektöründe Çok Sayıda Başarılı Projeye İmza Atan ANL Yapım'ın Kurucusu Anıl Oğuz Kimdir?

Sinema ve Televizyon Sektöründe Çok Sayıda Başarılı Projeye İmza Atan ANL Yapım'ın Kurucusu Anıl Oğuz Kimdir?

Anıl Oğuz, 5 Haziran 1990 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Sivas Gürünlü olan Anıl Oğuz, Bilgisayar Mühendisliğinden mezun olduktan sonra İstanbul Aydın Üniversitesinde İşletme Yüksek Lisansı tamamladı ve sonrasında İstinye Üniversitesinde İşletme Doktora Programına başladı.

Yazılım Uzmanı olarak başladığı çalışma hayatında çok kısa sürede Türkiye’nin özellikle finans, sağlık ve eğitim sektörlerine yazılım geliştiren en büyük şirketlerden biri olan Codex’i kurdu. Codex’in kısa sürede ulusal ve uluslararası arenalarda yakaladığı başarılardan elde ettiği tecrübeleri Zonex Studios isimli oyun geliştirme şirketini kurarak değerlendirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bugün Zonex Studios Mobil ve PC’ler için geliştirdiği başarılı oyunlarıyla Unicorn olmaya aday ilk şirketi oldu. 2020 yılında ise ANL YAPIM markasıyla yapımcılık kariyerine başlayarak sinema ve televizyon sektöründe çok sayıda başarılı projeye imza attı.

Gerçekleştirdiği işler arasında televizyon için KANAL D‘ye hazırladığı “Operasyon 41” ve TRT Belgesel için hazırladığı Türkiye’nin ilk docudrama dizisi olan “Savunma Sanayiinin Yalnız Dehaları” belgeseli yer alıyorken, sinemalar için DilberAy, Mahlukat, Aşk Yolunda, Güven Bana, Haile gibi filmlerle sektörde ANL YAPIM markasının yerini sağlamlaştırdı. Bütün bu işlerin yanı sıra Arı Global Lojistik, Akıllıca, Zonex Network gibi bir çok şirketiyle iş gücünü büyüten Anıl Oğuz, melek yatırımcı kimliğiyle çeşitli projeleri desteklemeye veTürkiye’nin önde gelen markalarını güçlendirmeye devem etmektedir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
7
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın