Görüş Bildir
Haberler
Müzikle İlgilenen Herkesin Telefonuna Mutlaka İndirmesi Gereken 16 Uygulama

Müzikle İlgilenen Herkesin Telefonuna Mutlaka İndirmesi Gereken 16 Uygulama

Don't mind me
04.12.2018 - 13:49

Artık müzik yapmak, gelişen teknoloji sayesinde oldukça kolay. Kendi stüdyonuzu kurabileceğiniz, kendi bestelerinizi yapabileceğiniz ya da en basitinden gitarınızı akort edebileceğiniz onlarca uygulama mevcut. Biz de kullanıcı yorumlarına göre çok sevilen ve tavsiye edilen uygulamaları bir araya topladık. Aynı işlevde ve kategorideki uygulamalardan en işlevsel olanını seçmeye çalıştık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Metronome Beats

1. Metronome Beats

Müzisyenlerin olmazsa olmazıdır metronom. Hangi enstrümanı kullanırsanız ve hangi seviyede olursanız olun çalışmalarınızda metronom kullanma ihtiyacı duyabilirsiniz. Android markette kullanıcıların beğenisini kazanmış Metronome Beats uygulaması ile metronomunuzu cebinizde taşıyın!

2. Caustic 3

2. Caustic 3

Bir dijital ses işleme istasyonu (DAW) olan Caustic 3 ile müzik yaratma imkanını elde ediyorsunuz. Masaüstünün yanı sıra Andorid ve İOS için de uygulaması olan Caustic 3 ile 14 müzik düzenleyici, 20 efekt, mikser gibi müziğinize tat katacak özellikler cebinizde.

3. Hi-Q MP3 Ses Kaydedici

3. Hi-Q MP3 Ses Kaydedici

Normal bir ses kaydedicisi gibi çalışan uygulamanın farklı özellikleri de var: MP3 formantında kaydedebilmesinin yanı sıra WAV, OGG, M4A ve FLAC gibi müzik formatlarında da kayıt yapabiliyor, benzeri uygulamalara göre kullanımı daha basit ve rahat.

4. gStrings Tuner

4. gStrings Tuner

Artık cep telefonlarımız varken akort aletlerini taşımamıza gerek kalmadı! gStrings başlangıçta sadece gitarlar için çalışırken şimdi çoğu telli ve yaylı enstrüman için akort etme imkanı sağlıyor. Hassasiyeti de oldukça başarılı olan uygulamayı cebinizden eksik etmeyin.

5. MuseScore

5. MuseScore

İçinde pek çok nota sheet'i barındıran MuseScore'un hem masaüstü hem de mobil versiyonu mevcut. Masaüstü versiyonunda nota yazmanıza imkan tanıyan ve doğru formatta kendi notalarınızı yükleyebileceğiniz bir sistemi de mevcut. Çeşitli nota çizelgelerini istediğiniz tempoda çalabilirsiniz ve kademe kademe çalışabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Songsterr

6. Songsterr

Songsterr özellikle gitar çalıyorsanız oldukça işinize yarayacak! Uygulama klasik bir şekilde gitar tablarını gösterirken aynı zamanda şarkıyı oynatarak öğrenmenizi kolaylaştırıyor. Android ve iOS için de mevcut.

7. Vivace

7. Vivace

Solfej eğitimi almak istiyorsanız ya da nota bilginizi geliştirmek istiyorsanız Vivace uygulamasını edinmelisiniz. Pek çok pratik eşliğinde nota öğrenme imkanı sunuyor.

8. Yousician

8. Yousician

Yousician, özellikle yeni müzisyenler için çok faydalı. 1500'den fazla öğrenme yöntemi ve haftalık mücadeleler ve etkinlikler düzenleyerek hem eğlenceli hem öğretici. Ancak ücretli versiyonu aylık 57 TL.

9. GarageBand

9. GarageBand

Apple'ın geliştirdiği GarageBand uygulaması sadece Apple ürünlerinde çalışmakta. Dijital ses işleme konusunda çok başarılı bir uygulama olan GarageBand ile telefonunuzu, tabletinizi ya da bilgisayarınızı bir müzik stüdyosuna çevirmek elinizde.

10. WalkBand

10. WalkBand

Bir mobil kayıt istasyonu olan WalkBand, GarageBand uygulamasının Android versiyonu olarak nitelendirilebilir. Müzik kaydı yapabilir ve kendi müziğinizi yaratabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Perfect Ear

11. Perfect Ear

Perfect Ear, kulaktan notaları öğrenmenizi sağlayan ve duyma becerilerinizi geliştiren bir uygulama. İçerisindeki egzersizler sayesinde kulağınızı geliştirebilirsiniz. Profesyonel seviyede olmasa da başlangıç seviyesinde eğitim için ideal.

12. Deplike

12. Deplike

Deplike kullanıcılarına basit kullanımlı ve çok efektli bir gitar amfi seti sunuyor. Gitarınızı bir adaptör aracılığı ile telefonunuza bağlayarak pek çok farklı efekt elde etmeniz mümkün.

13. Songwriter's Pad

13. Songwriter's Pad

Eğer kendi müziğinizi yapmaya karar vermişseniz, söz yazma konusunda Songwriter's Pad uygulaması size yardımcı olacaktır. Size ilham verecek içeriklerinin yanı sıra sözlerinize akorlar da ekleyebiliyorsunuz.

14. NanoStudio

14. NanoStudio

Kendi müziğinizi yaratıp düzenlemenize olanak sağlayan NanoStudio gün geçtikçe yeni özellikler ve içerikler ekliyor.

15. Music Theory Helper

15. Music Theory Helper

Music Theory Helper uygulaması ile teorik müzik bilginizi geliştirebilirsiniz. İçinde akorlar, gamlar, ölçüler, notalar ve daha pek çok konuda dersler bulunan uygulama tamamen ücretsiz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Loopz

16. Loopz

Kendi kendinize gitar çalışırken ya da bir şeyler bestelerken, arkadan kendinize uygun bir ritim duymak istiyorsanız Loopz'u tavsiye ederiz. Her müzik dalına uyan ritimleri ve tonları ile onlarca ritim istediğiniz tempoda sizlerle.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
82
30
14
12
6
6
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın