Görüş Bildir
Haberler
Kendinle Barışık mısın?

Kendinle Barışık mısın?

Eda Hakim
27.10.2022 - 14:40

Özgüven problemleri ve daha birçok şeyin etkisi altında hissediyor musun yoksa kendinle barışık biri misin? Bunun cevabını hazırladığımız testi çözerek alabilirsin. Şimdiden iyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Aynaya baktığında ne hissediyorsun?

3. Kendine zarar verebilecek herhangi bir alışkanlığın var mı? (Sigara, alkol vs.)

4. Sevgilinin kız/erkek arkadaşları var ve sürekli onlarla takılıyor, ne yaparsın?

5. Mental bir çöküşten çıktıktan sonra hayatında yeni bir sayfa açmak için ilk adım olarak ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu filmlerden birini seçer misin? (Filmleri izlemediysen de sorun değil, sana hangisi daha yakın geliyorsa onu seçebilirsin.)

7. Bu şarkılardan birini seçer misin?

8. Kendini nasıl tanımlarsın?

Sen kendinle barışık olabilirsin!

Sen özgüveni yüksek ve korkusuz biri olabilirsin. Düşüncelerini çekinmeden çevrendeki kişilerle paylaşabiliyorsun. Kimsenin ne dediğini, senin hakkında ne düşündüklerini takmıyorsun. Senin ilgi odağında olan daha farklı konular ve uğraşlar var, boş işlerle zaman kaybeden bir yapıya sahip değilsin. Hırslı ve oldukça azimli biri olduğun için başladığın ve içinde bulunduğun her işte en iyisi olmak için çabalıyorsun. İkincilik asla sana göre değil. Hep zirvede, zirvedekilerle oynamayı tercih ediyorsun. Sana yanlış yapan biri olursa, ona cevap verecek en uygun zamanı kolluyorsun ve sana karşı hata yapmanın bedelini çok kötü ödetiyorsun. Vicdanlı ve merhametli bir yapıya sahip olmana rağmen bazı zamanlar acımasız davranıyorsun çünkü karşındaki kişinin eline koz vermek istemiyorsun. Bir sonraki hamlen her zaman belli ve adımlarını mantık çerçevesinde atmayı hedefliyorsun. Sevdiklerine değer veriyorsun ve onlar senin için cidden çok önemli. Sana yapılan bir yanlışı bir yere kadar görmezden gelmeye çalışsan da, kıymet verdiğin insanlarla uğraşıldığında deliye dönüyorsun..

Sen kendinle barışık olmayabilirsin!

Sen yapı itibariyle içine kapanık ve her ne kadar duygularını yoğun yaşasan da bunu bir türlü dışarıya yansıtamayan biri olabilirsin. Kendi içinde sürekli bir çatışma halindesin ve gerginlik senin üstüne yapışmış olabilir. Sana edilen iltifatları ve övgüleri kabul etmiyorsun, hep kendini yermeye çalışıyor olabilirsin. İkilemde kaldığın ve seçim yapmakta zorlandığın zamanlar seni çok baskı altına alıyor. Bu durum da sende asabiyet yaratıyor. Kendine olan güvenin biraz yıpranmış olabilir. Kendinde sürekli kusur arayıp, bunları kafana takıyor olabilirsin. Umursamaz görünümünün altında aslında her şeyi ince detayına kadar düşünen biri yatıyor.  Kendinle daha çok vakit geçirmelisin ve yaptığın hataları normalleştirmelisin. En ufak şeyi bile dünya meselesi haline getirebilecek bir yapıdasın. Sevdiğin insanlara çok önem veriyorsun ve onların kılına zarar gelse dünyayı yıkabilecek güce sahipsin.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
54
22
14
4
4
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Diğdem Çakır

Sen kendinle barışık olabilirsin hep olumsuz olanları seçtim ama sen öyle diyorsan

Gizem Yenikler

Sen kendinle barışık olabilirsin!

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Sen kendinle barışık olmayabilirsin!