Görüş Bildir
Haberler
Sen Ghosting Mağduru musun?

Sen Ghosting Mağduru musun?

Eda Hakim
19.10.2022 - 13:08

Arkadaşların veya sevgilin tarafından ghostlanıyor musun? Yani seni görmezden geliyorlar mı? Bunun cevabını merak ediyorsan hazırladığımız  bu testi çözmeni tavsiye ediyoruz. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Sevgilin veya arkadaşın aramalarına geç dönüyor mu?

3. Sevgilin sosyal medyada seninle beraber fotoğraf paylaşıyor mu?

4. Sevgilin veya arkadaşın sürekli sana meşgul olduğunu söylüyor mu?

5. Yakın çevren sana karşı dengesiz davranıyor mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Arkadaşlarınla veya sevgilinle buluşma planlarını genelde sen mi yapıyorsun?

7. Flörtün, sevgilin veya arkadaşın aramalarına, mesajlarına uzun süre dönmüyor sonra sana hiçbir açıklama yapmadan konuşmaya devam ediyor mu?

8. Flörtün veya sevgilin tarafından sürekli uyuyakaldım mesajı alıyor musun?

Sen çevren tarafından ghostingleniyor olabilirsin!

Sen karşındaki kişiye hak ettiğinden fazla değer veriyor olabilirsin. Sürekli başkalarının iyiliğini düşünüyorsun ve hassas, saf bir ruha sahipsin. Çevrendekiler tarafından görmezden geliniyorsun ve bu durum doğal olarak canını çok sıkıyor olabilir. Sırtından birçok kez bıçaklanmana rağmen hala insanlara güvenebiliyorsun ve karşındaki kişiyle konuşurken onu kırmamak adına iki kez düşünüyor olabilirsin. İlgi delisi ve ilgi göstermeyi çok seven birisin. Partnerinden veya arkadaşından da aynı tavrı görmeyi çok istiyorsun ama isteklerin ters tepince büyük bir hüsrana uğruyor olabilirsin. En ufak bir olayı bile kafanda büyütebiliyorsun ve onu takıntı haline getirebiliyorsun. Kıvrak bir zekaya sahipsin. Her ne kadar kendini mantık çerçevesinde hareket ediyor sansan da aslında sürekli kalbini dinleyen ve duygularıyla hareket eden bir insansın. Kırılgan yapının altında patlamayı bekleyen bir bombaya da sahipsin. Sevdiklerine aşırı değer veriyorsun ve onların üstüne çok düşüyorsun. Senin ruhunda adeta bir anne içgüdüsü var. Sahiplenici ve koruyucu hareketlere sahip bir kişiliğin mevcut.

Sen çevrendekiler tarafından ghostinglenmiyor olabilirsin!

Sen girdiğin her ortamda dikkatleri üzerine çekebilen bir auraya sahipsin. Saçtığın ışıkla ve yaydığın pozitif enerjiyle sana yakın olan herkesi cezbedebiliyorsun. Karizmatik ve doğal davranışlara sahip birisin. Keskin zekalı ve pratik çözümlere yatkın bir kişiliğin var. Değer verdiğin insanlar senin için çok önemli ve onlar için her şeyi yapabilecek potansiyel sende mevcut. Çevrendeki kişiler seni ghostinglemeye çalışsa bile buna asla izin vermiyorsun. Eğer bir ortamda istenmiyorsan veya biri seninle ilişkisini sürdürmek istemiyorsa bunda ısrarcı davranmıyorsun ve hemen karşındaki kişiye posta koyabiliyorsun. Hafif bir kindarlık sende söz konusu olabilir. Sana yapılan bir yanlışı hiç unutmuyorsun, aradan 5 yıl geçse de hatırlıyorsun. Fil hafızasına sahipsin ve hislerin çok kuvvetli. Birine tavsiye verdiysen o verdiğin tavsiye her zaman işe yarayabiliyor. Seni küçük görmeye çalışanlar ve aklınla oyun oynamaya çalışanlara karşı da acımasız davranabiliyorsun.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
6
5
3
3
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın