Görüş Bildir
Haberler
Sen Eleştiri Kaldırabiliyor musun?

Sen Eleştiri Kaldırabiliyor musun?

Eda Hakim
18.10.2022 - 18:11

Kimileri eleştirilere açıktır hoşgörüyle karşılayabilir, kimileri de moralini bozup kendisine yapılan eleştirileri kafasına takar. Peki sen hangisisin öğrenmek istiyorsan hazırladığımız bu test tam da sana göre. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Etrafındaki insanlarla rahatlıkla iletişim kurabiliyor musun?

2. Çevrendeki insanlar seni nasıl tanımlar?

3. Kendine olan özgüvenini puanlar mısın?

4. Peki sen kendini nasıl tanımlarsın?

5. Çok hoşlandığın, uzun zamandır ona açılmayı beklediğin biri var ve en sonunda dayanamayıp duygularını o kişiye açıkladın ama o seni kibarca reddetti, ne tepki verirsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu dizilerden birini seçer misin?

7. Haksızlık ve adaletsizliğe karşı nasıl bir tavır sergilersin?

8. Hayatının seyrini değiştirebilecek zorlu bir karar vermen gerekiyor, nasıl bir yol izlersin?

9. Sorunlarından kaçıyor musun?

Sen Eleştiri Kaldıramıyorsun!

Sen eleştiri kaldıramıyor olabilirsin. Sana tavsiye verilmesi hoşuna gidiyor ve yolunu aydınlatıyor olabilir ama herhangi bir konuda eleştirildiğin zaman moralin hemen bozuluyor ve tüm gününü mahvediyor olabilirsin. İnsanların senin hakkındaki düşünceleri ve söyledikleri şeyler senin kafanda baya bir yer tutuyor, sürekli bunları düşünüyorsun. Bir nesneye, olaya ve herhangi bir şeye aşırı bir takıntılığın olabilir. Sana ne yapman gerektiğini söyleyen insanlardan nefret ediyorsun onları bir kaşık suda boğasın geliyor. Asabi, sinirli bir yapıda gözüküyorsun, etrafına gergin bir enerji de yayıyor olabilirsin. Çok zekisin ve mantıklı düşüncelerin var ama senin kişiliğinde hafif bir egoistliğin de olabilir. Duygusal birisin ve hislerini çok yoğun yaşıyorsun. Bu yönünü de sadece değer verdiğin, sevdiğin insanlara göstermeyi seviyorsun. Utangaçsın, insanlarla iletişim kurarken biraz çekiniyor olabilirsin. Tek başına karar verirken zorlanıyor olabilirsin. Soğukkanlı ve ilk başta itici gelen bir görünümün olsa da senin aslında çok naif bir ruhun var.

10. Sen Eleştiri Kaldırabiliyorsun!

Sen eleştiri kaldırabiliyorsun. Umursamaz ve aşırı özgüvenlisin. Kendine olan güvenin adeta duruşuna da yansımış. Dışardan insanları şaşırtan ve sana bakanın dönüp tekrar bakacağı bir görünüm veriyorsun. Kimin ne dediği, ne yaptığı, senin için ne düşündüğü asla önemli değil. Hayatında yer tutmuyor, bunlara kafa yorup uğraş vermeye değmeyeceğini düşünüyorsun. Hatalarından ders çıkarabilen ve aynı hataları tekrar yapmamaya çalışan birisin. Sana yapıcı eleştiride bulunanlara karşı baya ılımlı yaklaşıyorsun ve gerçekten yararına olabilecek eleştireler, sözler söyleniyorsa bunlara dikkatini çok verip nerede ne hata yapmışsın diye veya bunu böyle yapsam daha iyi olur diye çok araştırıyorsun. Dediğim dedik ve söyleyeceği şeylerden çekinmeyen bir insansın. Çekiciliğin ve auran girdiğin her ortamda hemen fark ediliyor. Haksızlığa karşı her daim sesini çıkarıyorsun ve kimseden korkmuyorsun. Sonuçta hepimiz insanız ve eşitiz kafasındasın. Sana bir kötülük yapanı asla unutmuyorsun, kinci biri olabilirsin.

İlginizi Çekebilecek Bazı İçerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
14
7
5
5
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

eliştiri kaldırabiliyormuşum. İnsanlar onları dinlemediğim için de beni eleştiriyorlar ya da onun gibi bir şeydi, tam olarak dinlemedim :D

Gizem Yenikler

Sen Eleştiri Kaldıramıyorsun!