Görüş Bildir
Haberler
Umursamaz Biri misin?

Umursamaz Biri misin?

Eda Hakim
17.10.2022 - 17:47

Sen umursamaz biri olduğunu mu düşünüyorsun yoksa kimseyi takmayan biri olduğuna mı inanıyorsun? Bunun cevabını hazırladığımız testi çözerek öğrenebilirsin. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yakın arkadaşlarınla beraber oturup, sohbet ediyorsun ve muhabbet sürekli senin üzerinden, seninle dalga geçerek ilerliyor. Ne yaparsın?

2. Olmasını çok fazla istediğin bir iş vardı ama maalesef başarılı sonuç alamadın, ne yaparsın?

3. Yolda yürüyorsun ve kalabalık bir grup toplanmış bir şey hakkında konuşuyor. Ne yaparsın?

4. Kendinde en sevmediğin özellik nedir?

5. Moralini biraz olsun düzeltmek için hangi sitcom dizisini izlemeyi tercih edersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çevrendekiler seni nasıl tanımlar?

7. Bu dizi karakterlerinden birini seçer misin? (Karakterleri bilmiyorsan sorun değil, sana yakın geleni seçebilirsin.)

8. Hangi şarkıyı dinlerken yürüyüş yapmayı tercih edersin?

Sen umursamaz biri olabilirsin!

Sen umursamaz biri olabilirsin çünkü kafaya bir şeyleri taktığın zaman hiçbir işe yaramadığını fark edince artık çoğu şeyi salmışsın. Bu hayatı kendi isteklerine ve arzularına göre yaşıyorsun, kimseyle isteklerin için kavga etmiyorsun ve sürekli bildiğini okuyorsun. Bu hayata bir kere geldim ve canım ne isterse onu yaparım düşüncesindesin. Kimin ne konuştuğu, senin hakkında ne düşündükleri asla senin umurunda değil. Sen dünyanın en iyi insanı olsan bile insanların gene senin aleyhinde konuşacak bir şeyler bulacaklarını çok iyi biliyorsun. Kafanda bazı şeyleri bitirmişsin ve hiçbir şey senin için imkansız değil. Evet gerçekleştirmek zorlayabilir ama imkansız diye bir şeyin olduğunu düşünmüyorsun. Sevdiklerine çok değer veriyorsun ve kim sana nasıl davranıyorsa sen de onlara aynı şekilde davranmayı tercih ediyorsun. Anlayışlı ve vurdumduymaz bir yapın olabilir. Kıvrak zekaya ve pratik çözümlere sahipsin. Modu düşen bir grubu sen canlandırıyor olabilirsin. Senin için sevdiklerin ve kendin çok önemli. İstediğin şeyleri yapabiliyor olabilmek ve özgürce hareketlerini sürdürüyor olabilmek senin mottolarından.

Sen umursamaz biri olmayabilirsin!

Sen sürekli üzerinde düşünülmesi bile gereksiz olan şeyleri bile kafasına takan, onları problem haline getiren biri olabilirsin. Hassas, duygusal ve çabuk kırılan bir yapıya sahipsin. Gereksiz şeyleri kafanı taksan da, çevrendekilere karşı alınganlık göstermiyorsun en azından onlar bunu anlamıyor. Çoğu şeyi kendi içine atan ve kendi içine kapanan birisin. Yalnızlık sana bazı zamanlar çok iyi geliyor hatta hep yalnız kalıp, düşüncelere dalmak istiyor olabilirsin. Sessizlik, sakinlik ve huzur dolu bir ortam senin için terapi görevi görüyor olabilir. İnsanların senin hakkındaki düşünceleri senin için çok önemli. Onaylanma ihtiyacı hissediyor olabilirsin. Çoklu arkadaş gruplarındaki dışlanan kişi de olabilirsin. Bu durum seni fazlasıyla üzüyor da olabilir. Çok zekisin ve kendine has zevklerin, kendine özgü bir tarzın var. Entelektüel ve marjinal bir yapıya sahipsin. Seninle sohbet eden, seni sabaha kadar dinleyebilir. Yol gösterici ve tavsiye veren bir kişiliğe sahipsin. Takıntılı ve sürekli düşünen hassas yapının altında eğlenmesini çok iyi bilen biri yatıyor olabilir. Bazı zamanlar sen bile kendinden beklemediğin hareketlerde bulunuyor olabilirsin.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
72
16
13
7
6
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Umursamayın umursanılmaya ihtiyaç duyacak durumlara düşersiniz…

Tuğba

Sen umursamaz biri olabilirsin

Gizem Yenikler

Sen umursamaz biri olmayabilirsin!