Görüş Bildir
Haberler
8 Soruda Hangi Animasyon Komedi Dizisini İzlemelisin?

8 Soruda Hangi Animasyon Komedi Dizisini İzlemelisin?

Eda Hakim
13.10.2022 - 17:02

Konuları bakımından oldukça ilgi çeken, bizleri kahkahalara boğan aynı zamanda hayat dersi de verebilen bir sürü animasyon dizisi var. Peki sen hangi animasyon komedi dizisini izlemelisin? Cevabı bu testte. Hadi testi çöz ve hangi animasyon komedi dizisi izlemen gerektiğini öğren.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Senin için hangisi önemlidir?

3. Zamanda yolculuk yapmayı ister miydin?

4. Birini seçer misin?

5. İzlediğin dizide/filmde aradığın özellik hangisidir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İnsanların senin hakkında ne düşündüklerini umursar mısın?

7. Seni sen yapan en önemli özelliğin nedir?

8. Kendinle barışık olduğunu düşünüyor musun?

Sen kesinlikle Close Enough izlemelisin!

Genç yaşlardaki delice eğlenilen parti yaşamından, 30'lu yaşlarda ebeveynliğe geçiş yapan evli bir çiftin bu yaşama nasıl adapte olmaya çalıştığını anlatan, yetişkinlere yönelik bu diziyi izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Sen kesinlikle BoJack Horseman izlemelisin!

Çoğunluğu Los Angeles'da geçen bir dizi olan BoJack Horseman, hayalet yazar Brie tarafından yazılan bir otobiyografi ile yeniden ünlü olma hikayesini konu ediniyor. Daha sonraki bölümlerde BoJack'in içsel sorunlarıyla da karşı karşıya kalabiliyoruz.

Sen kesinlikle Rick and Morty izlemelisin!

Rick and Morty, Justin Roiland ve Dan Harmon tarafından Adult Swim için yaratılan bir yetişkin animasyon televizyon dizisidir. Dizi, kendi zamanlarını aile hayatı ve boyutlar arası yolculuk arasında bölüştürmüş alkolik bilim insanı Rick ve onun torunu Morty'nin maceralarını anlatır.

Sen kesinlikle F Is For Family izlemelisin!

Dizi, üç çocuğu ve eşiyle bir de sorunlu işiyle hayat kavgası veren Frank ile beraber 1970'lerde yaşanan bir yolculuğu anlatıyor. Her ne kadar uzaktan masum bir çizgi dizi olarak görünse de, F is For Family çocuklarla izlenecek türden değil..

Sen kesinlikle Disenchantment izlemelisin!

Disenchantment, parçalanmak üzere olan Orta Çağ krallığı Dreamland'de geçiyor. Bentwood Prensi Guysbert ile evlenmekten vazgeçen Prenses Bean kendisini farklı bir dünyanın içerisinde bulur. Düğün töreninden kaçan prenses kendi kaderini çizmek için sarayından çıkarak gerçek dünyaya adım atar.

Sen kesinlikle Family Guy izlemelisin!

Dizi genel olarak kurgusal şehir Quahog, Rhode Island'da yaşayan Peter ve Lois, çocukları Meg, Chris ve Stewie bu kişilerle beraber bir de antropomorfik köpekleri Brian'dan oluşan Griffin ailesini konu alır. Dizi  Amerikan kültürü, toplum, televizyon ve farklı insanlık hallerini hicvetmektedir.

Sen kesinlikle Paradise PD izlemelisin!

Hevesli ve genç çaylak, küçük kasabalarındaki büyük bir uyuşturucu vakasında düşe kalka, ite kaka ilerleyen ve bizzat babasının idaresinde olan polis gücüne katılır. Brickleberry'nin yaratıcıları Roger Black ve Waco O'Guin'in imzasını taşıyan yapımda Sarah Chalke, polis Gina rolünde.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
8
6
5
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

Rick and Morty

Yonah

"Sen kesinlikle BoJack Horseman izlemelisin!" Güzel tavsiye ama çoktan bitirdim :)

Gizem Yenikler

Sen kesinlikle Rick and Morty izlemelisin! Rick and Morty, Justin Roiland ve Dan Harmon tarafından Adult Swim için yaratılan bir yetişkin animasyon televizyo... Devamını Gör