Görüş Bildir
Haberler
Verdiğin Cevaplara Göre Kindar Biri misin?

Verdiğin Cevaplara Göre Kindar Biri misin?

Eda Hakim
11.10.2022 - 16:17

Etrafındakilere karşı kin tutan biri misin? Hazırladığımız bu testte verdiğin cevaplara göre kindar biri olup olmadığını öğrenebilirsin. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Arkadaşlarınla sohbet edip, yemek yerken kibarca senle dalga geçtiler. Ne yaparsın?

3. İş yerindeki arkadaşın işten ayrılıyor ve ayrılmadan önce veda partisi düzenledi ama seni davet etmedi, nasıl hissedersin?

4. Sana her daim kibar davranan komşun bir gün kapına not bırakmış ve notta şu yazıyor: Lütfen müzik dinlerken sesini biraz kısar mısın?

5. Uzun zamandır buluşmayı planladığınız bir arkadaşın son anda seni ekti ama bir sebep sundu, ne düşünürsün?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Geçmişte kalbini kıran biri seni aradı ve onu affetmeni istiyor, ne yaparsın?

7. Senin sebep olduğun bir olay yüzünden sevgilinle tartıştın, ne yaparsın?

8. En yakın arkadaşın doğum gününü kutlamayı unuttu, ne yaparsın?

Sen kindar biri olabilirsin!

Sen sana yapılan bir hatayı, kötülüğü veya haksızlığı asla unutmuyorsun. Sakin ve sessiz görünümünün altında  atak yapmayı bekleyen cazgır bir hayvan yatıyor olabilir. Kıskanç bir yapıya sahipsin. Bulunduğun ortamda veya yaptığın herhangi bir işte sürekli zirveye oynamaya çalışıyorsun. Senin için ikincilik diye bir şey yok. Her daim otoriteyi eline almak, iplerin elinde olması senin için için çok önemli. Kontrol manyağı olabilirsin. Sevdiğin kişilere gerçekten büyük bir içtenlik ve bağımlılıkla değer veriyorsun ama sana bir yanlış yaparlarsa sanki 10 yıllık düşmanmışsınız gibi davranmaya başlayabilirsin. Acıma duygun yok. Acırsan acınacak duruma düşersin kafasında olabilirsin. Yıllar önce yaşanmış bir olayı bile sanki daha yeni yaşanmış gibi hatırlayıp eskisi kadar nefret ve kin duyuyor olabilirsin. Sinirli ve kriz anlarında patlamaya hazır bir kişiliğe sahip olabilirsin. Kıvrak zekalısın ve durumları kontrol altına almayı beceriyorsun. Mantıklı ve olgun davranışlara sahipsin.

Sen kindar biri değilsin!

Sen yapı bakımından aşırı uysal ve huzur yandaşısın. Sessizlik ve sükunet senin için çok önemli. Sana yapılan bir hatayı affetmen uzun sürse de en sonunda merhametin ve acıma duygun devreye giriyor ve affedebiliyorsun. Kimseyle aranın bozuk olmasını istemiyorsun çünkü bu seni çok huzursuz ediyor. Biriyle konuşurken bile iki kere düşünüyorsun karşındakini kırmamak için. Sen kime nasıl davranıyorsan sana da o şekilde davranmalarını istiyorsun. Hak etmeyen insanlara gereğinden fazla değer vermiş olabilirsin ve sonu hüsranla bitip seni arkandan bıçaklamış olabilirler. Yaşadığın ihanetlere rağmen kin tutabilen biri değilsin. Benden uzak olsun ne yapıyorsa yapsın kafasındasın. Kafanın ve gönlünün rahatlığı nefret duygusundan, kinden ve diğer herhangi beyni ele geçiren düşünceden çok daha önemli. Yardımsever ve empati yapabilen birisin. Her ne kadar çevrendekilere karşı anlayışlı yaklaşmaya çalışsan da senin de bazı zamanlar kırılma noktaların olabiliyor.

İlginizi Çekebilecek Bazı İçerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
54
20
7
3
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın