Görüş Bildir
Haberler
Acaba Seni Sen Yapan Şey Ne?

Acaba Seni Sen Yapan Şey Ne?

Eda Hakim
10.10.2022 - 19:06

Seni sen yapan özelliğin ne? Bunun cevabını hazırladığımız testi çözerek alabilirsin. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Yakın arkadaş grubunla oturup, kahve içerken bir konu yüzünden gruptaki 2 kişi kavga etmeye başladılar. Ne yaparsın?

3. Hoşlandığın kişiye en sonunda açıldın ama seni reddetti, ne tepki verirsin?

4. Kendinde en sevmediğin özelliğin ne?

5. Bu dizi karakterlerinden hangisi sana daha yakın geliyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aşağıdaki özelliklerden hangisine sahip olan insan, senin hayatında olamaz?

7. Bir renk seçer misin?

8. Sen çaycı mısın yoksa kahve mi?

Seni Sen Yapan Şey Cesaretin!

Sen aşırı cesur ve korkusuzsun. İstediğin şeyleri, söylemek istediğin sözleri kimseden çekinmeden kolaylıkla gerçekleştirebiliyorsun. Çok atılgan ve aynı zamanda düşünceli biri insansın. Kimseden korkun yok. Hepimiz insanız ve kimsenin kimseden bir üstünlüğü yok diye düşünüyorsun. Herkes eşit kafasındasın ve sergilediğin tavırlar, sarf ettiğin sözler ne kadar cesaretli olduğunu açıkça belli ediyor. Bu kadar cesur olmanın yanı sıra sürekli kafasına bir şeyler takan bir yapın var. Herhangi bir olaya ve duruma kafanı takarsan, onu kafandan atman biraz uzun sürüyor olabilir.

Seni Sen Yapan Şey Asaletin!

Sen girdiğin her ortama ışığını ve muazzam derecedeki pozitif enerjini saçıyorsun. Asaletin 300 metre öteden fark ediliyor. Liderlik ruhun ve bir şeyleri kendi hakimiyetin altına almaya bayılıyorsun. Bir olayda veya bir işte zirvede sen yoksan o ortamın enerjisini nasıl gereceğini iyi biliyorsun. Seninle uğraşanlarla sen bin uğraşıyorsun. Aşırı hırslı ve azimli olabilirsin. Senin hakkında konuşanları asla takmıyorsun ve kendine odaklanıp, nasıl daha ileriye gidebilirim diye düşünüyorsun. Kendinden emin hallerin ve özgüvenin çevrendekilerin sana hayranlık duymasını sağlıyor.

Seni Sen Yapan Şey Neşen!

Sen yaşadığın zorluklara ve hayatında giden olumsuzluklara rağmen o sıcak gülümsemeni yüzünden hiç eksik etmemişsin. Mantık çerçevesinde düşüncelerin var ve olgunca davranabiliyorsun ama eğlenmeyi, ortamı neşelendirmeyi de asla ihmal etmiyorsun. Enerjisi düşük bir ortamı hemen canlandıran ve herkesin modunu yükselten o kişi sensin. Neşeli hallerin ve mizah yeteneğin etrafındakilerin çok hoşuna gidiyor olabilir.

Seni Sen Yapan Şey Hırsın!

Sen aşırı hırslı ve azimlisin. Başarısızlık diye bir kelime senin sözlüğünde yok. Güç ve başarı senin için her şey. Zirvede olmak ve rakiplerini bir bir elemek sana büyük bir haz veriyor olabilir. İnsanların sana saygı duyması, fikirlerine ve düşüncelerine önem verilmesi seni mutlu eden en önemli şeylerden biri. Sana yanlış yapanı kafanın bir kenarına yazıyorsun ve zamanı gelince onunla hesaplaşıyorsun. Seninle ters düşmek bir insanın kendine yapabileceği bir kötülük olabilir. Hırsın bazen senin gözünü boyayabilir. Buna dikkat etmelisin. Senin bu denli başarılı olmanı sağlayan veya sağlayacak olan şey de aynı zamanda azimli ve hırslı oluşun.

Seni Sen Yapan Şey Güvenilirliğin!

Sen sevdiğin ve değer verdiğin insanları ne pahasına olursa olsun her zaman koruyabilecek güce sahipsin. Kimse senin aklınla oyun oynayamaz, buna izin vermezsin. Keskin bir zekaya ve pratik çözümlere sahip birisin. Aynı zamanda sen aşırı güvenilirsin. İnsanlara hep güven telkin ediyorsun ve onlarda sana ne olursa olsun güveniyor. Sır küpüsün. Biri sana bir sırrını verirse o sır seninle mezara kadar gelir. Çetin cevizsin diyebiliriz. Yardımsever ve empati yeteneği yüksek birisin.

İlginizi Çekebilecek Bazı İçerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
121
51
28
17
4
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın