Görüş Bildir
Haberler
Hangi Stranger Things Dizisi Karakterisin?

Hangi Stranger Things Dizisi Karakterisin?

Eda Hakim
11.10.2022 - 10:06

Her sezon sevilen karakterlerin ölmesiyle izleyenleri yasa boğan, oyunculukları, müzikleri ve çekim teknikleriyle büyük takdir toplayan Stranger Things dizisinde hangi karakter olduğunu bulmak istiyorsan hazırladığımız bu testi çözmeni tavsiye ediyoruz. Upside Down'da görüşmek üzere, iyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Aşk hakkında ne düşünüyorsun?

4. Çevrendekiler seni nasıl tanımlar?

5. Senin ve arkadaşlarının başı büyük bir belada, bundan kurtulmak için ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İnsanların senin hakkındaki düşüncelerini kafana takar mısın?

7. Yanında kendini çok iyi hissettiğin, hep güldüğünü fark ettiğin birinden hoşlandığını anladın ve ona açılma kararı aldın ama seni reddetti. Ne tepki verirsin?

8. Sevdiklerinle beraber büyük bir tehlikenin içindesiniz ve yalnızca 1 kişi kurtarma hakkın var. Bu kim olurdu?

9. Peki sen kendini nasıl tanımlarsın?

10. Bu karakterlerden sana yakın geleni seçer misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Peki bu ikisi arasında bir seçim yapmanı istesek?

12. Arkadaşlık senin için ne ifade ediyor?

Steve Harrington!

Senin kişiliğinde ciddi manada iyi yönde bir gelişim söz konusu olabilir. İnsanlar senin hiç umurunda değil. Onların asla sallamıyorsun ve kendi kafana göre yaşamayı kendine şart koşmuşsun gibi. Eğlenmek, hayatın tadını çıkarmak senin için çok önemli. Hayata bir kere geliyorum, olayları kafama takmak için çok gencim kafasındasın ve bir tarafın aşırı düşünceli. Sevdiklerini yüzüstü asla bırakmazsın ve onlara çok değer veriyorsun. Arkadaşlık senin hayatının ilk sıralarında. Onlar senin ailen gibi adeta. Kırılgan ve hassas bir tarafın var ama bu yanını sadece çok yakın olduklarına açabiliyorsun. Soğukkanlı ve uysal bir yapın var. Sevimli ve karizmatik görünümün etrafındakilerin dilinde olabilir. Çevrendekiler senin dedikodunu çokça döndürüyor ve seni kıskanıyor olabilirler. En umursamaz insan bile olsan bazen boşluğa düştüğün vakitler oluyor. Bu anda da arkadaşların senin kurtarıcın. Otorite sahibisin ve liderlik ruhun olayların çözmende büyük işini görüyor.

Billy Hargrove!

Sen baskılar altında kalmış biri olabilirsin. Sert, ciddi ve katı duruşunun altında aslında duygusal ve düşünceli  bir insan var. Senin tek ihtiyacın olan şey sevgi!  Etrafındakilerin seni hakkındaki görüşleri, düşünceleri ne dedikleri pek umurunda değil. Kontrol her zaman senin elinde olmalı. İpleri kendi eline almadığın veya alamadığın zaman resmen çıldırıyorsun. Güç senin için her şey. Gücüm olsun ve herkes bana saygı duysun kafasındasın. Çevrendekilere kibar gözükmek istesen de bir süre sonra sinirinin kurbanı olabilirsin. Sana emir verilmesinden asla hoşlanmıyorsun. İnsanlara aptal gözüyle bakıyorsun ve kendini yüksek görüyor olabilirsin. Senin içindeki enerjiyi atmaya ve kafandakileri boşaltmana ihtiyacın var. Bunun için bir hobi edinebilir veya farklı zevklere yönelebilirsin. Kıvrak bir zekaya ve hayran olası bir çekiciliğin de söz konusu.

Robin Buckley!

Sen pratik zekanın ve  eğlencenin vücut bulmuş halisin. Saçtığın enerjiyle çevrendekileri kendine hayran bırakmayı başarıyorsun. Farklı bir auran ve  sempatikliğin var. Arkadaşlarına çok önem veriyorsun ve onlar için kendini feda etmeye hazırsın. Saf gözükebilirsin ama sadece salağa yatıyorsun. Detaylara verdiğin önemle çözülmesi gereken önemli olayları hemen halledebiliyorsun. Her grubun senin gibi birine ihtiyacı var. Beyinsiz insanlara tahammülün sıfır. Senin sinirini bozan kişileri bir odaya kapatıp sevmedikleri müzikle 2 gün işkence etmek isteyebilirsin. İnsanların senin hakkındaki düşüncelerini bir tık kafana takıyor olabilirsin. Kendini savunmasız ve mutsuz hissettiğin zamanlarda kafanı dağıtmak için kendine has zevklerin ve yöntemlerin var. Hiperaktif ve bazı zamanlar geveze olabiliyorsun ama bu seni sen yapan özelliklerden.

Nancy Wheeler!

Sen adeta bir akıl hocasısın. İnsanları sahip olduğun bilgiyle ve can alıcı tavsiyelerinle yönlendirebiliyorsun. Kendine has bir tarzın ve çalışma stilin var. İnsanların çoğu senin umurunda değil. Kim ne demiş, ne yapmış asla ilgini çekmiyor. Kararsız ve ciddi bir yapın var ama sanki kendini ciddi olmak için zorluyormuşsun gibi. Sevdiklerin için her şeyi yapabilecek bir potansiyelin var ve ailene, arkadaşlarına zarar verecek herhangi bir şeyi mahvedersin. Uysal ve sakin gözüksen de sinirli, asabi bir kişiliğin var. Kimse seni sen kızgınken görmek istemez. İnsanı doğduğuna pişman edersin. Olayları çözme kabiliyetin, birlik olma duygun ve yardımseverliğin senin karakterinde başı çeken özelliklerin. Dediğim dedik ve korkusuzsun. Yapacağın hamleyi, diyeceğin lafı hiç düşünmeden ve çekinmeden herkese karşı söyleyebiliyorsun.

Eddie Munson!

Senin içinde yatan neşeli bir çocuk olduğu kesin! Çok sevecen ve hareketli birisin. Olaylar karşısında hemen heyecanlanıp, senaryoyu hep kötü tarafından yazıyorsun. Arkadaşlarına çok önem veriyorsun ve onların nasıl hissettiği senin için çok önemli. Lider ruhlusun ve seni anlayan insanların olduğunu görüp bilmek seni çok sevindiriyor. Hiperaktif ve cesursun. Sınır tanımaz ve bildiğini okuyan birisin. İnsanların düşündükleri senin için asla önemli değil. Herkes kendi kafasını yaşasın ama beni de rahat bıraksınlar düşüncesindesin. Seni tanımayanlar ilk başta seni soğuk ve ürkütücü görebilir ama sen aslında aşırı tatlı, sempatik ve samimisin. Girdiğin ortama hemen uyum sağlayabilirsin ama kendi kafanın uyuşmadığı insanlarla ve aktivitelerle asla uğraşmıyorsun. Zorlu kararlarda kendini öne atan kişi sensin. Vefalısın.

İlginizi Çekebilecek Bazı İçerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
79
34
8
5
4
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ebru sever

Tabikide Steve çıkana kadar tüm tuşları tıkladım

amly

Robin Buckley :)