Görüş Bildir
Haberler
Hangi Euphoria Dizisi Karakterisin?

Hangi Euphoria Dizisi Karakterisin?

Eda Hakim
12.10.2022 - 15:43

Euphoria dizisinde bizi hem kendine çeken hem de lanet okuduğumuz bazı karakterler var. Bu testi çözerek hangi Euphoria karakteri olduğunu öğrenmek istiyorsan seni böyle alalım :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir kavgaya bulaşsaydın yanına yandaş olarak kimi seçerdin?

2. Sevgilin seni en yakın arkadaşınla aldattı, bundan sonra nasıl davranırdın?

3. Tiyatroya ve sahneye çok büyük ilgin var fakat çevrendeki kimse senin başarılı olabileceğine inanmıyor, ne yaparsın?

4. Sana madde teklifinde bulunan arkadaşına ne tepki verirsin?

5. Kız veya erkek arkadaşınla aşırı toksik bir ilişkin var ama onu çok seviyorsun..

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Okulda zorbalığa uğruyorsun ve herkes seninle dalga geçiyor..

7. Okulun en popüler kızının ev partisindesin ve en rüküş giyinen sensin herkes sana gülüyor..

8. Seni örnek alan bir kardeşin var ve yaptığın her şeyi taklit ediyor, nasıl davranırsın?

9. Sana daha yakın gelen kombini seç bakalım..

Rue Bennett!

Senin umursamazlığın ve sevdiklerine verdiğin değer 100 metre öteden anlaşılıyor. Biraz özgüvensiz ve içine kapanık olabilirsin, bu kapanıklığı kafanı başka şeylere vererek dağıtmak isteyebilirsin ama dikkat et çevrendekileri üzebilirsin.. Kendi istediğin gibi yaşamayı ve özgür kalmayı çok seviyorsun . Seni sen yapan şey özgür ruhlu olman zaten. Kimseyi umursamayan bir tavrın var ama aynı zamanda bazı şeyleri çok kafaya takıyorsun. Sürekli ikilemdesin. Özgürlüğüne ve bağımsızlığını kısıtlamaya çalışanlarla hep kavga ediyor olabilirsin. Senin tek istediğin şey rahat bırakılmak ve kafanı güzelce dinleyebilmek. Yaptığın bir işe birileri karıştığı zaman sessiz, suskun karakterinin altından asabi biri çıkabilir.

Lexi Howard!

Sen insanların düşüncelerini, sana olan davranışlarını ve senin hakkında ne konuştuklarını sürekli kafana takıyor olabilirsin. Aslında o kadar dediğim dedik, inatçı birisin ki. İstediğin zaman her şeyi başarabilecek cesaret ve güç sende fazlasıyla var. Kimseyi dinlemiyorsun, hayatı sadece kendi istediğin gibi yaşamaya çalışıyorsun en azından bunun için baya çaba sarf ediyorsun.  Özgüven eksikliğin olabilir ve bunu onarmanın yolunu da çok iyi biliyorsun. Keskin zekan ve mizah anlayışın da herkesin dilinde. Suskun ve duygularını yoğun yaşamana rağmen bunu dışarıya yansıtmakta zorlanan biri olabilirsin. Kendine has bir tarzın ve kendine özgü zevklerin var. Kendi arzuların doğrultusunda planlar yapıp bunu çevrendekilere sunmayı da seviyorsun. Otorite sahibisin ve kriz anlarını güzel yönetiyorsun.

Cassie Howard!

Senin kırılgan ve duygusal bir yapın var. Onaylanma ihtiyacın olabilir. Kötü niyetli asla değilsin ama düşünmeden ve içinden geldiği gibi davranmayı seviyorsun. Anı yaşamayı tercih ediyorsun ve bu durumdan da asla pişman değilsin. Sana kötülükle ve haksızlıkla yaklaşanlara karşı bile merhamet gösterip sürekli alttan almışsın ama bir kırılma noktası yaşamış olabilirsin. Eski senden artık eser yok gibi gözükebilir. İnsanlarla iletişimin kuvvetli birisin, sosyal bir kişiliğe sahipsin. Her ne kadar dışa dönük ve kendinden emin tavırlar sergilesen de senin de çekingen olduğun zamanlar olabiliyor. Pozitif bir enerjin var ve girdiğin her ortamı ışığınla büyülüyor olabilirsin.

Maddy Perez!

Senin diğer adın badass!  Dışardan umursamaz, soğuk ve kötü biri gibi gözükebilirsin ama aslında içinde fırtınalar  kopuyor. Senin tek istediğin sevilmek ve aşkı bulmak. Bu zamana kadar hep yanlış kişilere değer vermişsin ama bundan sonra hiçbir şey umurunda değil. Özgüvenin, zekan ve hazır cevaplılığınla herkesi ezer geçersin. Girdiğin her ortamda parlamayı ve dikkat çekmeyi zahmetsiz bir şekilde başarabiliyorsun. Bambaşka bir auraya sahip olabilirsin, bir ortama girdiğinde sana bakanlar dönüp tekrar bakabiliyor. Acımasız ve kesin tavırlar sergileyen birisin. Sana yapılan bir yanlışı asla unutmuyorsun ve sürekli geçmişi düşünüp kendini düşüncelere boğuyor olabilirsin. Aşırı zekisin ve pratik çözümlere sahip birisin. İntikam almayı seven ve kindar bir yapın olabilir.

Jules Vaughn!

Fevri hareketlerin, umursamaz tavırların, boş vermişliğin seni sen yapan özelliklerin! Bu hayattan çok tekme yemişsin ve hala yemeye devam ediyorsun ama her şeye rağmen eğlenmeyi, gülmeyi başarabiliyorsun. İmrenilecek bir özellik doğrusu. Bazen sinir bozucu olabilirsin ama sevimliliğin her şeyi unutturuyor. Özgürlüğüne çok düşkünsün ve kimseye hesap verme tenezzülü bile göstermiyorsun. İşine karışan ve sürekli seni sorgulamaya çalışan insanlardan nefret ediyorsun. Sen kendi rotanı çizmişsin ve bu yolda ilerlemeye çalışıyorsun. Yoluna köstek olmaya çalışanların ağzının payını da çok iyi veriyorsun. Eğlenmeyi iyi bilen ve rahatına düşkün biri olabilirsin. Neşenle herkesi sevindiriyorsun ve çok pozitifisin.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
46
22
5
3
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın