Görüş Bildir
Haberler
Hangi İyilik ve Kötülük Okulu Filmi Karakterisin?

Hangi İyilik ve Kötülük Okulu Filmi Karakterisin?

Eda Hakim
26.10.2022 - 13:00

İyilik ve Kötülük Okulu (The School for Good and Evil), Soman Chainani'nin aynı adlı romanından uyarlanan 2022 yapımı bir fantastik filmdir. Paul Feig'in yönettiği filmin senaryosunu David Magee ile birlikte yazmıştır. Peki sen bu macera dolu filmi izlediysen ve hangi karakter olduğunu merak ediyorsan, hazırladığımız bu testi çözmeni tavsiye ediyoruz. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Yaşını da seçersen hiç fena olmaz..

3. Herkesin süslendiği ve aşırı özendiği bir geceye nasıl katılırsın?

4. Rafal karakterine hiç sempati duydun mu?

5. Bu film karakterlerinden birini seçer misin? (Karakterleri bilmiyorsan sorun değil, sana daha yakın geleni seçebilirsin.)

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yemek sırası beklerken arkandaki iki kişi birden kavga etmeye başladı, onları ayırır mısın yoksa seyirci mmi kalırsın?

7. Sophie karakterinin iyi biri olduğunu düşünüyor musun?

7. Sophie karakterinin iyi biri olduğunu düşünüyor musun?

8. Agatha'nın yerinde olsaydın sen de sonuna kadar Sophie'ye güvenir miydin yoksa ona savaş açar mıydın?

Sophie!

Sen istediğini elde edene kadar var gücünle çalışan, çabalayan biri olabilirsin. Liderlik ruhun ve otorite sahibi olma isteğin senin gözünü bazı zamanlar kör ediyor. İpler her daim senin elinde olmalı yoksa çevrendekiler de dahil herkese nefret kusuyorsun. Sevdiklerine çok değer veriyorsun ama kızgın olduğun zamanlar pişman olabileceğin şeyler yapıyor olabilirsin. Kimsenin seni ezmesine izin vermiyorsun ve asla altta kalmıyorsun. Başkalarının isteklerine göre değil, kendi isteklerine arzularına göre yaşamayı tercih ediyorsun. Seni sen yapan en önemli özelliğin korkusuz ve cesur oluşun olabilir. Kimseden herhangi bir çekincen veya utangaçlığın yok. İstediğini çat çat söyleyip, yapabiliyorsun. Tanımadığın veya yabancısı olduğun bir ortama girdiğinde hemen adapte olabiliyorsun. Uyum sağlamak senin ruhunda var!

Agatha!

Sen cesaretin adeta vücut bulmuş halisin! Kendi zevklerine ve tarzına yönelik, bağımsız bir yaşam sürmek senin en büyük mottolarından biri olabilir. Sana karışılmasından, emir verilmesinden nefret ediyorsun. Etrafındaki kişiler senin aklınla oyun oynamaya kalkarlarsa bunun bedelini çok ağır ödetebilecek güce fazlasıyla sahipsin. Çok düşünceli, anlayışlı ve yardımseversin. Her daim iyiliğin yanında olmayı tercih ediyorsun. Sana göre ne doğruysa her daim onu savunuyorsun, başka düşünceleri iplemiyorsun. Senin için değerli insanlara karşı ayrı bir zaafın var. Onlara karşı her zaman daha anlayışlı ve iyimsersin. Kötü gün dostusun, dert dinlemekte üstüne yok. Tavsiyelerin ve hareketlerin çevrendekileri imrendiriyor olabilir. Bir ortama girdiğinde saçtığın enerji her şekilde fark edilebiliyor. Kıvrak zekalısın ve ikna kabiliyetin çok gelişmiş olabilir.

Tedros!

Sen her ne kadar egoist gözüksen de aslında çok düşünceli ve samimi birisin. Bu yönünü, yakınında tutmak istediğin kişilere gösterebiliyorsun. Karizmatik ve aynı zamanda sempatik bir yapın var. Çabuk sinirlenmiyorsun, parlaman uzun sürüyor ama eğer damarına basılırsa işte o zaman patlamaya hazır bir bomba gibi dolanıyorsun. Seni kimse düşmanı bellemek istemez çünkü karşındaki rakibini hiç uğraşmadan bile yerle bir edebilirsin. Arkadaşların senin için çok önemli olabilir. Onlara çok değer veriyorsun ve çok iyi bir dostsun. Birinin yardıma ihtiyacı olduğu zaman hiç düşünmeden her şeyi bırakıp yardıma koşabilirsin. Aşırı vefalısın ve ikili ilişkilerinde çok anlayışlı, naif bir kalbe sahipsin. Geçmiş zamanda çok fazla hayal kırıklığı yaşamış olabilirsin ve ihanet üçgeninin içinde kalmışsın ama bunlara rağmen gülmeyi yüzünden eksik etmiyorsun.

Rafal!

Sen geçmişte yaşadığın aldatmacaların, ihanetlerin ve kalleşliklerin içerisinde kalmış olabilirsin. En yakınım bile dediğin insanların seni nasıl kandırdığını ve arkandan ne tür dolaplar çevirdiklerini gördüğün için güven duygunu kaybetmiş olabilirsin. Çok kin tutan birisin ve 10 yıl önce yaşanmış olayı bile daha dün olmuş gibi içinde taze bir nefretle tutuyor olabilirsin. Güç ve başarı senin için çok önemli. Saygınlık kazanmak ve adını her yere yazdırmak senin hedeflerinden biri olabilir. Çok zekisin ve zekanı nerede, nasıl kullanacağını çok iyi biliyorsun. Sana yanlış yapanı asla affetmiyorsun ve acıma duygun asla yok. Geçmişte çok fazla acımışsın ama bunun bir işe yaramadığını görünce değişmişsin. Acıma yoksa acınacak duruma düşersin lafını savunuyor olabilirsin. Bu hayatta senin için en önemli şey kendi sağlığın ve mutluluğun..

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
23
8
5
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın