Görüş Bildir
Haberler
Güzelliğin Detayı Dolgun ve Doğal Dudaklar

Güzelliğin Detayı Dolgun ve Doğal Dudaklar

Birçoğumuz ayna karşısında yüzümüzü inceler, neleri değiştirmek istediğimizi düşünür ‘’keşke burası da böyle olsa’’ diye kendi kendimize dert ediniriz. Bu gibi durumda imdadımıza en hızlı yetişen genellikle hyaluronik asit dolgular olmaktadır. Yüz formumuzda birçok değişikliğe ve gençleştirmeye imkan tanıyan dolgular, dudaklar için de ufak dokunuşlarla büyük farklar yaratan medikal estetik dünyasının en sihirli iksirlerinden birisidir.

Dudak dolgusu uygulamaları ile ilgili tüm merak edilenler, Dr. Buket Yıldırım bizler için anlattı. İşte dudak dolgusu hakkında birçoğumuzun tereddütlerini giderecek, karar vermesine yardımcı olacak bilgiler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Neden dudak dolgusu yaptırılır?

Neden dudak dolgusu yaptırılır?

Dr. Buket Yıldırım ‘’Dudaklar her daim estetik ve feminen bir görüntünün olmazsa olmaz bir unsuru olmuştur.’’ diyor ve devam ediyor; Dudak dolgusu ile hacimli ve dolgun dudak tasarımı herkes tarafından biliniyor olsa da sadece bunun için uygulanmaz. Dudak kontürünü belirginleştirmeden hacim vermeye, nemlendirmekten kırışıklık gidermeye, asimetri sorunlarını çözmekten yıllar içinde kaybolan kolajen, elastin ve hyaluronik asiti tekrar yerine koymaya kadar birçok soruna çözüm olmaktadır dudak dolgusu.

Görünüşünüzü etkileyen etkileyici dudak tasarımı

Görünüşünüzü etkileyen etkileyici dudak tasarımı

Dudak tasarımında dolgu uygulaması her ne kadar çok kolay gibi görünse de burada en önemli nokta hekimin hastasının kendini keşfetmesini sağlaması, yüzüne en uygun formu bir sanatçı gözüyle değerlendirmesi ve doğal güzelliğini koruyarak sağlıklı bir uygulama yapmasıdır.

Doğal dudak dolgusu sizi yansıtır

Doğal dudak dolgusu sizi yansıtır

Nasıl ki her sanatçının tarzı birbirinden farklı ve özgün oluyorsa, estetikle alakalı çalışmalar yapan hekimlerin de uygulamaları farklılık gösterir. Dr. Buket Yıldırım her zaman doğal sınırları koruyarak yapılan işlemlerin kişinin en güzel halini yansıtacak bir unsur olduğu kanısında. Dolgun ve doğal dudaklar sizi daha genç, daha mutlu ve daha dinamik gösterir. Bu estetik algı yıllar öncesinde de böyleydi, günümüzde de hala aynıdır.

Abartıdan uzak durun

Abartıdan uzak durun

Günümüzde abartıyı seven bazı kişilerin yapay uygulamaları sebebiyle bir kesim insan dudak dolgusuna mesafeli yaklaşıyor. Oysaki doğal görünümü bozmadan dudaklarda arzulanan değişimi yapmak mümkün. Burada en önemli hususlardan birisi de bu değişimin adım adım yapılması; birden büyük bir değişim yaratmaktansa makul bir süreçte bu dönüşümü tamamlamaktır. Ankara dudak dolgusuile doğal ve abartılı istemeniz durumunda dahi, zamanla yapılacak işlemler ile dudaklarınız istediğiniz forma ulaşacaktır.

Dudak dolgusu estetiği 15 dakikada bitiyor

Dudak dolgusu estetiği 15 dakikada bitiyor

Dudak dolgusu işlemi yaklaşık 15-20 dakikada tamamlanan ve işlemden sonra istirahat gerektirmeyen oldukça kolay bir uygulamadır. Tüm enjeksiyonlu işlemlerde olduğu gibi dudak dolgusu sonrasında hafif şişlik, ödem vb yan etki gözlemlenebilir fakat birkaç gün içerisinde bu etki tamamen geçer. Uygulama konforu için işlemden önce anestezik krem uygulanır ve 5 dakika kadar uyuşma sağlanır. Genellikle iki hafta sonrasında da tedavi kontrolü sağlanır ve süreç tamamlanmış olur.

Dudak dolgusu ile alakalı en sık karşılaşılan sorulardan birisi de his kaybı yaratıp yaratmadığıdır. Dudak dolgusu kesinlikle his kaybına sebep olmaz diyebiliriz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dudak dolgusunu sevmedim, nasıl kurtulurum?

Dudak dolgusunu sevmedim, nasıl kurtulurum?

Herhangi bir sebepten dolayı dudak dolgusundan memnun kalınmadıysa eritilmesi de mümkün olmaktadır. Kanıksanmış yanlış bilgilerin başında dudak dolgusu eridikten sonra dudakların inceliyor, sarkıyor gibi eski formundan daha kötü bir hal alıyor kanısıdır. Eritme işlemi sonrasında dudak formunda bir bozulma söz konusu olmaz. Dudak dolgusunun eritilebilir olması, bu işlemden çekinen kişiler için bir avantaj sağlamaktadır.

Dr. Buket Yıldırım

Medikal Estetik Hekimi

Facebook: @drbuketyildirim

Instagram: @drbuketyildirim

YouTube: Buket Yıldırım

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın