Görüş Bildir
Haberler
Yurdun Batı Kesimlerinde Yağış Bekleniyor

Yurdun Batı Kesimlerinde Yağış Bekleniyor

adem kara
08.02.2014 - 09:11
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemizin batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra İzmir, Edirne, Kırklareli, Çanakkale ile Balıkesir'in batı ilçelerinin, akşam ve gece saatlerinde Güney Ege kıyılarının aralıklı sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Ülkemizin iç ve doğu kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte sis ve pus bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülke genelinde 1 ila 3 derece artacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, gece saatlerinden itibaren Kıyı Ege ve Marmara'nın batısında güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/S) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

BUZLANMA VE DON OLAYI İLE BİRLİKTE SİS UYARISI: Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte Marmara'nın doğusu, İç Ege, İç Anadolu, Batı ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda yer yer pus ve sis beklendiğinden ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

  • MARMARA

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Edirne, Kırklareli, Çanakkale ile Balıkesir'in batı ilçelerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin doğusunda sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor. Rüzgarın; batı kesimlerinde güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/S) esmesi bekleniyor.

BALIKESİR Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren batı ilçeleri aralıklı sağanak yağışlı 13

BİLECİK Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 14

BURSA Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 15

İSTANBUL Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 14

  • EGE

Parçalı, kıyı kesimlerinin yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren İzmir çevreleri ile akşam ve gece saatlerinde güney kıyılarının aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor. Rüzgarın; kıyı kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/S) esmesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR Parçalı bulutlu 11

AYDIN Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı 17

İZMİR Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı 14

KÜTAHYA Parçalı bulutlu 13

  • AKDENİZ

Az bulutlu ve açık, batısının parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Göller Yöresi'nde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus bekleniyor.

ADANA Az bulutlu ve açık 17

ANTALYA Parçalı, yer yer çok bulutlu 18

HATAY Az bulutlu ve açık 16

MERSİN Az bulutlu ve açık 16

  • İÇ ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.

ANKARA Az bulutlu ve açık 11

ESKİŞEHİR Az bulutlu ve açık 13

KONYA Az bulutlu ve açık 11

SİVAS Az bulutlu ve açık 9

  • BATI KARADENİZ

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.

BOLU Az bulutlu 13

DÜZCE Az bulutlu 14

KASTAMONU Az bulutlu ve açık 13

ZONGULDAK Az bulutlu 13

  • ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

GÜMÜŞHANE Az bulutlu ve açık 7

ORDU Az bulutlu ve açık 12

SAMSUN Az bulutlu ve açık 13

TRABZON Az bulutlu 12

  • DOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Kuzeydoğusu ile sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile bölgenin kuzey ve doğusunda yer yer pus ve sis bekleniyor.

BİNGÖL Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. 7

ELAZIĞ Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. 9

ERZURUM Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. İl genelinde kuvvetli buzlanma ve don olayı ile birlikte sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor. -5

VAN Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İl genelinde kuvvetli buzlanma ve don olayı ile birlikte sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor. 0

  • GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. 12

GAZİANTEP Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. 12

KİLİS Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. 13

ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık 14

DENİZLERDE HAVA

Kuzey Ege'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor..

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, zamanla Batı Karadeniz'in batısı çok bulutlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de güney ve güneybatıdan doğusu ile akşam tamamı güneydoğudan 3 ila 5, gece yer yer 6, Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m batısında 2,0 yer yer 2,5m Görüş: İyi.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu batısı sağanak yağışlı, Rüzgar: güney ve güneybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE Hava Durumu: Çok bulutlu ve sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege'de güney ve güneybatıdan, kıyıları güneydoğudan 3 ila 5, kuzeyi 5 ila 7, Güney Ege'de güney ve güneydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m kuzeyi 3,0m Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı doğusu az bulutlu, Rüzgar: Batı Akdeniz'de batı ve güneybatıdan 2 ila 4, Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan doğusu kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m Görüş: iyi.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0