İfadeye Çağrılmışlardı: Ekrem İmamoğlu'nun Babası ve Oğluna Yurt Dışına Çıkış Yasağı
Silivri’de tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun babasının ve oğlunun yarın İstanbul Adliyesi'nde ifade vereceği öğrenildi. Gazeteci Hilmi Hacaloğlu'nun aktardığı bilgiye göre, Ekrem İmamoğlu'nun babası Hasan İmamoğlu ile oğlu Selim İmamoğlu Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde yarın ifade verecek.
İfadeye çağırılan Ekrem İmamoğlu'nun babası ve oğlu için yurt dışına çıkış yasağı şeklinde adli kontrol tedbirinin uygulanmasına karar verildi.
Ekrem İmamoğlu’nun babası ve oğlu, ifadeye çağrıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulununuyor. İmamoğlu'nun babası Hasan İmamoğlu ile oğlu Selim İmamoğlu'nun ifade vermek çağrıldığı öğrenildi.
Hacaloğlu'nun aktardığına göre Hasan İmamoğlu ile Selim İmamoğlu, ifadelerini vermek için yarın (5 Kasım) saat 11.00'de Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde olacak.
Gazeteci Hilmi Hacaloğlu'nun paylaşımı;

Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!


Yorum Yazın
Selahattin serbest kalıyo apo cıkacak nerdeyse. Imamoglu babasi kendi iceri giriyo şaka gibi ülke😄
Yargının bağımsız ve tarafsız olduğunu her yeni gün teyit ettiriyoruz.
Allah belani versin akp kanun disi haksizliklar namina ne varsa yaptiniz.Bu yaptiklarinizi size dönecek ve hesaplar sorulacak.Artik cok abarttiniz.Müslümanli... Devamını Gör
AKP geçek Müslüman inanmayan İslamı bir araştırsın yaptıkları her şey dinen hak.