Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

FreiGeist
23.09.2015 - 08:50

Yapılan son değerlendirmelere göre Marmara, Ege, Batı Akdeniz ile Eskişehir çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Kıyı Ege, Batı Akdeniz'in kıyı kesimi ile Çanakkale, Tekirdağ çevreleri ile Edirne ve Kırklareli'nin güney ilçelerinde yerel kuvvetli, Muğla ile Antalya'nın doğu kesimlerinde çok kuvvetli yer yer şiddetli olması bekleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

HAVA SICAKLIĞI: Yağış alan yerlerde biraz azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri civarında, yağış alan yerlerde yer yer mevsim normallerinin altında, doğu bölgelerde ise mevsim normallerinin yer yer üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı, akşam saatlerine kadar Marmara'nın kuzeyi ile Karadeniz kıyılarında kuzey ve doğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Akdeniz'in iç kesimleri ile İç Anadolu'nun güneyinde yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Halen Güney Ege Kıyıları ile Batı Akdeniz Kıyı kesiminde yer yer kuvvetli olarak devam eden sağanak yağışın, bugün Muğla ile Antalya'nın doğusunda çok kuvvetli (51-75 mm) ve yer yer şiddetli (76-100 mm) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara (Ani sel, su baskını, yıldırım, dolu, ulaşımda aksamalar vb.) karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Çanakkale, Tekirdağ çevreleri, Balıkesir'in batısı ile Edirne ve Kırklareli'nin güneyinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 

BURSA Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29

ÇANAKKALE Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 25

İSTANBUL Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27

KIRKLARELİ Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; akşam saatlerinde güneyinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 28

EGE 

Parçalı çok bulutlu, kıyı kesimleri ile zamanla bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Kıyı kesimi ile Manisa çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 mm), Muğla çevrelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100mm) olması bekleniyor.

AFYONKARAHİSAR Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 23

İZMİR Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 23

MANİSA Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 24

MUĞLA Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yerel olarak çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor. 22

AKDENİZ 

Parçalı, batı kesimleri yer yer çok bulutlu, Batı Akdeniz'in sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Antalya il merkezinde kuvvetli, doğusunda yerel çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor. Rüzgarın; bölgenin iç kesimlerinde güney yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

ADANA Parçalı bulutlu 34

ANTALYA Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; il merkezinde kuvvetli , doğusunda yerel çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor. 24

HATAY Parçalı bulutlu 32

MERSİN Parçalı yer yer çok bulutlu 33

İÇ ANADOLU 

Parçalı, güney ve batı kesimleri yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Eskişehir çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin güney kesimlerinde güney yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

ANKARA Parçalı yer yer çok bulutlu 28

ÇANKIRI Parçalı yer yer çok bulutlu, 29

ESKİŞEHİR Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 26

KONYA Parçalı yer yer çok bulutlu, 27

BATI KARADENİZ 

Parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BARTIN Parçalı bulutlu 32

BOLU Parçalı yer yer çok bulutlu 26

DÜZCE Parçalı yer yer çok bulutlu 27

SİNOP Parçalı bulutlu 27

ORTA ve DOĞU KARADENİZ 

Parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

AMASYA Parçalı ve çok bulutlu 33

BAYBURT Parçalı ve çok bulutlu 29

SAMSUN Parçalı yer yer çok bulutlu 28

TRABZON Parçalı ve çok bulutlu 28

DOĞU ANADOLU 

Az bulutlu ve açık, bölgenin kuzey kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ERZURUM Parçalı ve az bulutlu 24

IĞDIR Az bulutlu ve açık 32

KARS Parçalı ve az bulutlu 26

MALATYA Az bulutlu ve açık 31

GÜNEYDOĞU ANADOLU 

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık 35

GAZİANTEP Az bulutlu ve açık 31

SİİRT Az bulutlu ve açık 34

ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık 34

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu; Batı Karadeniz'in batısı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğu, öğle saatlerinden sonra güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s), Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş:İyi.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğu, öğle saatlerinden sonra güney ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, yer yer kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Güney ve güneybatı, ilk saatlerde Kuzey Ege'de kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, batısı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s), batısında akşam saatlerine kadar 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş:İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgâr: Güney ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,75m, öğle saatlerinde 1,0m, Görüş: İyi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0