Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Tokat, Artvin ve Şanlıurfa çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle karla karışık yağmur ve kar, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında yağmur şeklinde olması bekleniyor. Marmara'nın doğusu ile iç ve doğu kesimlerde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor. 

HAVA SICAKLIĞI :Batı bölgelerde 3 ila 5 derece artacağı, diğer bölgelerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle kuzey yönlerden, zamanla batı kesimlerde güney ve güneydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR

ÇIĞ TEHLİKESİ UYARISI: Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunun yüksek ve eğimli yerlerinde muhtemel çığ tehlikesi bulunduğundan yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

ZİRAİ DON OLAYI, BUZLANMA VE DON UYARISI: Zirai faaliyetlerin devam ettiği Marmara, Karadeniz, Ege ve Akdeniz kıyı kesimlerinde genelde hafif, kıyıların iç kesimlerinde orta kuvvette zirai don olayı, kuzey, iç ve doğu bölgelerde yer yer kuvvetli buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, vb.) ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir.

PUS VE SİS UYARISI: Marmara'nın doğusu ile iç ve doğu kesimlerde sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis görüleceği tahmin edildiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, görüş mesafesinde azalma, hava kalitesinde düşme, vb.) ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

BURSA Parçalı ve az bulutlu, yer yer sisli 6

EDIRNE Parçalı ve az bulutlu 10

İSTANBUL Parçalı ve az bulutlu 7

KIRKLARELI Parçalı ve az bulutlu 9

EGE

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.

A.KARAHISAR Parçalı ve az bulutlu 2

IZMIR Parçalı ve az bulutlu 12

MANISA Parçalı ve az bulutlu 11

MUĞLA Parçalı ve az bulutlu 12

AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Batı Akdeniz'in iç kesimleri ile Doğu Akdeniz'de sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.

ADANA Parçalı bulutlu 14

ANTALYA Parçalı ve az bulutlu 16

HATAY Çok bulutlu 12

MERSIN Parçalı bulutlu 13

İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.

ANKARA Parçalı ve az bulutlu 2

CANKIRI Parçalı ve az bulutlu 4

ESKISEHIR Parçalı ve az bulutlu 2

KONYA Parçalı ve az bulutlu 0

BATI KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu, iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.

BOLU Parçalı, yer yer çok bulutlu 4

DÜZCE Parçalı ve az bulutlu 6

KASTAMONU Parçalı, yer yer çok bulutlu 3

ZONGULDAK Parçalı ve az bulutlu 4

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Çok bulutlu, kıyı kesimlerinin yağmur ve karla karışık yağmur, Tokat ve Artvin çevrelerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor. Bölgenin yüksek ve eğimli yerlerinde çığ tehlikesi bulunmaktadır.

AMASYA Parçalı ve çok bulutlu 4

SAMSUN Çok bulutlu, sabah saatlerinde yağmur ve karla karışık yağmurlu, iç ve yüksek kesimleri kar yağışlı 5

TOKAT Çok bulutlu, sabah saatlerinde kar yağışlı 3

TRABZON Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı yağmur ve karla karışık yağmurlu, iç ve yüksek kesimleri kar yağışlı 7

DOĞU ANADOLU

Çok bulutlu, doğusunun kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor. Bölgenin kuzey ve doğusunun yüksek ve eğimli yerlerinde çığ tehlikesi bulunmaktadır.

ERZINCAN Parçalı ve çok bulutlu 1

ERZURUM Çok bulutlu, sabah saatlerinde kar yağışlı 0

KARS Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı kar yağışlı -2

MALATYA Parçalı bulutlu 4

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Çok bulutlu, sabah saatlerinde doğusu ile Şanlıurfa çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.

DIYARBAKIR Çok bulutlu, sabah saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı 5

GAZIANTEP Parçalı ve çok bulutlu 5

SANLIURFA Çok bulutlu, sabah saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı 6

SIIRT Çok bulutlu, sabah saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı 5

DENİZLERDE HAVA

İlk saatlerde Batı Akdeniz'de fırtına, Doğu Karadeniz'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli, doğusu çok bulutlu ve karla karışık yağmurlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan akşam ve gece güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/saat), Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan, batısı kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/saat), ilk saatlerde 4 ila 6 (30-50km/s) doğusu 7 (40-60 km/saat) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m doğusu 2,0 ila 3,0m, Görüş: Sis ve yağış anında zayıf.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde doğusu yer yer sisli, Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 ilk saatlerde 5 (10-30 ilk saatlerde 40km/saat) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş: : İyi, siste zayıf.

EGE Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40km/saat), akşam ve gece güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/saat), Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/saat), ilk saatlerde (30-50 km/saat) kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m güneyi 1,5 ila 2,5m Görüş: İyi. siste zayıf.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Batı Akdeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan batısı kuzeybatıdan 6 ila 8 (50-75 km/saat), öğleden sonra güneybatıdan gece güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/saat), Doğu Akdeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan batısı kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/saat), batısı ilk saatlerde 6 (40-60 km/saat ) kuvvetinde; Dalga: 3,0 ila 4,0m doğusu 1,0 ila 2,0m, ilk saatlerde 2,5m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava: Çok bulutlu ve kar yağışlı; Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/saat) kuvvetinde; Dalga Yüksekliği: 0,25 ila 0,5m, Görüş Mesafesi: zayıf.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0