Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

FreiGeist
21.01.2015 - 09:27
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre; Trakya ve Çanakkale çevreleri ile Kuzey Ege kıyılarının yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Kuzey, iç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı bekleniyor.

RÜZGAR: Genellikle güney, güneydoğu kesimler ile Akdeniz kıyılarında kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Kıyı Ege ve Çanakkale çevrelerinde yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/s) esmesi tahmin ediliyor.

UYARILAR

KUVVETLİ BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Sabah ve gece saatlerinde İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda kuvvetli olmak üzere, iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, vb.) tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

PUS VE SİS UYARISI: Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (görüş mesafesinde azalma, ulaşımda aksamalar, vb.) tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı yer yer çok bulutlu, Trakya ve Çanakkale çevreleri ile Balıkesir'in kıyı ilçelerinin yağmur yer yer sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Rüzgarın Çanakkale çevrelerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (30-50 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

BİLECIK Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 9

BURSA Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 15

EDİRNE Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif yağmurlu, öğle saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı 13

İSTANBUL Parçalı ve çok bulutlu 13

EGE

Parçalı ve çok bulutlu, Kuzey Ege kıyılarının hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Rüzgarın Kıyı Ege'de güney yönlerden yer yer kuvvetli (30-60 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 4

AYDIN Parçalı ve çok bulutlu 17

İZMİR Parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve batı kıyı ilçeleri hafif sağanak yağışlı 17

MUĞLA Parçalı ve çok bulutlu 13

AKDENİZ

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimleri ile Hatay çevrelerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ADANA Parçalı bulutlu 18

ANTALYA Parçalı bulutlu 17

ISPARTA Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 10

MERSİN Parçalı bulutlu 17

İÇ ANADOLU

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde kuzeydoğusunda kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ANKARA Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 8

ESKİŞEHİR Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 2

KIRŞEHİR Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 10

KONYA Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 3

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BOLU Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 9

DÜZCE Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 10

KARABÜK  Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 9

ZONGULDAK Parçalı bulutlu 15

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli olmak üzere bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

AMASYA Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 10

SAMSUN Parçalı bulutlu 17

TOKAT Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 8

TRABZON Parçalı bulutlu 14

DOĞU ANADOLU

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Kuzey ve doğusunda yer yer kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ERZİNCAN Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli -4

ERZURUM  Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli -1

MALATYA Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 1

ŞIRNAK Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 10

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ADIYAMAN Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde yer yer puslu 14

DİYARBAKIR Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 12

GAZİANTEP Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde yer yer puslu 14

ŞANLIURFA Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde yer yer puslu 17

DENİZLERDE HAVA

Sabah saatlerinde Güney Ege'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Güney ve güneydoğu, Doğu Karadeniz'de akşam saatlerinde doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga Yüksekliği: 0,5 ila 1,5m, Görüş Mesafesi: İyi.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgar: Güney ve güneydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga Yüksekliği: 0,5 ila 1,0m, Görüş Mesafesi: İyi.

EGE Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, hafif sağanak yağışlı, Rüzgar: Güney ve güneydoğudan 3 ila 5, sabah saatlerinde Kuzey Ege'de 4 ila 6, Güney Ege'de 5 ila 7 kuvvetinde, Dalga Yüksekliği: 1,0 ila 2,0m, sabah saatlerinde 2,0 ila 3,0m; Görüş Mesafesi: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Batı Akdeniz'de doğu ve güneydoğu, Doğu Akdeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga Yüksekliği: 0,5 ila 1,5m, Görüş Mesafesi: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga Yüksekliği: 0,25 ila 0,5m, Görüş Mesafesi: İyi.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0