Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

adem kara
27.05.2014 - 08:50
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın güney ve batısı, İç Ege, Akdeniz’in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun kuzeyi ile Eskişehir, Konya, Karaman, Niğde, Kayseri ve Sivas çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ve Tunceli ile Adana ve Osmaniye'nin kuzey, Kahramanmaraş'ın batı çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: İç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve batı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetlice eseceği tahmin ediliyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ve Tunceli ile Adana ve Osmaniye'nin kuzey, Kahramanmaraş'ın batı çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (su baskını, dolu, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, vb) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

  • MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Trakya ve Çanakkale çevreleri ile öğle saatlerinden sonra güney ve batısının sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BİLECIK Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27

BURSA Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29

EDİRNE Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde ve öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 28

İSTANBUL Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde kuzeybatı kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 26

  • EGE

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam ilk saatlerde iç kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam ilk saatlerde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 26

İZMİR Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde iç kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 31

KÜTAHYA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam ilk saatlerde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 28

MANİSA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 33

  • AKDENİZ

Parçalı, yer yer çok bulutlu; öğle saatlerinden sonra bölgenin iç kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Adana ve Osmaniye'nin kuzey, Kahramanmaraş'ın batı çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ADANA Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların kuzey kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor. 28

ANTALYA Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 25

HATAY Parçalı, yer yer çok bulutlu 30

OSMANİYE Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların kuzey kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor.27

  • İÇ ANADOLU

Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Eskişehir, Konya, Karaman, Niğde, Kayseri ve Sivas çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu 27

ESKİŞEHİR Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 26

KIRŞEHİR Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu 26

KONYA Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 25

  • BATI KARADENİZ

Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu 26

DÜZCE Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu 29

KARABÜK Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu 30

ZONGULDAK Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu 24

  • ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AMASYA Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27

GİRESUN Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24

SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24

TRABZON Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 23

  • DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra bölgenin kuzeydoğusu ile Tunceli çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

ELAZIĞ Parçalı, yer yer çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 26

ERZİNCAN Parçalı, yer yer çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24

ERZURUM Parçalı, yer yer çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların öğle saatlerinden sonra kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. 17

VAN Parçalı, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 21

  • GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, zamanla kuzey ve batısının çok bulutlu; öğle saatlerinden sonra kuzey kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27

GAZİANTEP Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu 29

KİLİS Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu 30

ŞANLIURFA Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 32

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, doğusu sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz'de batı ve güneybatıdan, batısı güneydoğudan, Doğu Karadeniz'de güney ve güneybatıdan, doğusu ile akşam tamamı güneydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu, öğleden sonra batısı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: güney ve güneybatıdan, öğleden sonra batısı güneydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,0m Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: batı ve kuzeybatıdan, güneyi sabah saatlerinde güneydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı az bulutlu, Rüzgar: Batı Akdeniz'de güneydoğudan, öğleden sonra kuzeydoğudan, Doğu Akdeniz'de güneybatıdan, batısı kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m Görüş: İyi.VAN GÖLÜHava Durumu: Parçalı bulutlu ve sağanak yağışlı Rüzgar: güneybatıdan, gece kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0